Windows 10 Mobile
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Windows 10 Mobile
tak ty sa tam s nikym nepises, keby si mal o 15 rokov menej tak by si zistil, ze vsetci v tvojom okoli komunikuju cez messenger /osobne ludi co pouzivaju whatsapp/viber zratam na jednej ruke /
a napr. aj preto je vcelku podstatne aby taka dolezita appka sla dobre ci?
a napr. aj preto je vcelku podstatne aby taka dolezita appka sla dobre ci?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
pisal som so vsektymi cez msn najprv.popresuval som
dnes uz ma viber kazdy clovek..aspon m mojom okoli..ale chapem,ze v tvojom okoli to tak nemusi byt
o com sa tu bavime ? ja pisem ze msn nepouzivam,lebo nechem a *** mi tu vypisuje,ze je to nevhodne,lebo msn je dolezity pre platformu..tak by som ho asi mal pouzivat..alebo nemal ?
pani.mne je to v riti cely msn aj win aj vsetko okolo toho..pokial to funguje,tak to neriesim.
ludia riesi kktiny lebo hovno robia
k teme,pred casom som tu risiel prechod na droid a nakoniec som do toho nesiel,pretoze nebudem mat telefon,kym nemusim,ktoreho updaty musi zabezpecit vyrobca hw
dnes uz ma viber kazdy clovek..aspon m mojom okoli..ale chapem,ze v tvojom okoli to tak nemusi byt
o com sa tu bavime ? ja pisem ze msn nepouzivam,lebo nechem a *** mi tu vypisuje,ze je to nevhodne,lebo msn je dolezity pre platformu..tak by som ho asi mal pouzivat..alebo nemal ?
pani.mne je to v riti cely msn aj win aj vsetko okolo toho..pokial to funguje,tak to neriesim.
ludia riesi kktiny lebo hovno robia
k teme,pred casom som tu risiel prechod na droid a nakoniec som do toho nesiel,pretoze nebudem mat telefon,kym nemusim,ktoreho updaty musi zabezpecit vyrobca hw
S tými updatmi je to niekde inak? WM je tiez viazaný na výrobcu, vid telefóny od Alcatelu alebo BLU.
Messenger používa podľa štatistík 1mld používateľov. Koľko z nich je reálnych je ťažko povedať keďže tam sú všetci co majú FB.
Messenger používa podľa štatistík 1mld používateľov. Koľko z nich je reálnych je ťažko povedať keďže tam sú všetci co majú FB.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
k tebe sa nedostalo info ze Viber pozastavuje vyvoj pre Win a W10M hejze?
PS: MSN je nieco ine
PPS: zachvilu tu budes sam pisat
PS: MSN je nieco ine
PPS: zachvilu tu budes sam pisat
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
to je fuk..ja som pisal o virtualnej pamati hosi..zas to nejaky troll prekrutil na dobry smer ako vidim
Len sa tu spomenulo to, ze hoci mas neviemakovelky swap, tak ten Messenger ide nahovno. Netrva to zrovna len par mesiacov, co je ta aplikacia v taktomto stave. A ci ho pouzivas alebo nie, patri to medzi essential apps spolu s ostatnymi messaging appkami. Je hanbou Microsoftu, ze sa nevie/nechce dohodnut s FB na vyvoji aplikacie. Taky App Campus od MS bol dobrou motivaciou pre vyvojarov, lenze tento program skoncil v 2015 a odvtedy je ticho, tak to aj tych par nadsencov vzdalo.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Caute potrebujem poradit svoju L950 idem dat na reklamaciu, ale obchod mi ponuka 90% za ktoru som ju kupoval s tym ze to miniem u nich... chcem ostat u WM, len neviem ci nechat klasicky z reklamovat 950 alebo doplatit cca 40€ za XL:) dik
Galaxy S9+
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Uf, momentalne si prilozil do ohna, kazdy ti povie zober prachy a chod prec teda prec od WP.
prachy nemozem musim zobrat nejaky tel ale je tam o nicom vyber, zase ja som spokojny s WM. vyhovujemy prostrednie aj ovladanie a appky sem tam nejaka chybne ale zase prezijem to.
Ako na potvoru som pred tyzdnom predal Honor 8, nebol zly ale nejako mi nesadol
Ako na potvoru som pred tyzdnom predal Honor 8, nebol zly ale nejako mi nesadol
Galaxy S9+
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
zalezi za kolko si kupoval fon povodne. ak by ti vratili nejakych 400+ eur tak urcite chod do hocicoho ineho. imho aj pri 200 eur
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
urcite zober XL ak teda chces ostat pri win
no nic dali ste mi chrobaka do hlavy s tym WM pockam par dni ci nezmenia ponuku v obchode a uvidim ci tam najdem nieco k svetu namiesto WM a ked nie tak ostanem u WM ( teraz slapem na BB Z10 a droidovske appky tam slapu v pohode)
Galaxy S9+
Tiez si myslim. Ponukaju 90% z ceny tj. kolko? Keby mne ponukli za moju Lumiu 500 €, tak zoberem hocico... ja ju momentalne pouzivam ako tazitko, uz ma uplne prestalo bavit sa s nou hrat. Este mesiac dozadu som sa sem-tam pohral s fotakom, ale uz ma nebavi ani to.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja mam 830 ako pozeranie obrazkov doma pri srani popripade prehravac hudby v kuchyni