Nové presúvadlo 15 000e - Seat IBIZA FR 1,2 TSI, 6st. manual 81kW
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Nové presúvadlo 15 000e
Jedna siva fr stoji dole uz tyzden reku ci nie tvoja
on bude mat modru
siva je kamaratova (poznam ho osobne, hravame spolu roky Lolecko):) kupovali sme takmer naraz (akurat ze on skladovku tak to mal takmer hned) a budem mat identicku akurat ze moja bude modra ked pride moja ideme spolu este s jednym kamosom ktorý chodí na leon cupra ST na obrovský roadtrip seaťácky
Auto pride skor tak za 3 tyzdne kamos uz pojazdil jeho frko a je uneseny. Typo co ma cupru detto ... tie aktivne tlmice su zevraj worth dost pomozu
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Takze chlapec, co ma leon cupru je uneseny z ibizky s FR + adaptivne tlmice 1.2TSI? Tak to si pojdem uz len zo srandy testnut nejaku predvadzacku
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Ano presne tak. Ta cupra je ale kombi ale to jej nic neubera ... ponahlaj sa ale, lebo onedlho budu obmienat vozove parky za nove. A tie su... nik nevie aké
praveze tu novu by som rad vyskusal
Len to bude už podstatne väčšie auto, hlavne pocitovo, veď uvidíme ja už som s predajcom dohodnutý že akonáhle prídu nové FRka ide sa na vec
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
prides im to oslintat? sa budu tesit
a kedy ti raketa dojde? po pande to bude raketa ne
a kedy ti raketa dojde? po pande to bude raketa ne
Bude veru.... o 2 tyzdne by to tu mohlo hadam aj byt. Lets hope....
inak kua tie 500ky fiaty su pekne jak hovado este ze som si objednal tu ibizu a nesiel na dlho do fiatackeho showroomu lebo by som sa asi nalomil
inak kua tie 500ky fiaty su pekne jak hovado este ze som si objednal tu ibizu a nesiel na dlho do fiatackeho showroomu lebo by som sa asi nalomil
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
no veru to suuuu a taku cenu co som dostal,neni o com len neviem ci kocik do toho frajerka napcha :/// uz som videl vselijake videa, rozhodne je to o kompromise
toto cakanie je najhorsie,ja som cakal mesiac ale to len za to,ze bolo uz niekde vyrobene na sklade... inak 3-4mes? kamosovi na mazdu 6 funglac povedali/cakal 5mesiacov
toto cakanie je najhorsie,ja som cakal mesiac ale to len za to,ze bolo uz niekde vyrobene na sklade... inak 3-4mes? kamosovi na mazdu 6 funglac povedali/cakal 5mesiacov
To je este nic.... na kodiaqa ai pockas pokojne 9+ mesiacov..
Akoze nateseny som ale nejdem sa z toho pototo. Nastastie je obdobie kedy mame hrozne vela prace v robote tak to utecie ako voda + ani nemam kedy na to mysliet
Akoze nateseny som ale nejdem sa z toho pototo. Nastastie je obdobie kedy mame hrozne vela prace v robote tak to utecie ako voda + ani nemam kedy na to mysliet