A kde som písal, že viem ako to bude jazdiť? Len som to nadhodil ako ďalšiu z možností auta do 15k. Či sa tých 5k naviac oplatí? Neviem, treba sa povoziť a zistiť. Ale mám pocit že si si už vybral, tož nech slúžiBroslowski napísal:Ako vieš ako to bude jazdiť? porovnával si Megane s Elize ci 301?
Nové presúvadlo 15 000e - Seat IBIZA FR 1,2 TSI, 6st. manual 81kW
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Re: Nové presúvadlo 15 000e
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
"Už len aký to bude mať introš a ako bude jazdiť" tu.
ved presne to idem spravit povozit sa a zistit Praveze vôbec ako som pisal pokojne sa moze stat ze sadnem do 301 daco sa mi bude kurevsky prekazat a auto ide z kola von taký som ja človek haha
btw a čo fiat? nejake zaujimavosti? to TIPO nevyzerá tiež úplne že špatne..
tiez mam referencie na Sce 115 - pozitívne nie su, hlavne ohladom schopnosti tahat nalozene vozidlo.
lacika diki za tip ohladom prevodovky, ak by som siel nakoniec do 301 alebo elize urcite to bude automat
ved presne to idem spravit povozit sa a zistit Praveze vôbec ako som pisal pokojne sa moze stat ze sadnem do 301 daco sa mi bude kurevsky prekazat a auto ide z kola von taký som ja človek haha
btw a čo fiat? nejake zaujimavosti? to TIPO nevyzerá tiež úplne že špatne..
tiez mam referencie na Sce 115 - pozitívne nie su, hlavne ohladom schopnosti tahat nalozene vozidlo.
lacika diki za tip ohladom prevodovky, ak by som siel nakoniec do 301 alebo elize urcite to bude automat
Tipo sedan som skusal na prezentacke vo fabrike (JTD) a kolega ma sedan 1.4i
Ako zatial je dopohody s tym autom. Lenze je to budget car, tak samozrejme, ze je to v nom citit.
Viac mi vadila neuzamykatelna nadrz. Kufor otvaratelny len z vnutra a pod.
Ako zatial je dopohody s tym autom. Lenze je to budget car, tak samozrejme, ze je to v nom citit.
Viac mi vadila neuzamykatelna nadrz. Kufor otvaratelny len z vnutra a pod.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
kufor otvaratelny len z vnutra/dialkoveho je dobra blbost ale
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
na pande mam na kluc len matka mala na mazde 121 zasa len zvnutra a slo to len ak zhasla motor (podobne absurdity sú asi celkom normálne cross trh )
vyssie verzie maju aj mikrospinac..
Budget car musi byt osekane ako to len ide
Budget car musi byt osekane ako to len ide
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
V tom prípade sme sa neporozumeli, myslené to bolo "Už len (zistiť) aký to bude mať introš a ako bude jazdiť." čiže som nepísal, že viem ako to jazdí A veru motor to nie je úplne moderný, už len zo spotreby je to jasné.Broslowski napísal:tu
Fiaty som radšej ani nevyťahoval V hociakej diskusii sa zmieni hociaký Fiat, hneď sa strhne shit-storm aké sú to sračky, jak sa kazia atď.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
videa som nepozeral, ale podla tohto clanku to nevyzera tak tragicky http://www.auto.cz/euro-ncap-2014-citro ... -duo-81836
da sa brat ze auto ma 4 hviezdicky, blbosti ako signalizacia bezpesnoctnych pasov a oznacenie vypnutia airbagu nikoho sudneho trapis nemusia. na vazkach by som bol ohladne ochrany deti, co zasa brosla netrapi.
da sa brat ze auto ma 4 hviezdicky, blbosti ako signalizacia bezpesnoctnych pasov a oznacenie vypnutia airbagu nikoho sudneho trapis nemusia. na vazkach by som bol ohladne ochrany deti, co zasa brosla netrapi.
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
hlava od airbagu do bocneho stlpika, to mi pripomenulo octaviu
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Pozrite zadne opierky, zvysok nema moc vyznam komentovat
ake zadne opierky co je s nimi? nic s nimi na tom videu nevidim.
inak toto nie je nic nad cim by sme sa mali teraz cudovat. tie auta su v low-cost rade svojho vyrobcu. To neni len o tom ze megane a 308 za 13500 nehucia pri 110 tak ze ti vybuchne hlava. to je aj o tom ako je spravene cele auto. Vybavu ti tam sice nasekaju aj do 301 cena je uzasna ale proste auto urcite neni tak prepracovane a bezpecne ako ten štandard nizsej strednej triedy.
Broslo som naramne zvedavy co povies po prvych jazdach . urcite cakame referencie.
inak toto nie je nic nad cim by sme sa mali teraz cudovat. tie auta su v low-cost rade svojho vyrobcu. To neni len o tom ze megane a 308 za 13500 nehucia pri 110 tak ze ti vybuchne hlava. to je aj o tom ako je spravene cele auto. Vybavu ti tam sice nasekaju aj do 301 cena je uzasna ale proste auto urcite neni tak prepracovane a bezpecne ako ten štandard nizsej strednej triedy.
haha andrej nie len octavia ale aj najnovsi najlepsi a najinteligentnejsi mercedes triedy E co ma asistentov viac jak poslanci ti katapultuje hlavu do B stlpika. The Best or nothinghlava od airbagu do bocneho stlpika, to mi pripomenulo octaviu
5000 tam rozdiel nebude. Strednu vybavu megana skladovku za 13500 kupis urcite s neslavnou 1.6 115k. Tak ci tak je to bezpecnejsie, lepsie vyzerajuce, prepracovanejsie, vykonnejsie auto ako 1,2 82k elize za 9590e co tu spominal icefire. ci je rozdiel 4000 vela alebo malo. neviem. ako komu.e ten Megane o 5000e lepsi ako Elize v strednej? To si fakt nemyslím ani náhodou...
Broslo som naramne zvedavy co povies po prvych jazdach . urcite cakame referencie.
nemyslim ze to bude len tymZubesuch napísal:inak toto nie je nic nad cim by sme sa mali teraz cudovat. tie auta su v low-cost rade svojho vyrobcu. Vybavu ti tam sice nasekaju aj do 301 cena je uzasna ale proste auto urcite neni tak prepracovane a bezpecne ako ten štandard nizsej strednej triedy.
http://www.auto.cz/ford-mustang-v-teste ... dak-102762
Je mustang low cost auto? asi nie.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Dnes máš hodnotenie zložené z XY vecí...
Koho u Mustangu zaujíma ochrana detí vzadu? To auto si kupujú ludia pre zábavu, teda často pre seba, respektíve dve osoby, dozadu sa moc nesadá.
Ochrana chodcov? To má aký vplyv na bezpečnosť vodiča?
A že to nemá všelijaké pípaky že niekto nemá zapnutý pás...
A potom že to má iba 2 hviezdičky
Koho u Mustangu zaujíma ochrana detí vzadu? To auto si kupujú ludia pre zábavu, teda často pre seba, respektíve dve osoby, dozadu sa moc nesadá.
Ochrana chodcov? To má aký vplyv na bezpečnosť vodiča?
A že to nemá všelijaké pípaky že niekto nemá zapnutý pás...
A potom že to má iba 2 hviezdičky
jednoduchsie auta su jednoduchsie na udrzbu, mne sa napriklad male auta s jednoduchym atmosferickym trojvalcom a manualnou klimou zdaju lakavejsie prave koli tomu ze viem ze sa tam prakticky nema co pokazit a ked tak to bude stat par eur