avixe napísal:podla technickych udajov by si mal mat 105hp ak sa nemylim, ale bola taka kauza ze ked to nechali merat tak namerali tusim 117 a vraj vw to koli niecomu konkretnemu uvadzalo ze menej.. skusim najst clanok o tom
lenze sa mýliš aspon. je to 81 kW tj 110HP. VW vzdy uvadza vykon in worst case scenario- Je uplne bezne ze tie motory maju v nasom klimatickom pasme viac vykonu.
twingo nie skoda ze nie je clio RS co byvalo ale to je hothatch a to netreba.
turbo malo by byt public hmmm je to FR style + v Parkovacie senzory vzadu + SEAT Full Link (MirrorLink, CarPlay, AdnroidAuto) + View Plus Pack: 6,5 palcový farebný displej, hlasové ovládanie, CD MP3 player, Aux-in, Bluetooth, SD karta, USB port, 6 reproduktorov + ak daju sport pack za dobru sumu tak dame aj ten. Chceli by sme sa zmestit do 13k
btw všetky tie priplatky stoja smiešnych 671e
este k tomu swiftu - ano obe maju maly kufor ale v praxi je ten vo swifte fakt nudzovka a v pripade ibizi je to uplne pouzitelne, zlozis tam kocik ked uz to mam takto napisat .. o to nejde ale do swiftu nezlozis kocik Ja mam emociu z infoenter. viac ako z monochromatickeho bt radia, ktore je sice v poriadku ale nie je to ono + repraky vo swifte su fajn, ale su fakt len fajn. a neviem ci si videl predne svetlomety seatu, su strasne sexi.. to auto fakt vyzera v FR velmi sexi. Velmi malo ich jazdi, ale to aj swift sportov. Jedine co ma trocha mrzi a chcel by som mat co ma swift je rozdvojený výfuk, toto je strasne strasne sexi holt bude musiet stacit koncovečka :p
To auto je vyborne na jazdenie, nechcel by som vsak s nim zit, je tvrde hodne tvrde do mesta.Je to proste hot hatch ako má byť . Ibiza ma so sport packom aktivne tlmice (nenastavis vysku ale tuhost ano) a toto pri takom lahkom vehikle spravi hrozne vela