sprav jak ja
stopni prvy kamion a pytaj sa kam ide
a ked sa tretikrat vratis z moskvy tak potom ti poradime co dalej
Partnerske/pracovne cestovanie
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Re: Partnerske/pracovne cestovanie
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
nieco pre inspiraciu, aj ked asi toto nehladas https://dennikn.sk/683152/pracuje-na-al ... marketing/
nieco mas aj na slovensku https://dennikn.sk/287716/miesto-kde-sa ... vilizacia/
dome ked si spomeniem tak skusim nafotit ten clanok rodiny co isli na novy zeland
nieco mas aj na slovensku https://dennikn.sk/287716/miesto-kde-sa ... vilizacia/
dome ked si spomeniem tak skusim nafotit ten clanok rodiny co isli na novy zeland
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
" V polovici 90. rokov sem utiekol pred apokalypsou, o skorom príchode ktorej bol pri pohľade na rastúci konzum a drancovanie planéty presvedčený. Skaza sa zatiaľ nedostavila, avšak ak príde, Miro je pripravený. "
Mikro, The Prepper.
"Ľudia zo Zaježovej nemajú v pláne odrezať sa od civilizácie, ale sú pripravení prežiť jej prípadné zrútenie."
jasne, ked nebude co zrat, nikto Zajezovu nenajde a nikoho potme nezavrazdi kvoli zradlu. Dobre vediet
Mikro, The Prepper.
"Ľudia zo Zaježovej nemajú v pláne odrezať sa od civilizácie, ale sú pripravení prežiť jej prípadné zrútenie."
jasne, ked nebude co zrat, nikto Zajezovu nenajde a nikoho potme nezavrazdi kvoli zradlu. Dobre vediet
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak vacsina ich zomrie odhladu este na ceste z petrzalky, niekde pri nitre max, takze povedal by som ze su v relativnom bezpeci
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ou hore som chcel napisat Mirko, The Prepper... nie Mikro
ja osobne pochadzam z dediny ktora nema 120 domov, mne "treba" vysvetlovat taketo veci
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Zajezovu poznam, ale ale prilisna hipstercina astro bio atd. pre mna.
Vidim ze mohi su zmeteni v tom co vlastne hladam. . hladam inspiraciu, realne skusenosti, napady.
Nechcem recept na zmenu zivota a ani ho menit nechcem (ked tak ten vnutorny). Ano mnoho ludi sa nevrati. niekomu staci ist na tyzden dva dovolenku.
Prejdem si rozne moznosti ak neico objavim dam vediet momentalne asom treti tyzden chory a bude pre mna dovolenka ist na hodinku do lesa cez vikend, nedavajme velke ciele zatial.
Vidim ze mohi su zmeteni v tom co vlastne hladam. . hladam inspiraciu, realne skusenosti, napady.
Nechcem recept na zmenu zivota a ani ho menit nechcem (ked tak ten vnutorny). Ano mnoho ludi sa nevrati. niekomu staci ist na tyzden dva dovolenku.
Prejdem si rozne moznosti ak neico objavim dam vediet momentalne asom treti tyzden chory a bude pre mna dovolenka ist na hodinku do lesa cez vikend, nedavajme velke ciele zatial.