Nové presúvadlo 15 000e - Seat IBIZA FR 1,2 TSI, 6st. manual 81kW
Re: Nové presúvadlo 15 000e - Seat IBIZA FR 1,2 TSI, 6st. manual 81kW
aj bezne tlmice ked su nove maju zabranit naklonom auta pri brzdeni a rozbiehani.. a aj to robia ked su 100%tne
Záleží aj ako je auto naladené, ale stav tlmičov to ovplyvní ešte viac, to je pravda.
Spoiler: ukázať
kolko ma to auto kg?
Citat staci 1.1-1.2 bez vodica
Si tak prehadzujem prevozne za normalne znacky.... davam dolu prevozne reku nejak to moc drzi. Kukam kukam - samorezka.... akoze skoro ma vyplo. Uplne vazne mi ten dementny kkt pridrb. na gebulu co ho mater nedonosila v tych vytahanych pyskoch najebal prevoznu znacku samorezkou cez cely naraznik. Aj vpredu, aj vzadu. Teraz mam dve dierky aj vpredu a vzadu - sice pod znackou, ale su tam.
Toto je akoze normalne a ja som kkt?
Vazne s tymto som sa nikdy nestretol a zajtra sa mu chystam navarit kvalitnu hubovu polievku. (ja uz by som mu najradsej jebol na tvar uplne vazne, je to jediny clovek na svete ktoreho z duse nenavidim, pretoze to ako on vykonava svoje povolanie je neuveritelne )
Toto je akoze normalne a ja som kkt?
Vazne s tymto som sa nikdy nestretol a zajtra sa mu chystam navarit kvalitnu hubovu polievku. (ja uz by som mu najradsej jebol na tvar uplne vazne, je to jediny clovek na svete ktoreho z duse nenavidim, pretoze to ako on vykonava svoje povolanie je neuveritelne )
Je to normalne a bezne. Bud kludny. Diery mas pod znackou.
.
ta znacka sa da pripevnit aj bez toho aby daky impotent vrtal do naraznika. Trva to presne 10 min. Ja sa pytam preco si niekto musi tychto 10 min usetrit, ak to spôsobí perma dmg na aute...
Moc normalne sa mi to nezda. X ludi v mojom okoli kupovalo auta a nik z nich nema diery po prevoznych znackach (ospravedlnujem sa za expresinve vyjadrovanie, nezvladam uz kontakt s tým človekom lebo on sa stále tvári ako je všetko v pohode pritom sme si 80% vecí čo mal vybavovať on museli vybavovať osve ... lebo je to neschopák )
Moc normalne sa mi to nezda. X ludi v mojom okoli kupovalo auta a nik z nich nema diery po prevoznych znackach (ospravedlnujem sa za expresinve vyjadrovanie, nezvladam uz kontakt s tým človekom lebo on sa stále tvári ako je všetko v pohode pritom sme si 80% vecí čo mal vybavovať on museli vybavovať osve ... lebo je to neschopák )
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Urcite to normalne nie je
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
lebo ked on robi denne dvadsat aut, to su usetrene tri hodiny a pol.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Jebal jeho 3 hodiny, bodaj by mu prst odpadol. Ked preda auto ma za to prachy, tak sa ma k tomu aj tak stavat. Typicke slovenske sluzby, rychlo vybavit uakaznika a utekat na kavicku
serem na jeho 3 hodiny a pol. To keby som ja takto pracoval tak kopem kanal lebo by som sa hambil čo som to za hovado. Veď začo dostáva keš. To im tam mam akože to auto nechať na servis? Nikdy...
Servisovať sa bude v KE v audi centre cez známosť. Im to auto už nedonesiem ani ukázať
ver mi, 20 aut nepredali za jeden deň nikdy. Predajcov je v BA veľa. ak má auto denne bol by rád.. toto je dôkaz totalnej lenivosti. To ja keď som praxoval ako fagan u klampiara som si nedovolil spraviť. čokoľvek poškodiť, ušetriť čas na úkor kvality roboty... ach jaj slovač.
Servisovať sa bude v KE v audi centre cez známosť. Im to auto už nedonesiem ani ukázať
ver mi, 20 aut nepredali za jeden deň nikdy. Predajcov je v BA veľa. ak má auto denne bol by rád.. toto je dôkaz totalnej lenivosti. To ja keď som praxoval ako fagan u klampiara som si nedovolil spraviť. čokoľvek poškodiť, ušetriť čas na úkor kvality roboty... ach jaj slovač.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Daj vediet ako tie samorezky, to mna uplne dostalo Ludsky pristup zvolil...
ze ci ma na to vyhovorku abo co... okrem psomenuteho usetreneho casu
ze ci ma na to vyhovorku abo co... okrem psomenuteho usetreneho casu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Inac hod fotky. Mozno by ssom za to pytal financnu kompenzaciu. Ked je kkt
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
plne chapem autorove rozohnenie, mna by to nasralo tiez. Ano, je to take slovenske, jasneze nerobi 20 aut denne to som len tak tresol (ktora firma na slovensku preda 280 pracovnych dni do roka x 20 aut = 5600 aut rocne, ani jedna)...
Inak, ked sa robia velke akcie napriklad SPP bralo tusim cez Leaseplan 1600 vozov "naraz" teda v co najkratsom obdobi... to boli jake fukoty. Narazovky su, ale nie je ich vela.
Inak, ked sa robia velke akcie napriklad SPP bralo tusim cez Leaseplan 1600 vozov "naraz" teda v co najkratsom obdobi... to boli jake fukoty. Narazovky su, ale nie je ich vela.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
pokladal som to za celkom beznu vec... niekolko samoreziek cez naraznik som uz videl. Nie vzdy, ale povedal by som ze dost casto.