quicky napísal:Chalani help už sa fakt neviem rozhodnúť.
Frajerke chcem kúpiť auto,Peugeot skotulam z útesu a zapálim.
Mám na ruke krásny červený Fiat 500 plus,9tis km, 2016, 5rokov zaruka...Alebo minicooper, 66tis km,rv2009 ,naozaj pekné a výbava, vyzerá jak cukrik(v porovnaní so zvyškom).
Cena je cca to isté rozdiel asi sto euri čiže nič...Frajerka moc fičí na minis,ale tak rozum mi vraví radšej nové v záruke ako jedno staré vymeniť za druhé stare(aj keď malo km?)...
Fakt už neviem...Hocijaké hinty privítam
Dobre... Tu nie je problém s výberom, tu je problém s mentalitou...
Je dôležité si uvedomiť, že si to nekupuješ pre seba, ale pre ženu.
Ak kúpiš 500, bez prípravy, zabudni na random orálik a na rychlovečiek bude o 90% menej.
Zmeň taktiku...
1. Vyber si auto, ktoré sa tebe páči
2. Ak si si vybral, zisti, ktoré celebrity (s etové, ale aj lokálne, ba aj priatelky a hlavne ňou nenávidené osoby) majú/mali to auto, ktoré si vybral.
3. začina proces podsúvania informácií s tvojim vyberom. jazdia celebrity, sexy/nesexy (podla priatelky) piče, je cool, pohladaj niekde na refreshery tvoj vyber.
4. O Aute, ktoré nechceš ukážes fakty:
Oblubujú homosexuály
Demonizovana ženskankonkurencia chce také auto ako ona
ukáž pár tragickych nehod
crash test s detskou babikou(idealne sa bábika roztrhne)
GL HF. Teda... u mňa to funguje, takto som mohol domov doniesť nový swišť sport, pluriela s extra hudbou na letné #všetcibudupočuvaťčojapočúvam... Jediné kedy to nefungovalo bolo, keď som vymenil SUV čka (X5 a X6), odvtedy som nemal rannú fajku...