Jasne, myslel som to tak, ze prave na kociku je najvacsia prave ta "vanicka".quicky napísal:Sry zabudol som povedať,že hento je ten kočík kde vieš meniť vrchnú časť atď...Práve preto ho chcem lebo je kompaktný pri zložení ,modulárny atď ... Ale jasne chápem čo chceš povedať...Uvidíme no,prinajhorsom pojde na bazár
Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
No dobre môžme to zabaliť, akurát ho platím...predajca mal aj súkromné také,ukázal mi ako to voziť zložiť všetko takže k spokojnosti si myslím ti bude už len sa do neho natlačiť a odsoferovat do nr
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
blahozelam a co s outlanderom? co sa pokaziloo zase? na reklamciu to slo?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ved vy si ajtak vzdycky kupite tu kravinu co si sprvoti zaumienite, tak co... nema zmysel sa ani vyjadrovat, neboj naskladas sa do toho jak husenicka, kociku odmontujes to a hento a tamto a dobre bude, odtial tam to dovezie.
A to je dolezite aby si bol spokojny.
A to je dolezite aby si bol spokojny.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
kravina-nekravina, zenskej co chce Mini tazko nakecas, ze Voyager je 800x lepsie auto
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
To chce cas, mne sa tiez nepacil mov avensis t25 kombi a teraz na to auto nedam dopustit. Sice pozeram po niecom vacsom ale aj toto t25 je celkom priestrana
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
ono ten mini zavisi kto jazdil a ako, technicky to bude isto lepsie jak fiat a moze mat fiat aj 50 rokov zaruku. ked chcela mini, mala si kupit mini.a ked si jej TY mal kupit, tak si dobre urobil.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
nie voyadger, ine vozy nepoznas ? Ale chapes, som tehotna, bude kocik, co si kupim - MINI, lebo to ma fasa nazov a kocik sa urcite zmesti
Akoze ked si niekto kupi Mini alebo Maxi a potom o tri tyzdne ze nodo-pitchi-dveciarkyprieserprekvapenie tak jakoze nevyslo. Ale ked si niekto VEDOME kupi na kocik Mini, to uz je ina laska
Akoze ked si niekto kupi Mini alebo Maxi a potom o tri tyzdne ze nodo-pitchi-dveciarkyprieserprekvapenie tak jakoze nevyslo. Ale ked si niekto VEDOME kupi na kocik Mini, to uz je ina laska
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Možno je pre ňu všetko okrem 500 a Mini príliš maxi. Kľudne sa s tým kociarom mohla trepať pešibusom.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
aaaaaa cele odvolavam. Najnovsia generacia ma objem kufra vacsi o podstatnych 51 litrov nez predchadzajuca.
Celkom 211. Slovom dvestojedenast. Kolko ma kratka Fabja ? Styristo ?
Pokial by to nevadilo, mozem vediet ci to bude 5dverova verzia ? Lebo dieta dozadu... skoro kazdy den.... rozumiete co ja chapem...
Celkom 211. Slovom dvestojedenast. Kolko ma kratka Fabja ? Styristo ?
Pokial by to nevadilo, mozem vediet ci to bude 5dverova verzia ? Lebo dieta dozadu... skoro kazdy den.... rozumiete co ja chapem...
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
tak uz len mnoho stastnych kilometrov a drobcom nech ide vsetko ako po masle. (hint - do 3am smazit na kompe a 4:00 ta budia ze hen odtiekla mi plodova voda)quicky napísal:No dobre môžme to zabaliť, akurát ho platím...predajca mal aj súkromné také,ukázal mi ako to voziť zložiť všetko takže k spokojnosti si myslím ti bude už len sa do neho natlačiť a odsoferovat do nr
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
... a o 10 rano vyvolavat vsetkym kamošom že večer sa pije
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Na moje prekvapenie nikto na mňa nekukal jak na idiota keď som to šoféroval ale bolo mi to blbé musím povedať,že som si cestu z ba do nr užil...Žena mega nadšená ,tak som Happy aj ja...Už len veľa šťastných km a vďaka záruke dufam,ze bezstarostnych.
Strašne super autíčko....Okej 14k by som za neho nedal,ale za 8200 cuker ...
Sry turbic nie každý je na mpvcka:) sám by som si ho nekúpil tak to nebudem tlačiť ani jej...Holt preto je 500 typov áut,lebo každému nieco iné vyhovuje/páči sa
Strašne super autíčko....Okej 14k by som za neho nedal,ale za 8200 cuker ...
Sry turbic nie každý je na mpvcka:) sám by som si ho nekúpil tak to nebudem tlačiť ani jej...Holt preto je 500 typov áut,lebo každému nieco iné vyhovuje/páči sa
-
- Pokročilý používateľ
daj foto tej lizanky ze co to davali pp roku za 40perc dole
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Good luck. Ja som do kratkej fabie nemal sancu dat kocik, podvozok bol vo vsetkych smeroch vacsi ako plocha kufra