nasa mila slovenska posta
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Re: nasa mila slovenska posta
nieco na vikend
https://blog.sme.sk/diskusie/3090085/1/ ... poste.html
https://blog.sme.sk/diskusie/3090085/1/ ... poste.html
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
sice nie posta ale...
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Zdravim, kolega z fora mi v utorok vecer poslal balik a dnes je uz pondelok a stale je v preprave wtf ?
Spoiler: ukázať
Zavolaj / napis. Alebo on že čo sa deje.
Balík musí prísť na druhý deň, tj ak poslal vutorok večer, v stredu odišiel tak v piatok si ho mal mať doma.
Balík musí prísť na druhý deň, tj ak poslal vutorok večer, v stredu odišiel tak v piatok si ho mal mať doma.
- mohamed
- Pokročilý používateľ
bol som osobne na poste aj som pisal:
Vazeny zakaznik,
podla dostupnych udajov z informacneho systemu Slovenskej posty, a. s., bola doporucena zasielka s podacim cislom RE041053881SK podana dna 20.06.2017 na poste Nitra 10.
Nakolko su doporucene zasielky snimane na podaji a nasledne az na dodacej poste, ktora zasielku dorucuje adresatovi, nie je mozne konkretne specifikovat, kde sa zasielka fyzicky nachadza.
Adresat sa moze obratit na oznamovaciu postu s cielom preverit, ci sa uvedena zasielka nachadza fyzicky na poste alebo odosielatel moze zahajit reklamacne konanie na uvedenu zasielku na ktorejkolvek pobocke posty.
Vazeny zakaznik,
podla dostupnych udajov z informacneho systemu Slovenskej posty, a. s., bola doporucena zasielka s podacim cislom RE041053881SK podana dna 20.06.2017 na poste Nitra 10.
Nakolko su doporucene zasielky snimane na podaji a nasledne az na dodacej poste, ktora zasielku dorucuje adresatovi, nie je mozne konkretne specifikovat, kde sa zasielka fyzicky nachadza.
Adresat sa moze obratit na oznamovaciu postu s cielom preverit, ci sa uvedena zasielka nachadza fyzicky na poste alebo odosielatel moze zahajit reklamacne konanie na uvedenu zasielku na ktorejkolvek pobocke posty.
Krásne.. no tak nech sa ešte aj on obráti na svoju poštu a ak tam nebude nech rovno pôda reklamáciu.
- mohamed
- Pokročilý používateľ
dneska ma zas vytocila posta, podla sledovania zasielok je tam napisane toto: Zásielka uložená na pošte Bratislava xx, ale pani na poste mi povedala ze to tam nemaju ..
Asi je prave v preprave (este nedorazila na postu z rozvozu). toto som riesil minimalne 2x status na nete sa uz zmenil a zasielka stale "v lufte"
oni dakedy ten balik proste nevedia najst. Mne raz tak 20minut hladali a poslali ma domov, ze to nevedia nasjt ze mi zavolaju, ze veduca to este skusi pohladat.Tak som isiel domov a za 20 minut mi volali, ze to nasli, ze si mam pre to prist, tak otocka a sup na postu zas
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
podaj reklamaciu.
Ked zásielky na postu dovezu prejdu strojom (pipacom) ktory to automaticky nahodi ako ulozene na poste, hadam si nemyslite ze to panicka nahadzuje rucne.
Zlty listok nemas ? Ci bola poslana ako rovno na postu ?
Neexistuje aby ma dostali domov ak mam raz status ulozene na poste. Nech to riesia na mieste, ked ju nevedia najst nech si zavolaju o pomoc, nech zistia kde je. A nie ze "ma tu byt ale nieje tu tak dovidenia." neexistuje. Najdi alebo mi napis RMA pripadne si zavolaj vedúceho pobocky nech to nejako poriesi.
Ked zásielky na postu dovezu prejdu strojom (pipacom) ktory to automaticky nahodi ako ulozene na poste, hadam si nemyslite ze to panicka nahadzuje rucne.
Zlty listok nemas ? Ci bola poslana ako rovno na postu ?
Neexistuje aby ma dostali domov ak mam raz status ulozene na poste. Nech to riesia na mieste, ked ju nevedia najst nech si zavolaju o pomoc, nech zistia kde je. A nie ze "ma tu byt ale nieje tu tak dovidenia." neexistuje. Najdi alebo mi napis RMA pripadne si zavolaj vedúceho pobocky nech to nejako poriesi.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
toto som im spravil. 6.10 som prisiel na postu, do 6.25 nevedeli najst zasielku. 6.26 sme zacali spisovat reklamaciu a spisoval som ju pekne citatelne do 6.50 (posta zatvarala o 6.30). Pi***** neskutocne, ale tak ked ma nechali 20 minut cakat nanic, tak to dostali naspat. List sa nasledne zazrakom nasiel, po 3 dnoch.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
no refundy uz mam
ale
za posledne 3 tyzdne 4 stratene baliky
dva cestou sem zmizli v blave
dalsie 2 poslane odtialto po svk zmizli oba
blabol posty ako obycajne ....zvasty
ale
za posledne 3 tyzdne 4 stratene baliky
dva cestou sem zmizli v blave
dalsie 2 poslane odtialto po svk zmizli oba
blabol posty ako obycajne ....zvasty
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
news : zmizol nam trackovany balik SSDciek z Nemecka. Neoznaceny, nespoznatelne zabaleny, nepriesvitny atd.
27k eur...
27k eur...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Slovenskou postou? 27K a na kuriera uz nezvysilo?