O-ringy som ešte neprehodil ale dnes ich pravdepodobne prehodím.
Mám tu niečo staro-nové. V deň keď mi to prišlo som zostal celkom zaskočený, pretože som úplne nato zabudol. Bol to balík z Mayhems, možno pre niekoho s pár zbytočnosťami.
Každopádne, v tomto builde chcem použiť všetko čo považujem za "potrebné" aby som sa vyhol budúcim zbytočným problémom. Väčšina z vás vie čo sa deje, niektorým ľuďom s Mayhems Pastel kvapalinami v okruhoch - zmena farieb atď. Chcem tomu predísť a urobiť to tak ako to odporúča Mayhems. Keď sa mi to má stať, nech sa mi to stane ale potom nechcem viesť hypotézy - sám so sebou (

), či som to náhodou nemal použiť. Použijem tento Mayhems Blitz kit a uvidíme čo sa stane. - najlepšie nič.
Úprimne, v predchádzajúcom okruhu som ho nepoužil a farba je stála dodnes. V tomto okruhu bude však dokopy rátam okolo 5l kvapaliny kde sa dostávame, ak sa teraz nemýlim cez 100€. Samozrejme, sa budú všetky bloky rozoberať a čistiť ale potom chcem ešte prehnať okruhom/mi Mayhems Blitz Part 2. V aktuálnom builde mám nejaký druh plasticizéru (pravdepodobne) z hadíc, ktoré sú z druhej strany skrinky. Nerozumiem tomu, pretože sú to Promochill Advanced LRT - asi na mne ušetrili. Aj toto je ale dôvod prečo som rozhodnutý v celej zostave použiť iba hard tubes aj keď to bude trošku zložitejšie na realizáciu. Týmto viem taktiež predísť potenciálnym problémom typu zelené hadice a hlavne nechcem strácať čas tým, že budem skúšať rôzne hadice aj keď viem presne s ktorými by problém nemal byť. Ale to nemá byť ani s Promochill, ktoré mám - a je. (Jedine naozaj, že by to neboli promochill a prišlo mi vtedy úplne niečo iné)
S týmto kitom mladý chemik, začnem pravdepodobne dnes na EK radiátoroch, som zvedavý čo z nich vylezie, veď určite pridám nejaké fotky. Medzičasom je tu niekto, kto použil tento kit ? Prípadne aké s ním máte skúsenosti ?