Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia
nevidim to ako nezmysel, viskozita 5w-30 je vyrobcom predpisana pre tento motor [spolu s nejakymi inymi, ano a PRIMERANE POUZITIU]. 5w-50 v predpise nie je, to vsak neznamena ze nemozes pouzit, ved my vieme kde zacina cervene na otackomeri.
Inak po olejovej nude ktora sa vyskytuje zas a znovu a opat nieco na ozivenie :
http://www.dsl.sk/article.php?article=19445&title=
Inak po olejovej nude ktora sa vyskytuje zas a znovu a opat nieco na ozivenie :
http://www.dsl.sk/article.php?article=19445&title=
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Neviete kde najdem na twingu I sensor na ABS? mam podozrenie ze je spinavucky a chcel by som mu trochu lasky dat s handrou nech nesvieti a nezapina sa ked nema.
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
ABS senzory su na kazdom kolese, takze ked mas stym problem tak je vecsinou zly senzor alebo poskodeny magneticky pruzok na lozisku.
Samozrejme moze byt chyba aj v prelomenom kabli alebo zlemu kontaktu v konektoroch.
Samozrejme moze byt chyba aj v prelomenom kabli alebo zlemu kontaktu v konektoroch.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
VW s teorií Millerova cyklu už zalaškoval v roce 2015 u příležitosti modernizace motoru EA888 v provedení 2.0 pro Audi. EA888 je velmi pokroková pohonná jednotka, která ve svých prvních generacích měla tolik chyb, že se různé evoluce a modernizace soustředily hlavně na to, aby to začalo alespoň fungovat. Postupem času a za hodně peněz se podařilo motor hrůzy dovyvinout do stavu, ve kterém měl být od počátku a implementovat do něj nějaká vylepšení.
od D-Fensa....
od D-Fensa....
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Predpokladám, že tým nepriamo poukazuješ na nový motor 1.5evo. Nuž, s trochou šťastia bude nová 1.5 evo zbavená pruserov dvojlitroveho súrodenca. VW si evidentne verí, ked ho ide dávať do Golfa.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
150hp verzia ale bude bez Millerovho ciklu aj bez regulacie lopatiek, cize by to nemusel byt problem
spominane veci bude mat az 125hp verzia, ktora este len pride
spominane veci bude mat az 125hp verzia, ktora este len pride
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
aj honda prichadza s 1.5 turbo, ta carovna 5 je asi magicke cislo, kt laka kupcov.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
asi hej. 1.5ky by ale mali mat vsetky elektronicke dirigovanie lopatiek, nie ? Spolu s obrovskymi teplotami vyfukovych plynov - vacsimi nez pri diesli - uvidime co to spravi s tymi turbiatkami.
Dobra sprava znie ze benzin nebude mat problem s vypalovanim DPFka
Dobra sprava znie ze benzin nebude mat problem s vypalovanim DPFka
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
dnes som cekoval ten civic testoch a solidne. kebyze dakto menil za mazdu asi by som nevahal. turbo benzin som este nemal.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
urcite si niekto kupi novu hondu za 25k a bude chciet vymenit za mazdu lel
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
inac neviete niekto preco pri motoroch do 2 l platilo ze benziny mali vacsinou parny objem (1,2, 1,4, 1,6, 1,8) a diesle neparny (1,7, 1,9), kym pri diesloch 1,6-ky neprevalcovali vsetko? viem ze aj honda mala 1,5-ky benziny, ale teraz sa nejako vracaju do mody (VW, Honda, tusim aj Opel nieco chysta). som zvedavy ako sa budu predavat, osobne mam z neparnych cisiel trosku fobiu, ani na klime ich nemozem mat nastavene.
-
- Pokročilý používateľ
>> osobne mam z neparnych cisiel trosku fobiu
Gratulujeme, ste najlepsi zamestnanec firmy !
Ach boze nie, nie za ziadnu cenu, ja mozem byt len druhy alebo stvrty najlepsi !
Co mas este ake problemy okrem neschopnosti komunikovat so servismi, nutnostou na radiu zobrazovat uplynuty a zostavajuci cas do konca pesnicky, plus okropeneho čela a roztrasenych kolien pri nastaveni 23 na klimatizacii ?
Skoda Favorit 1.3i ; Skoda Felicia 1.3i ; Skoda 105 1.05i ; Skoda 125 1.25i ; Daewoo Espero 1.5i, co som este zabudol. Ked sme tu uz mali ten Millerov cyklus, tak Mazda Xedos 2.3i - tu som mal chvilu, dodnes mame 626 2.0i 1996. Jo ano, ta je parna.
Gratulujeme, ste najlepsi zamestnanec firmy !
Ach boze nie, nie za ziadnu cenu, ja mozem byt len druhy alebo stvrty najlepsi !
Co mas este ake problemy okrem neschopnosti komunikovat so servismi, nutnostou na radiu zobrazovat uplynuty a zostavajuci cas do konca pesnicky, plus okropeneho čela a roztrasenych kolien pri nastaveni 23 na klimatizacii ?
Skoda Favorit 1.3i ; Skoda Felicia 1.3i ; Skoda 105 1.05i ; Skoda 125 1.25i ; Daewoo Espero 1.5i, co som este zabudol. Ked sme tu uz mali ten Millerov cyklus, tak Mazda Xedos 2.3i - tu som mal chvilu, dodnes mame 626 2.0i 1996. Jo ano, ta je parna.
Naposledy upravil/-a mp3turbo v Po 27. Feb, 2017, 00:03, upravené celkom 1 krát.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
skor by som riesil pocet valcov, a nie objem (tu mi neparne cislo doslova "vadi"..)
ked mas 1,25i tak teoreticky to mozes brat aj ako neparne, ale aj ako parne
ked mas 1,25i tak teoreticky to mozes brat aj ako neparne, ale aj ako parne
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
parne/neparne moze byt len cele cislo
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
ale ved to sa zaokruhluje, mas objem 1658cm3 tak je to 1,7 motor a to mas 4 valce po 414,5.
Iba priklad, neviem ci taky je
Logicky z parneho poctu valcov neurobis neparny vysledok v sucte objemov, len to musia zakruzkovat.
Som sa pytal na senzor ABS na Twingu a den po mi uplne skapalo ach jaj idem to pustit prec to uz MHD je rychlejsia, nechce niekto na dedinu stylove cabrio dojazdit? zeny na to letia, ja mam svadbu tento rok....proof.
Iba priklad, neviem ci taky je
Logicky z parneho poctu valcov neurobis neparny vysledok v sucte objemov, len to musia zakruzkovat.
Som sa pytal na senzor ABS na Twingu a den po mi uplne skapalo ach jaj idem to pustit prec to uz MHD je rychlejsia, nechce niekto na dedinu stylove cabrio dojazdit? zeny na to letia, ja mam svadbu tento rok....proof.