Všeobecná diskusia

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.

Objektívna zodpovednosť je...

pozitívny krok k bezpečnosti cestnej premávky.
71
42%
hlúposť.
99
58%

Celkom hlasov: 170

quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Re: Všeobecná diskusia

Príspevok od používateľa quicky »

nech sa paci foto : http://imgur.com/a/8yBNm

predajca Grif - Panónska 21, BA.

Fakt som bol mega spokojny s predajcom, komunikacia/info na úrovni, prístup taktiež, čo povedal splnil... u mňa konečne predajca čo okrem "rýchlo zhrabnúť prachy" aj seriózne vyriešil celú kúpu. :)

naživo vyzerá snáď ešte lepšie - hlavne ta panoramatická strecha je skvelá.

p.s. bol to predajca fiat/jeep/alfa romeo - sú to vlastne autá z fleet leasingu (či ako sa tomu nadáva). som mu hneď povedal, že keď mi o rok napíše podobne "zaujimavú" ponuku na novú Guiliu tak si potlapkáme rukou - okrem toho sme aj trošku zkecli na tému AR na svk/predaje -proste fajn týpek
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

fuuha, no ako pre babu OK, ale na manipulaciu s dietatom.... ako ziadny flame, len vravim zo skusenosti. Hlavne ze je polovicka spokojna, je mi jasne ze keby na nu vyvalis autobus a budes jej tam tvrdit, ze ohladne uzitkovosti je to najlepsia volba tak neuspejes. Sam uvidis ako nakoniec bude spokojna s manipuliaciou dietata v takej skatulke. Ja osobne by som sa nezdrzal hodne expresivnych vyrazov pri nakladi a vykladani :)
Teraz bez pohladu na to ze v tom bude dieta + kocik. Velmi pekne, ako pre babenku co che trosku image velmi pekne

Inac ma zaujma co ti typek povedal o AR a predajnosti?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

takze uz aj quicky je pod papucou :D sme dopadli :D

.
Marek125
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46

Príspevok od používateľa Marek125 »

U mňa zasa naopak baba si už sama pýta veľké auto, šarana alebo Touran by hrozné chcela po skúsenosti s kamarátom keď zobral celý kočiar a strčil ho proste do kufra bola milo prekvapená plus keď človek dáva decko do sedačky bez toho aby si obuchal hlavu o všetko mozne, nehovoriac o dokopanych sedackach atď.

Inak auto ako cukrík na nákupy bez toho dieťaťa ok :D
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa zoom »

Som celkom prekvapeny tym GRIFom na Panonskej, ja mam trosku ine skusenosti. Bezne objednavam veci pre Jeepy z Motor-Caru na Tuhovskej, co je na opacnej strane Bratislavy odo mna. Pristup je dobry, len sa mi nechce chodit tak daleko. Tak reku vyskusam GRIF. Cital som sice zle veci na servis, ale objednat diely je nieco uplne ine, proste mi dodaju rovnaky diel a ja im dam peniaze.

Prva navsteva bola asi takato, prisiel som so zoznamom Chrysler kodov nahradnych dielov, ktore chcem (stalo sa tak pred rokom, nemusim si pamatat uplne doslova):
zoom: "Dobry, chcel by som tieto diely," diktujem rozne cisla. Vsetko OK az na iste srobiky...
GRIF: "Tieto srobiky sa uz nedaju objednat vobec."
zoom: "Urcite? No okej, tak bez tych srobikov."
GRIF: "Dokopy to bude cca 260,- € (uplne presnu sumu si nepamatam), ale treba zaplatit zalohu dopredu."
zoom: "Aha, no okej, preco nie, kolko je zaloha?"
GRIF: "Zaloha je 80% z ceny."
zoom: "Coze? Tak to vam rovno uz zaplatim cele a nemusim nic potom riesit," podavam kartu na zaplatenie.
GRIF: "To sa neda zaplatit kartou, iba v hotovosti," ukazuje panko na nejaku malu karticku na stole, kde to je napisane.
zoom: "Coze? Tak tolko tu zrovna nemam, mam akurat tak 50-80,- € pri sebe." (opat, presne sumu si nepamatam)
GRIF: "No ale uz som zaklikol v systeme, ze to zaplatite cele."
zoom: "Uff... ale vsak ved tak vam nezaplatim nic a ked si pridem po diely, tam vam donesiem celu sumu v hotovosti."
GRIF: "No to by neslo, to si nemusite prist vyzdvihnut a bla bla bla."
zoom: "Ale ved objednavam diely aj v Motor-Care a nikdy nie je ziadny problem objednat cez e-mail a zaplatit az pri vyzdvihnuti."
GRIF: "No asi vas v Motor-Care uz poznaju."
zoom: "No asi ano, ale tiez som tam niekedy objednaval prvykrat a presne takto sa to dalo. Viete co, zruste celu objednavku a ja pojdem do toho Motor-Caru."

Nutne povedat, ze po prichode domov som jednym pohladom do katalogu dielov nasiel tie neobjednatelne srobiky aj pod inym cislom (pouzivaju sa vselikde po aute) a objednal som si ich. Uz su davno namontovane na aute.

Druha skusenost, ved skoro kazdy si zasluzi druhu sancu:
Asi pred tromi tyzdnami som napisal e-mail, ze by som potreboval konkretne diely a chcel som ich nacenit. Ked po tyzdni neprisla ziadna odpoved, napisal som do Motor-Caru. Za 1-2 hodinky som mal odpoved, poslal som nazad mail s objednavkou, opat prislo potvrdenie o objednani. O 2 dni som uz bol v Motor-Care, zaplatil som tou carovnou kartou, zobral diely a isiel prec.

Uplne presne viem, kde do konca zivota neobjednam ani len jeden srobik. Je mi jasne, ze moze byt rozdiel medzi predajcom a servisakom a medzi znackami, ale tak... nie, proste nie. Typicke Slovensko. Nemame, nevedieme, nevieme, neda sa.
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

jooooooj pre dieta MEGAdobreauto, lepsie si uz fakt kupit nemohol. Neboj, zvyknes menit auta po roku, neinak to bude aj v tomto pripade.

„Krízový manažér, ty kokos. Vám musí j...ť chalani, vám musí j...ť,“
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

sa silnejsie ospravedlnujem ze to napisem hned sfleku, ale mne keby stara zahlasila hentaku skořápku pre MOJE DIETA, tak ju zrejme prefackam. Bez projektovej pripravy, bez argumentov, tu mas na zasluzis si.

Potom by som jej povedal "nad kreš testami sa vobec neznepokojuj, to musi byt uplne v pohode ked ten nakupny košíček zastavi z 56km/h rychlosti asi na 20 centimetroch"

https://www.youtube.com/watch?v=rhvvlNxOp5c
mi to pride tak ze pretazenie vnutri bude asi stvornasobne oproti autam ktore maju meter na deformaciu, ale s tym by som sa fakt netrapil. Ze zvycajne capnes nie do pevnej prekazky, ale do niekoho oproti tebe ktory ide povedzme 40, alebo 60, alebo nejaky pošiltovkovany poaknovany keketík v meste 98 cim sa kinetika znasobuje, radsej zanedbame uplne. To sa predsa mne a tebe nemoze stat. Ani do mojho fotra nemohol drbnut jeho excelencia pancierovany prezident. Jedine zeby...

https://www.youtube.com/watch?v=Qs8sx2M3OY8
pozerame od 0:34

spokojna, nespokojna, chce, nechce, toto je o inom. Preboha ked nezastavi bicykel zozadu, tak je kocik na prednych sedadlach...

Inak farba MEGAVYBORNA. Sme vsetci radi ze existuje 500 aut a ze si kazdy moze vybrat podla seba, a tak to ma byt. A sme vsetci spokojni a to je na tom uplne najlepsie.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Turbic uz so tak expresívne neprežívaj,že som nekúpil mpv :D včera za Peugeot vyronila slzy,Holt prve auto:) ona je spokojná ja som tiež,všetci sme šťastní. A to je podstatné.

Keď povie,že chce väčšie tak sa kúpi väčšie :) resp už jej konečne nechám kiu a ja si kúpim niečo poriadne :D

Nakoniec som rád,že som si nekúpil intrudera čo som chcel ale radšej toto,a že bol intruder ešte drahší :D

Ja fakt neviem,ja som v grife jednak s p.tichym a všetko prebehlo podľa predstáv,komunikácia,papiere predaj...Za mňa určite pozitívne.

Tak v skratke,že importér hovno na svk investoval do reklamy AR,že predaje ani novej guilie nie sú bohvie čo,lebo ľudia to nepoznajú,chodia sa pýtať chodia na každý a najväčší problém,čo som si aj myslel,že v momente jak výjdes s AR z predajne máš polku ceny dole,resp po roku dvoch úplne smiešne predajné ceny,kdežto Merc BMW si cenu držia...Ale ťa nová guilie naživo je pecka,akurát tam bola predaná vo verzii Veloce (280ps takmer full a výbava) mňamka,c ena 46K s DPH. (Naše cla180amg parket malo cenník 43k),čiže to už ozaj radšej hento..Ale vyzeralo to skvelo... Stelvio tiež top verzia mimo quadrofolgio vyšlo 53 s dph
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

ja neviem co je empévé esúvé pripadne káesčé, ale viem ze ked stavam dom, tak cihly nevozim na Korze. Proste je to kravina a moze byt aj fialovo ruzova ta Korza. Jo a ked ma len troje dvere, tak mi urcite menej vypadne von ako keby mala petoro dveri, takze to je dalsia SILNA vyhoda :)

Kvagrofólio s tymi 500 konmi a takmer tromi stovkami kilometrov rychlostou a krasnym kožúškom, to by mohlo u mna parkovat. Nie som ochotny za to pustit dane cislo, to nie som ochotny za ziadnu plechovu krabicu ktora ma datum narodenia po roku 1960, ale masina ano.

edit :

>> Inac ma zaujma co ti typek povedal o AR a predajnosti?

tu sa vyjadrim : Čalfa su masinky ktore si aj ja osobne zachvilu kupim. Nie pre dieta a kocik, ale to uz je tema ktoru pozname. Ja som vzdy mal rad take non-mainstream znacky ako Chrysler, Aston Marian ci vlastne Martin, Maserati (baterie pre nich vyraba Fiamm, mam ich asi dvadsat normalne s nalepkami Maserati akurat ze som ich bral v tovarni Fiamm ja osobne), bratov Duesenbergovcov, teda naspak k Alfam :

kedze nie som ochotny pustit 50k+ za plechac, treba sa zlahka uskromnit : samozrejme na Busso zvúčiku nie je absolutne nic zle akurat absencia poriadne dlhych tunelov v Bratislave, nemozem predsa jazdit dokola v tom jednom ale ved ked uz inak nejde aj tak bude dobre

https://www.youtube.com/watch?v=3qgBs00Lsfs
https://www.youtube.com/watch?v=YXPplUFXOvA
https://www.youtube.com/watch?v=tQPb7P69MAQ
https://www.youtube.com/watch?v=-i03l5naPyo
https://www.youtube.com/watch?v=lgVUtlSXxms

o financnej situacii konkretnej firmy v Bratislave s reportovanym pol milionovym nedoplatkom na dani ano v eurach sa bavit nebudeme (zdroj : internet, aktualizacia 27.3.2017 takze relativne cerstve), o poklese hodnoty noveho vozu tejto znacky tiez nie pretoze spravne vybrany model - nie konzumny - na cene neklesa dramaticky rozdielne oproti inym konkurentom podobneho razenia.

Pribit tomu jeden kompresor a hotovo. 350 az 400 koni polahky.
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

ja ked pozeram an stranke GRIf tak nevidim, ani autobazar a ani skladove nic pod 10tis e,
hry- ps5
doma-HP probook
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

ja som ich nasiel na AB.eu, takze vobec neviem aku maju stranku ani som nepozeral :)
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12

Príspevok od používateľa Blackhawk »

Snake napísal:takze uz aj quicky je pod papucou :D sme dopadli :D
Uz cakame len na teba. :D
Spoiler: ukázať
CPU : AMD Ryzen 5 5600X , MB : ASUS TUF GAMING B550-PLUS , RAM : Patriot Viper 4 Steel Series, 16GB , GPU : GTX1060 , PSU : Corsair TX650M , HDD : Samsung 970 EVO, M.2 SSD
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

pod papucou je teplo a prijemne :D :D
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa stanomx »

Tak som bol v hornbachu predvčerom. okolo 20:00 ... asi 15minut.
IMG_20170402_211311.jpg
Tie biele botky to je primalex. Ďakujem neznámy kyľavý chuj.
shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16

Príspevok od používateľa shajek »

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

GM prevodovka A5S390R 150 kkm cca
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"