Herná podložka pod myš
Herná podložka pod myš
Zdravím, prosím poraďte s výberom hernej podložky pod myš
Hlavne nech je čo najlacnejšia a aspoň trochu kvalitná. Najlepšie čierna alebo biela s nejakou opierkou na ruku (nie je podmienka). A nech je aj doprava dosť lacná.
PS: Najčastejšie hrávam CS:GO
Hlavne nech je čo najlacnejšia a aspoň trochu kvalitná. Najlepšie čierna alebo biela s nejakou opierkou na ruku (nie je podmienka). A nech je aj doprava dosť lacná.
PS: Najčastejšie hrávam CS:GO
Spoiler: ukázať
Re: Herná podložka pod myš
Vyber si QcK od SteelSeries. Záleží len na veľkosti, ktorú chceš. Ale s tou podložkou som nadmieru spokojný.
asi tak, mam ju tiez a asi najrozumnejsi pomer kvalita/cena.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
mne sa osvedcila tato
http://www.progamingshop.sk/herna-podlo ... 67103.html
http://www.progamingshop.sk/herna-podlo ... 67103.html
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Ja mam aktualne roccat taito, predtym som mal QcK, rozdiel veskery ziadny ... teraz by som siel do Qck pre cenu (je lacnejsia pomerne o dost)
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
este dobra je tato, da sa prat v pracke a je hladsia ako qck
http://xtrfy.com/product/xgp1-l4/ (aktualne ju mam)
http://xtrfy.com/product/xgp1-l4/ (aktualne ju mam)
skús si pozreť mad cats glide, dobré skúsenosti s ňou mám a je dosť lacná
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Mohamed, 17€ za textilnú? Radšej sa opi za tie peniaze.
Osobne som spokojný s
http://www.digitel.sk/253150/cooler-mas ... cerna.html - škoda, že je aktuálne nejako nedostupná, osobne som ju chytil, keď bola na Alze za 8€.
Mám ju rád, nemusím sa obávať odlepených krajov a k tomu je extrémne hladká. QCK je oproti nej ako z protišmykového materiálu.
Osobne som spokojný s
http://www.digitel.sk/253150/cooler-mas ... cerna.html - škoda, že je aktuálne nejako nedostupná, osobne som ju chytil, keď bola na Alze za 8€.
Mám ju rád, nemusím sa obávať odlepených krajov a k tomu je extrémne hladká. QCK je oproti nej ako z protišmykového materiálu.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
všetci sú tu nejako rozbehnutý proti QCK čo je s nimi zlé ? nemal som ju nikdy
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Nie je s ňou nič zlé, je to normálna textilná podložka, aj keď...
- mohla by byť o 3€ lacnejšia ako pred rokmi
- mohli by sa neodlepovať rohy
- povrchové spracovanie by mohlo byť hladšie (no to už je o tom, či sa výrobca rozhodne pre rýchlosť alebo kontrolu).
Priznám sa, že ak by som ja osobne chcel niečo nové, tak aj napriek "mínusom" ako údajné rýchlejšie opotrebenie pojazdov by som pozeral po nejakej kovovej - proste zažratý prach a čiastočky kože (keď po nech šúchaš) a potreba ju každých pár mesiacov kefovať (Vanish to istí) ma baví menej ako opotrebovaný pojazd. Rovnako človek takto nerieši tie okraje.
- mohla by byť o 3€ lacnejšia ako pred rokmi
- mohli by sa neodlepovať rohy
- povrchové spracovanie by mohlo byť hladšie (no to už je o tom, či sa výrobca rozhodne pre rýchlosť alebo kontrolu).
Priznám sa, že ak by som ja osobne chcel niečo nové, tak aj napriek "mínusom" ako údajné rýchlejšie opotrebenie pojazdov by som pozeral po nejakej kovovej - proste zažratý prach a čiastočky kože (keď po nech šúchaš) a potreba ju každých pár mesiacov kefovať (Vanish to istí) ma baví menej ako opotrebovaný pojazd. Rovnako človek takto nerieši tie okraje.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- palci
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Jan, 2011, 01:42
pri Qck nemam problem s okrajmi ani po 4-5 rokoch no to ze sa zaspini je fakt. A vyzera to naozaj zle po nejakom case pouzivania. Na druhu stranu myslim, ze taka kovova by bola pre mna prilis chladna. Predsa len ta QcK je latkova tak kusok hreje
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Kovovú zahreješ svojim gejmerským zápästím.
oukej tak aspoň viem čo nekupovať keď budem potrebovať novú podložku asi som veľmi neskúsený gejmer keď som ešte ani nevidel podložku s kovovými okrajmi
Qck nemá problém s okrajmi ani u mňa, na rozdiel od Taito.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Mne vadia presivane okraje drie mi to moje jemne roboticnke predlaktia (mam to doma teraz na raven), v praci mam 5 rokov staru Qck a na to je brudna jej nic nie je, najradsej by som si ju zobral domov asi.