nVidia GeForce GTX 1080 Ti (recenzie, informácie...)
- eSsay
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Re: nVidia GeForce GTX 1080 Ti (recenzie, informácie...)
MSI Armor
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Na to jak to odflákli je 90°C ešte fajn výsledok. Aj keď merať termokamerou je jedna vec a reálna teplota vnútri mosfetov druhá. Určite tam je reálne min. 100ka. Tiež nahádzať power delivery komponenty na zadnú stranu plošáku je nápad za milión. Škoda, lebo zatiaľ to bola pre mňa top voľba na aftermarket riešenie, aj tie dva fan konektory na čele by som využil, keďže je tam podľa všetkého aj DC regulácia. Ale hento na chrbte nijak neošetrím, podraz riadny...marcelus napísal:Ten asus to s tymi teplotami poriadne prestrelil a to som si myslel ze ta msi karta je na tom zle, ale nakoniec ma o 7 stupnov menej na vrm nez ten Asus ktory sa mota okolo 90. Fajn dalsia karta sa skrta. Ostava este gainward a evga. Pokial nic tak sa obzriem po 1080 ke radsej.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ešte dodám že konečne aj môj uber replay z Pcars ide dokonca sem tam aj 65fps+
na 1080 ani neprekročil 45fps
na 1080 ani neprekročil 45fps
- mino_85
- Pokročilý používateľ
A čo to tam máš za masaker vlastne? Sorry za OT, ale keď už si to načal...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
klasika, búrka, dážd, hlma všetko čo zabíja fps aj pri Witcherovi3
dokonca je to pri lepšom nastavení SMAA na max vs fxaa na 1080
dokonca je to pri lepšom nastavení SMAA na max vs fxaa na 1080
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ono to je vždy to čo spmínam, vôbec ma nezujíma čo sa deje pri tom najlepšom scenáry ale to čo sa deje pri najhoršom scenáry
imho 100fps je mi fuk ked viem že sú miesta kde tak 1/3
preto neni ani TXP/1080Ti 4k karta
imho 100fps je mi fuk ked viem že sú miesta kde tak 1/3
preto neni ani TXP/1080Ti 4k karta
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Ale už sa to pomaly blíži. Ešte tak jedna generácia a dnešné hry pobežia slušne, s výhľadom na vyššie nároky hier tak dve, možno až tri generácie na pohodlné hranie. Aj keď furt tu bude nejaké Ubi veci kde sa to bude motať okolo 30ky.
Tak FE už tiež doma spolu s EK TXP FC+BP, za tu cenu sa v alze oplatilo, hlavne to ma 3 roky zaruku oproti EVGA a žiadne blbe nalepky proti porušeniu zaruky+kompaktna velkost.
Mozno aj ja nakoniec skoncim s FE haha.
Ak to ma rovnake OC ako Asus co stoji o 100vku viac tak fvck. Karty dostupne, bloky dostupne. Na mindfactory som videl asusku pred dvoma dnami az na konci mesiaca dostupnu.
Ak to ma rovnake OC ako Asus co stoji o 100vku viac tak fvck. Karty dostupne, bloky dostupne. Na mindfactory som videl asusku pred dvoma dnami az na konci mesiaca dostupnu.
.
Dnes este nahodim vodu, tak som zvedavy ake takty to bude drzat, zatial mam aspon otestovane, ze VRAM prejdu na 12400MHz v TimeSpy, to bolo jedine, coho som sa obaval, ci nahodou nechytim podpriemerne VRAM, co by ma trochu mrzelo, ale vyzera to skor ako nadpriemer
Cavte, neviem ci je dobre zakladat novu temu tak sa pytam rovno tu. Chcem spominanu grafiku a neviem sa rozhodnut co je lepsie. Najprav som cakal na nereferencne vzduchom chladene verzie ale teraz som sa ulakomil na vodnika. Uvidel som msi sea hawk a dostal som chrobaka do hlavy. Je lepsie pockat a kupit ten sea hawk alebo kupit fe a vyskladat si vlastne chladenie? Chcem aby ma to vyslo co najlacnejsie. Nepotrebujem extremne taktovanie, to nieje az tak podstatne, ale podstatna je pre mna cena a hluk. Nejakych par percent vykonu naviac ma potesi ale nespasi. Citam ze viaceri z vas tu maju skusenosti z vodnikmi, pre mna je to novinka nikdy som vodnika nemal. Mam pocit ze sea hawk bude drazsi ako vyskladane chladenie + fe. Na heureke som nasiel najlacnejsiu msi za 697. Co mi poradite?
i7 4790k
2x4GB Kingston 2666Mhz CL11 XMP Predator
MSI Z97 PC Mate
nvidia 280 GTX
2x4GB Kingston 2666Mhz CL11 XMP Predator
MSI Z97 PC Mate
nvidia 280 GTX
Servus borci,
Keďže je toto už známe: https://www.ekwb.com/news/official-list ... ti-series/
Tak ma napadá otázka do ktorej karty ísť? EVGA, Asus alebo MSI? Rád by som bol za blok typu, ktorý som označil zeleným kruhom.
http://i.imgur.com/gympXYt.png
Ale myslím si, že to je veľký nárok, nikto mi to nezaručí to mi je jasné... Asi ani support EK mi to nebude vedieť povedať.
Takže, do ktorej by ste šli vy a prečo? Ref. 1080ti neprichádza do úvahy.
Keďže je toto už známe: https://www.ekwb.com/news/official-list ... ti-series/
Tak ma napadá otázka do ktorej karty ísť? EVGA, Asus alebo MSI? Rád by som bol za blok typu, ktorý som označil zeleným kruhom.
http://i.imgur.com/gympXYt.png
Ale myslím si, že to je veľký nárok, nikto mi to nezaručí to mi je jasné... Asi ani support EK mi to nebude vedieť povedať.
Takže, do ktorej by ste šli vy a prečo? Ref. 1080ti neprichádza do úvahy.
- eSsay
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Pokiaľ toto nie je blud https://www.pccasegear.com/products/383 ... awk-x-11gbsaris napísal:... Mam pocit ze sea hawk bude drazsi ako vyskladane chladenie + fe....
tak 1399 AUD = +-1000 € ale u nás to bude určite drahšie tipujem Takže skôr skladaný vodník
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic