Najlepsia holatina
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Najlepsia holatina
Ja musim suhlasit ze dacie vseobecne vyzeraju o 10 rokov starsie ako ine modely. Ked sme kupovali jazdenku neverim som ze si pozeram dvoj rocne auto....
Nezobrali sme to, viem ze je to trapne lebo tiez francuz ale renault je o triedu vyssie. a TO by som si veru nedovolil povedat o vela autach ze <> je od nich trieda
Inac najlacnejsiu holotu ma Lada. Nie Niva ale tie sedany, uplne vazne mas importerov co ti to donesu a mas pod 7k nove auto. ale to je take ze z dacie na teba kukaju ako na cigana asi
Nezobrali sme to, viem ze je to trapne lebo tiez francuz ale renault je o triedu vyssie. a TO by som si veru nedovolil povedat o vela autach ze <> je od nich trieda
Inac najlacnejsiu holotu ma Lada. Nie Niva ale tie sedany, uplne vazne mas importerov co ti to donesu a mas pod 7k nove auto. ale to je take ze z dacie na teba kukaju ako na cigana asi
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Tej lady by som sa viac bal ako nadacie sombrero
Viete co ja som tie lady pozeral na autosalone. Akoze keby to mam ze auto na dedinu nepotrebujem viac... rezerva sa zmesti do motoroveho priestoru, vo vnutri ciste this is sparta... ale fakt je to vyslovene sedliacke auto, co nemusi byt zle na konrketny ucel. Ak by som mal s tym chodit do lesa urcite to uprednostnim pred daciou. Ale to sme uz OT:.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 03. Okt, 2010, 11:26
Polo Slovakia? ale to na kocik nebude. na kocik by to chcelo nieco kde objem bude 450+l
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
to hovorite o tej najnovsej lade?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Broslo ma na mysli 4x4, teda po starom nivu. ale Lada robi sedany tiez. ale hej, to si nikto nekupi, zbytocne o tom ale na otazku najlacnejsia holotina.
Lada Kalina Hatchback 1.6 benzín
Cena: 6.390 €
Lada Kalina Hatchback 1.6 benzín
Cena: 6.390 €
nadpis je ale najlepsia holatina.
teraz neviem ci je rec o Lada Granta, Lada Kalinak alebo Lada Vesta.
ta Vesta nevyzera az tak zle. Ktovie ci to ma nejaku antikoroznu ochranu. Zevraj si to z vacsej casti robili rusi sami.
Kazdopadne pri nakupe takehoto auta musi byt clovek okrem ineho aj imunny voci nagelovanym šampónikom odchovanym na facebooku a kavicke s kamošmi, ktori si v obtiahnutých nohaviciach radi posmešne ukazuju na low costove auto typu LADA, Dacia a podobne. A to rovno z ich fiat 500 v dualtóne popripade MB A classe alebo podobnej hajtry. Lenze ani jeden nevie ze ta Niva by ich pravdepodobne offroadovo presla rovno na ceste. Niekomu to proste moze vadit.
podpichovanie od kamošov "co to mas za ruske sane" musi kazdy zdravy clovek brat s humorom.
teraz neviem ci je rec o Lada Granta, Lada Kalinak alebo Lada Vesta.
ta Vesta nevyzera az tak zle. Ktovie ci to ma nejaku antikoroznu ochranu. Zevraj si to z vacsej casti robili rusi sami.
Kazdopadne pri nakupe takehoto auta musi byt clovek okrem ineho aj imunny voci nagelovanym šampónikom odchovanym na facebooku a kavicke s kamošmi, ktori si v obtiahnutých nohaviciach radi posmešne ukazuju na low costove auto typu LADA, Dacia a podobne. A to rovno z ich fiat 500 v dualtóne popripade MB A classe alebo podobnej hajtry. Lenze ani jeden nevie ze ta Niva by ich pravdepodobne offroadovo presla rovno na ceste. Niekomu to proste moze vadit.
podpichovanie od kamošov "co to mas za ruske sane" musi kazdy zdravy clovek brat s humorom.
Spoiler: ukázať
Na druhej strane netreba z tých ruských aút (a všetkého ruského) robiť nieco extra, lebo tie autá nemajú tak nízku cenu len preto že výrobca je ľudomil a chce každému obyvateľovi na zemi uľahčiť nadobudnutie nového voza.
Dedko mal Ladu Samaru, prakticky od novoty. Elektrika tam bola mizerná, častokrát pri blikani smerovky poblikavalo aj iné svetlo, zaradená spiatočka zase zhasla koncové svetla. Vyriešilo to podotahovanie kontaktov a kostrenia kde sa len dalo + prepajkovanie spojov na pcb. (Áno, v zadných svetlách bolo pcb s objimkami)
Podvozok na tom hrdzavel raketovou rýchlosťou, po 10 roku už boli tak oslabené časti na dvíhanie, že pri výmene kolies sme dvíhali za ramena, inak nám liezol hever do kasne. Dalej nesymetrické brzdy, ale nad tým vždy technik na TK mávol rukou, že to majú všetky Lady od výroby... Hluk ako v tanku, sedačky pomerne skoro vydesene, interiérové plasty boli neskutočne krehké, takze časom boli všetky dvierka na priehradkach povylamovne.
Ale nebola to až taká katastrofa, len sa o to auto trebalo starať a raz za čas si k nemu sadnúť s náradím a porobiť co je treba. Taky rodinný dom na kolesách, stále bolo okolo toho co robiť... ked to porovnám s jeho terajšou Fabiou HTP, tak je to oproti Lade plug'n'play. Inak ta Samara mala nabehane zľahka cez 100k km.
Dedko mal Ladu Samaru, prakticky od novoty. Elektrika tam bola mizerná, častokrát pri blikani smerovky poblikavalo aj iné svetlo, zaradená spiatočka zase zhasla koncové svetla. Vyriešilo to podotahovanie kontaktov a kostrenia kde sa len dalo + prepajkovanie spojov na pcb. (Áno, v zadných svetlách bolo pcb s objimkami)
Podvozok na tom hrdzavel raketovou rýchlosťou, po 10 roku už boli tak oslabené časti na dvíhanie, že pri výmene kolies sme dvíhali za ramena, inak nám liezol hever do kasne. Dalej nesymetrické brzdy, ale nad tým vždy technik na TK mávol rukou, že to majú všetky Lady od výroby... Hluk ako v tanku, sedačky pomerne skoro vydesene, interiérové plasty boli neskutočne krehké, takze časom boli všetky dvierka na priehradkach povylamovne.
Ale nebola to až taká katastrofa, len sa o to auto trebalo starať a raz za čas si k nemu sadnúť s náradím a porobiť co je treba. Taky rodinný dom na kolesách, stále bolo okolo toho co robiť... ked to porovnám s jeho terajšou Fabiou HTP, tak je to oproti Lade plug'n'play. Inak ta Samara mala nabehane zľahka cez 100k km.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
si ma zabil vydesenymi sedackami
A jasne ze su to sroty... este keby ste videli tie ich lokalne tuningy, komplet cierne folie aj vpredu, znizene a SPZka odpadava od "basov".
jasne ze lada za 6k nebude niva 13. kaslat, zbytocny flame. ostanme asi pri EU znackach chcel som dat iab do povedomia
A jasne ze su to sroty... este keby ste videli tie ich lokalne tuningy, komplet cierne folie aj vpredu, znizene a SPZka odpadava od "basov".
jasne ze lada za 6k nebude niva 13. kaslat, zbytocny flame. ostanme asi pri EU znackach chcel som dat iab do povedomia
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
text vam asi vela nepovie, ale na fotkach dobre vidno aktualnu kvalitu spracovania lady http://totalcar.hu/tesztek/2016/05/17/l ... _totalcar/ (tie zadne sedacky vraj tak vyskakuju same od seba ked sa na nich sadne)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Molnart, nie je lada ako lada hore to pisem. 4x4 teda chap Niva je stale to iste co 30 rokov. lebo si to tak napisal ze vsetky lady
- MacTukahan
- Používateľ
Stale neviem ci mam kupit auto za 5k + startovacia oprava plus nechat si co zostane na opravy, alebo zobrat nove male Bcko...
najhorsie na tom, ze do aut sa nerozumiem a kebyze mi predajca odprezentuje nalesteny vrak, tak mu verim ze je to schumiho ferari
najhorsie na tom, ze do aut sa nerozumiem a kebyze mi predajca odprezentuje nalesteny vrak, tak mu verim ze je to schumiho ferari
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
hlavne vyhni sa bazarom, pozeraj sukromne inzercie, stranky predajcov, odpredaj aut z leasingu apod. nemyslim si ze pri aute za 5k musis vrazit dalsich 5 do opravy, to by bol extrem (jedine ze nejakeho vylagrovaneho bavoraka by si isiel kupovat)
tu mas napriklad jednu dobru volbu http://ojazdeneauta.honda.sk/civic/1,8-sport_671.html, nieco ale budes musiet nechat na drobny servis, pneu apod.
alebo toto https://ojazdenevozidla.toyota.sk/detai ... klad=ojete
tu mas napriklad jednu dobru volbu http://ojazdeneauta.honda.sk/civic/1,8-sport_671.html, nieco ale budes musiet nechat na drobny servis, pneu apod.
alebo toto https://ojazdenevozidla.toyota.sk/detai ... klad=ojete
- MacTukahan
- Používateľ
Tak ja som to ratal tak ze 5 auto + dva sady gum + 1x plechace + kvapaliny, filtre + zakladny servis (urcite na tom aute bude treba nieco opravit) + ratam na 5 rokov tak to ostatne na do 5 rocne opravy, kedze pri novom by tam bola 5 rokov zaruka. Preto nie hondu za 10k