ChudakBroslo streamuje...
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: ChudakBroslo streamuje...
V odozve. Ta je fakt asi menej aj jak sekunda, sme az pozerali jak je to rýchle. ... ale inak tam nič poriadne nieje. Len streamuje užívateľ.
.
Na beame streamuje Broslo. Vo stvrtok sa vidime snad uz cele forum...
Naposledy upravil/-a stiv v Ut 21. Mar, 2017, 22:58, upravené celkom 2 krát.
.
paranoid: cek 3. prispevok
dnes ale slabe live velke problemy a tak to aj vyzeralo + staznosti na mikrofon a 0 skillu. Live sa vyriesi, mikrofon detto, ale skill nemam
Snake: bude twitch, respektíve aj je, len mam momentalne insider betu na xboxe a twich na nom pada tak 5x za pol hodinu + co pisem v 3tom prispevku
Diki všetkým za follow za podporu vidíme sa vo štvrtok. Počas týždňa sem hodím ešte aj linku na súťaž o mass effect andromeda pre PC
GN a verím že ste sa aspon trocha bavili, lebo diskusia bolo fakt dobrá
a jj urcite dufam ze pride dvojnasobok ludi a teda celé fórum - 20 ludí
Ak vás fakt ten beam tak odrádza, môžeme painiť ten twitch ale bude to hrozne vela padať Skúsim s tým dačo spraviť
dnes ale slabe live velke problemy a tak to aj vyzeralo + staznosti na mikrofon a 0 skillu. Live sa vyriesi, mikrofon detto, ale skill nemam
Snake: bude twitch, respektíve aj je, len mam momentalne insider betu na xboxe a twich na nom pada tak 5x za pol hodinu + co pisem v 3tom prispevku
Diki všetkým za follow za podporu vidíme sa vo štvrtok. Počas týždňa sem hodím ešte aj linku na súťaž o mass effect andromeda pre PC
GN a verím že ste sa aspon trocha bavili, lebo diskusia bolo fakt dobrá
Ak vás fakt ten beam tak odrádza, môžeme painiť ten twitch ale bude to hrozne vela padať Skúsim s tým dačo spraviť
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Náhodou si v tej facepalm MP striiilacke v pohode aimoval až som sa čudoval,či ti hráš ty alebo frajerka
To máš ten OP contoller co?:)
To máš ten OP contoller co?:)
jj hrám na http://compass.xbox.com/assets/65/bb/65 ... 540_08.jpg je to veľká vec ale COD sa hŕa lepšie na scuf one. Mozem nabudúce ukázať aj ten :p
https://www.poll-maker.com/poll1019950x7cbC4569-42 Nové hlasovanie. Nejak ale neposlúcha net tak dúfam že sa to upraví
Nejde net, live, twitch... to nie ako na pocitaci, ze zapnem a vsetko fici.
Inac ocenujem ten dotaznik o hre co sa bude hrat bez vysledkov.
Dnes teda bude stream? "Cele" forum sa uz tesi.
Inac ocenujem ten dotaznik o hre co sa bude hrat bez vysledkov.
Dnes teda bude stream? "Cele" forum sa uz tesi.
.
zial nejde mi net musime dat nahradny termin skusam to riesit ale zatial nic...
https://www.poll-maker.com/results10199 ... 9-42#tab-1
https://www.poll-maker.com/results10199 ... 9-42#tab-1
Od polnoci internety nabehli. Ze mali dáky výpadok, veľká škoda tešíl som sa že príde celé fórum (20 ľudí )
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
brosklo ty si jediny streamer, ktory "skoncil" skorej ako "zacal" joke... ten titanfall by som si pozrel s tym op controllerom
No vidite
quicky: zaciatky su hrozne tazke ono sa to nezda ale je to zavisle od XY veci a tak to vie byt celkom nachylne na chyby (teraz sa snazim nevyhovarat tiez som do toho isiel s tym ze to zapnem a pojde to ).
Kazdopadne sa ozvem a idem uz aj po strihovu kartu Tak dufam ze to bude na nieco dobré
v titanfall som bol hodne dobrý istú dobu .. je to fakt tazke ak clovek hrava aktivne viac ako 1 fps, horsie je, ak ich hra 5 naraz Ale ved uvidime.... kua musela ta zelda ist von teraz?
quicky: zaciatky su hrozne tazke ono sa to nezda ale je to zavisle od XY veci a tak to vie byt celkom nachylne na chyby (teraz sa snazim nevyhovarat tiez som do toho isiel s tym ze to zapnem a pojde to ).
Kazdopadne sa ozvem a idem uz aj po strihovu kartu Tak dufam ze to bude na nieco dobré
v titanfall som bol hodne dobrý istú dobu .. je to fakt tazke ak clovek hrava aktivne viac ako 1 fps, horsie je, ak ich hra 5 naraz Ale ved uvidime.... kua musela ta zelda ist von teraz?