Google News alebo iná služba pre správy
Google News alebo iná služba pre správy
Nazdar,
hľadám nejakú webovú službu, stránku, pre zobrazovanie správ z rôznych zdrojov. Chcel by som však, aby mi zobrazovalo výlučne správy zo zdrojov a kategórií, ktoré si sám zvolím. V podstate by mi vyhovoval Google News, avšak ten mi zobrazuje aj správy zo zdrojov, ktoré v zozname zdrojov vôbec pridané nemám a tiež ignoruje vymazanie kategórií - napr. odstránim šport, ale v kategórii správ z môjho okolia mi šport aj tak stále zobrazuje.
Díky.
hľadám nejakú webovú službu, stránku, pre zobrazovanie správ z rôznych zdrojov. Chcel by som však, aby mi zobrazovalo výlučne správy zo zdrojov a kategórií, ktoré si sám zvolím. V podstate by mi vyhovoval Google News, avšak ten mi zobrazuje aj správy zo zdrojov, ktoré v zozname zdrojov vôbec pridané nemám a tiež ignoruje vymazanie kategórií - napr. odstránim šport, ale v kategórii správ z môjho okolia mi šport aj tak stále zobrazuje.
Díky.
Spoiler: ukázať
Re: Google News alebo iná služba pre správy
cize chces rss citacku? Ked hej, skus QuiteRSS ale to je normal program. Ak hladas daco online, tak nic.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
na win 10 pouzivam Newsflow
obrazky su tam sice len z mobil verzie,ale je to uwp a normalne ide aj na pc
https://www.microsoft.com/sk-sk/store/p ... blggh58s5r#
odfotil som ti to ,ako to vypada na pc..ako mozes vidiet mam tam vytvorenu temu veda a tam sa mi "zlievaju" spravy zo servrov,co som si tam pridal
https://1drv.ms/i/s!AvV6xW22pYeCg4kRDYTl0O-wvvyqZA
obrazky su tam sice len z mobil verzie,ale je to uwp a normalne ide aj na pc
https://www.microsoft.com/sk-sk/store/p ... blggh58s5r#
odfotil som ti to ,ako to vypada na pc..ako mozes vidiet mam tam vytvorenu temu veda a tam sa mi "zlievaju" spravy zo servrov,co som si tam pridal
https://1drv.ms/i/s!AvV6xW22pYeCg4kRDYTl0O-wvvyqZA
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja som pouzival feedly, ale v poslednom case staci FB+fbpurity.
nejake porovnanie je aj na wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Compariso ... ggregators
nejake porovnanie je aj na wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Compariso ... ggregators
Ja by som to ešte upresnil. Hľadám nejakú aplikáciu, program, webovú službu, to je jedno, ktorá by vedela agregovať správy z mnou vybraných zdrojov. Podmienky mám takéto:
- Správy zo Slovenska
- Nech funguje ako na Windows 10 pre PC, prípadne Google Chrome pre PC, ale aj na iOS. Ide mi o synchronizáciu zoznamu na prečítanie medzi iOS zariadením a PC. Forma, akou to bude dosiahnuté, je už vedľajšia.
Inak ten Newsflow sa mi páči, akurát nie je aj pre iOS.
Díky.
- Správy zo Slovenska
- Nech funguje ako na Windows 10 pre PC, prípadne Google Chrome pre PC, ale aj na iOS. Ide mi o synchronizáciu zoznamu na prečítanie medzi iOS zariadením a PC. Forma, akou to bude dosiahnuté, je už vedľajšia.
Inak ten Newsflow sa mi páči, akurát nie je aj pre iOS.
Díky.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Ani pre android :/
aku pouzivate rrs citacku na droide ?
aku pouzivate rrs citacku na droide ?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
newsblur. ale ved pouzi ten co mas aj na pc, pre mna pouzivat viacero rss citaciek ktore by sa medzi sebou nesynchronizovali by bol taky mensi pekelny trest
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
No ved pisem ze na pc mam perfektnu uwp aplikaciu Newsflow..cize ina platforma nehrozi
jpo..rozmyslam medzi newsblur a feedly
jpo..rozmyslam medzi newsblur a feedly
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Automaticky ti zoznam webov nikto nespravi. Ale das si Feedly, a popridavas si RSS feedy z roznych spravodajskych webov. Hotovo.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
kto chce automaticky zoznam webov zas ?
feedly je nevyhovujuca,skusal som..dokonca som tam mal konto so zoznamom webov co som si davno urobil
feedly je nevyhovujuca,skusal som..dokonca som tam mal konto so zoznamom webov co som si davno urobil
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Vcera som vyskusal na zaklade debaty vyssie newsblur. Musim uznat, ze plocha displaya je (omnoho) lepsie vyuzita, ako u Feedly. Na prvy pohlad mozno nevyzera tak dobre, ale je praktickejsi a GUI je lepsie vyriesene.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
mne feedly pripadalo strane chaoticke. roky som pouzival google reader, ked ho zrusili skusal som niekolko nahrad, newsblur mi vyhovoval najviac. drobnou nevyhodou je vyrazny kvalitativny rozdiel medzi ios a android klientom a ze je to vlastne spoplatneny softver/sluzba, ale jedine zasadne obmedzenie je v tom ze na desktope "river of news" zobrazi len 3 spravy naraz.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
aj feedly aj newsblur mi nezobrazia cely clanok..a vychadzat z app do prehiadace nechcem
nasiel som qreader..vyhovuje,ale reklama sa neda odsranit ani za 5€
nasiel som qreader..vyhovuje,ale reklama sa neda odsranit ani za 5€