ja som uplne kludný ja nechápem čo tu riešite.. auto je vybraté. téma výberu skončila. Dojmy napíšem. Téma je uzavretá len tu spamujete ... ďakujem každému kto mi reálne poradil k veci aj vďaka vám sme si vybrali a obaja sa zhodli na tom ćo sme si vybrali.
Mne ide reálne aj o to aby sa mi priatelka nebala jazdit na aute. Lebo teraz sa bojí, a ja sa jej moc nečudujem. Jej sa páči, mne sa páči, ona tam má čo chce, ja tam mam co chcem, ona dostane spolahlivy stroj s ktorym moze obiehat bez podradovania, ja dostanem info hracky ktore chcem .
inak ty si tiez dobry, vlastne si sa neprisiel poradit, akurat pochvalit co si si vybral bez moznosti zmeny. Absolutne si nedal nikomu sancu do nicoho zasiahnut.
Najprv tristojednicka, potom tento kus. Tak co vlastne chces od nas
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
aha a tych 24 strán bolo asi o čom turbo? že si si prečítal posledné 3 a tam to takto vyzerá je jasné vyústenie situácie... ale veď dobre ako chceš prišiel som sa pochváliť dobre.
Práve sa vám tu snažím vysvetliť, že teraz, už od vás nechcem nič, lebo aute je vybraté, aj na základe 25 stranovej diskusie. Ale tebe zbytočne čosi vysvetľovať
Odar: Veď a tak to má predsa byť nie? Ak mi niekto z vás tu jettu zaplati ja si ju rád kúpim, prečo nie, ale keď si idem kupovať za svoje, asi s tým musim byť stotožnený hlavne ja. Keby nebolo tohto vlákna asi by som ibizu ani nepozeral, 301 uz duplom, tieto vlákna majú svoj zmysel, len treba pochopiť, že ak si niekto nevyberie podľa teba, alebo podľa iného človeka, neznamená to, že jeho prispevok bol useless... ja neviem či je to tak ťažké pochopiť alebo čo... ale tak w/e
Ešte pred mesiacom by som si anilen nepomyslel že skončím pri VAGu. Ale padlo tu zopar rozumnych ponuk a hlavne priatelka, ktora bola vyslovene proti VAG zacala studovat ich modely..
Uplne reálne sa môže stať, že sa objaví skladová jetta, alebo C3 alebo niečo úplne iné, čo bude opäť vyhovovať aj mne aj priateľke, momentálne nič také nie je. Nič čo by natoľko plnilo požiadavky a bolo za tak dobrú cenu. Ak sa to stane, budem to riešiť. Ak sa to nestane dokedy objednáme ibizu, budeme mať ibizu pretože plne vyhovuje a zhodli sme sa na tom 2ja ľudia, čo to ideme kúpiť a budeme to aj financovať.
ešte raz diki všetkým, piatok ideme predajcovi na konkrétne ponuky + financovanie. Dám vedieť ako sme pochodili a čo sa mi podarilo ešte podojiť. v BA máme až 4 predajne Seatu + budem mať ponuku z KE. Na porovnanie pretože tam viem dostať najlepšiu zľavu.