Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Treba chodit v nedelu rano ked su vsetci v kostole. Po okreskach krasnych 90 +- nieco cize 140, v pohode sa da obehovat kedze oproti sa neruti kolona aut a ani policajtom sa nechcelo velmi predpisovo.
.
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Nejaké skúsenosti s plasti dipom? Pro a proti z vlastných skúseností? Trvácnosť?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Čau, striekal som s tým 20" disky na BMW X5 (E70). Krásna matná farba a po sezóne som dal dole (zima) v celku, akurát na čo si dať pozor aspoň 4 vrstvy a nebáť sa toho. Podľa mna dobrá vecička.Shairachaz napísal:Nejaké skúsenosti s plasti dipom? Pro a proti z vlastných skúseností? Trvácnosť?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
ja mam zo 2 rôčky na stlpikoch zvonka a nič tomu nieje
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Mr.Hajek : GTX2364 ... kolko si za to vysolil ? Neviem najst na internete asi na desiatich linkach co kukam jak puk
vies mi nieco povedat k 2.2d motorom vo Viane a k trojlitrom OM643 okrem toho ze StaryNovy s jednym spi pod vankusom ? Kukam roky 2011+ cize masina typ 649, mal by to byt iny motor nez om642 ktory sa montoval do osobakov. Zaujima ma zivotnost aj komponentov a karbonovanie.
vies mi nieco povedat k 2.2d motorom vo Viane a k trojlitrom OM643 okrem toho ze StaryNovy s jednym spi pod vankusom ? Kukam roky 2011+ cize masina typ 649, mal by to byt iny motor nez om642 ktory sa montoval do osobakov. Zaujima ma zivotnost aj komponentov a karbonovanie.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Rychla otazka: Do oboch prevodoviek v Jeepe ide Mopar ATF+4 olej s certifikaciou Chrysler MS-9602. Ako velmi bezpecne je pouzitie ATF+4 oleja od inej znacky, ktory tiez splna MS-9602, napriklad Ravenol, Valvoline.
Je mi jasne, ze aj Mopar je obrandovany nejaky olej, ale tam ma clovek akusi istotu. Su tieto ine oleje uplne vhodna nahrada, alebo je to len akasi nahrazka a netreba to davat do prevodovky?
Je mi jasne, ze aj Mopar je obrandovany nejaky olej, ale tam ma clovek akusi istotu. Su tieto ine oleje uplne vhodna nahrada, alebo je to len akasi nahrazka a netreba to davat do prevodovky?
-
- Čierna listina bazáru
Zdar vespolek, niekto skúsenosti s výmenou oleja v DSG 6st.? Predali mi FEBi bilstein (či jak), ale trocha ma postrašili internetový odborníci... Mám O3 RS 2.0tsi.
O3 RS a nemozes si dovolit kupit origo olej co stoji tak dvacku?
zoom: specifikacia je jedna vec, u ZF olejov sa mi u Ravenolu velakrat vyskytli problemi s radenim, neverim ze Mopar vyjde take strasne prachy ze by si si to nemohol dovolit, vsak to vyjde menej nez olej v motore (ked si to rozratas na km).
zoom: specifikacia je jedna vec, u ZF olejov sa mi u Ravenolu velakrat vyskytli problemi s radenim, neverim ze Mopar vyjde take strasne prachy ze by si si to nemohol dovolit, vsak to vyjde menej nez olej v motore (ked si to rozratas na km).
.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
rychly prednakupny check: rozmerovo sa mi tam uz vacsia bateria nezmesti. je EXIDE Premium ok? http://www.motorovyolej.sk/Autobateria- ... -d1312.htm
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
killswitch: presne tuto ale 77Ah mam a super zatial.... klop klop klop...
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
s tym Ravenolom cudne... zoom : ja pouzivam Petro Canada oleje Material Standard 9602 a nemam s nimi dlhodobo ziadne problemy.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ta 77Ah je uz trochu vyssia a bojim sa, ze by bol problem s kabelazou, kedze tam mam na tom aj nejake pliesky/poistky a nemuselo by to sadnut. sice do francuza by sa asi hodila vacsia kapacita, ale hadam to na 1.6ku a tu trochu elektroniky stacit bude. original bola tusim 60Ah.Chris napísal:killswitch: presne tuto ale 77Ah mam a super zatial.... klop klop klop...
-
- Čierna listina bazáru
Ani tak neide o to, že si to nemožem dovoliť... skôr o to, že som zbehol do predajne, dajte mi olej toto a tamto... zaplatil a až potom rozmýšlalSnake napísal:O3 RS a nemozes si dovolit kupit origo olej co stoji tak dvacku?
V drvivej vacsine davame zakaznikom Ravenol. Nikdy sme nemali reklamaciu alebo co i len poznamku ze by auto radilo horsie. U akych autach/prevodovkach sa ti stalo ze si mal problem s radenim a aky?Snake napísal:O3 RS a nemozes si dovolit kupit origo olej co stoji tak dvacku?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
mp3turbo napísal:Mr.Hajek : GTX2364 ... kolko si za to vysolil ? Neviem najst na internete asi na desiatich linkach co kukam jak puk
nevies najst, lebo je to vyskladane ... je tam billet 11 blade (ktory garret nazyva GT-X), extendet tip, inak je to upravene a zrepasovane GT2359, len vdaka "vrtulke" sa meni na GTX a nakonci na 64 .... a vymenil som ho za moje GTB2260VK
kazdopadne, vacsinu cisel mas zle
ale kedze ta zaujima viano 2011 plus ... tak ma na vyber iba OM642 a OM651 .... asi mas vacsiu sancu ze so 651 bude vsetko v poriadku v pripade ze uz ma solenoidy a nie piezo ktore robili problemy
takiez je OM642 slabsie ako OM648, ale nic co by sa nedalo prezit pri dobrom servise (bol uz aj pribeh ked niekomu podala ojnicu ta 642, ale viac som toho nepocul, takze mozno vynimka, ale uz to niesu tie stare MB diesle)
a nie, to om642 nieje iny motor ako v osobakoch, je ten isty
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345