Fotogaléria + diskusia k vodnému chladeniu
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Fotogaléria + diskusia k vodnému chladeniu
veď blok na referáky už majú pol roka, alebo mi niečo ušlo?
.
na Ti? odkial by ho zobrali? mal by tam sice pasovat blok z Titan XP ale oficialny blok na 1080Ti sa este pripravuje
- Leon
- Pokročilý používateľ
veď nato mali aj ofiko press release,... načo by robili ďalší?
https://www.ekwb.com/news/existing-ek-f ... x-1080-ti/
https://www.ekwb.com/news/existing-ek-f ... x-1080-ti/
.
lebo $$$ ...a asi tam chcu nieco vylepsit aaaa okrem toho tam vygravirovat napis "GTX 1080 Ti"
- Matto140
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Nov, 2008, 21:31
Mirdis ja som narážal na hrúbku toho EK-FC Terminal Direct pri rovnakej aplikácií. Tam samozrejme treba otočné fitingy.
Ja nad cenami neuvažujem , ide mi čiste o technické riešenie.
Nápis musí byť , aj výrez na DVI treba zrušiť!
Ja nad cenami neuvažujem , ide mi čiste o technické riešenie.
To moli fakt lepšie vymyslieť (napr. použiť zápustné skrutky)kOsTi napísal:...inac je to sice pekne minimalisticke, ale neviem preco to zuzili pri okrajoch kde sa skrutkuje k blocku. Takto tam teraz tie skurtky vycnievaju, moli byt pekne zapustene a nebolo by to take do oci bijuce.
Nápis musí byť , aj výrez na DVI treba zrušiť!
Ten terminal je pekne hnusny. Kde sa to chyta na klasicky plexi..
Uz vidim ako sa tie kolienka rozlingaju este to clovek ani nenamontuje.
Uz vidim ako sa tie kolienka rozlingaju este to clovek ani nenamontuje.
.
No ten nový terminál ani mne nereže a to že naozaj absolútne .
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- Leon
- Pokročilý používateľ
... písal som do EKWB ohľadom pozície inletu pri monoblokoch. U všetkých odporúčajú inlet na pravej diere. Pýtal som sa čo sa môže stať ak to vymením. (vôbec to nieje pekné ťahať hadice/trubice krížom krážom cez seba). Keď si to zoberiem, že voda pôjde najprv cez pravú dieru dnu a tam sa potočí cez prekážky, alebo najprv cez ľavú dieru a cez pravú von, tak vždy pôjde cez tie isté prekážky nie? Odpísali mi toto. Očividne asi vedia čo píšu , ale 25+- temps rozdiel? Čo si myslíte ?Thank you for contacting us.
If you change in and out the only thing that will go wrong will be that you will have lower flow becuase of more restriction and your temps will be approximately 20-30°C higher.
Soooo... just don't do it. ;o)
.
ono tie bloky nie su len zakladna s finmi a top, ale je tam viac casti, ktore su usposobene na jeden smer takze asi preto
https://www.ekwb.com/wp-content/uploads ... evo_j3.jpg
tipujem ze monoblocky su na tom podobne...
https://www.ekwb.com/wp-content/uploads ... evo_j3.jpg
tipujem ze monoblocky su na tom podobne...
- Leon
- Pokročilý používateľ
Tak ale monobloky sa nedajú rozobrať a zmeniť smer ako u EVO. Aj keby to zmenilo restrictions, tak ale voda by stále tiekla,... sa mi nezdá že až taký rozdiel teplôt.
.
Staci blok namontovat otoceny o 180°...
Spoiler: ukázať
monoblok neotočíš jedine, že ho urveš pod CNC a doladíš . Ono tie teploty ovplyvní aj zle nanesená pasta a to že dosť .. inak ma dosť láka nový Aquacomputer CPU blok s tou real time možnosťou posúvania základne bloku v rámci IHS. Inak ešte jedna vec začínajú sa problémy s PETG trubicami na ktoré som upozorňoval (hlavne ak je systém tichý a teploty vody vyššie ako je dobré). Problém už má aj Snef proste PETG trubica sa pod tlakom kompresného adaptéra postupne stlačí smerom do stredu až nakoniec pustí vodu...riešenie je klasické akrylové plexi trubice tam sa to nedeje.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
- Leon
- Pokročilý používateľ
U ktorých? To musí byť dosť vysoká teplota, aby to tak pracovalo nie? U bežných používateľov aspoň s jedným 360kovým radom to nehrozí nie? max tak u nejakých heavy workstations.
.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Tak napr od procesora do radu ti ozaj nejde 20st voda
Ta sa chladí iba v rade a potom uz len nabera teplo...
Cpu, gpu, popripade chipset, ram
Väčšina tych hadic a cerpadiel podstate ma max "iba" 60st
Ta sa chladí iba v rade a potom uz len nabera teplo...
Cpu, gpu, popripade chipset, ram
Väčšina tych hadic a cerpadiel podstate ma max "iba" 60st
Spoiler: ukázať