Všeobecná diskusia
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
to ma 100kW + ?
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Hej airbag tam je preto aj uvažujem skôr nad výmenou výplne ako skúšať tam napasovať napr. sedačky z P407/P508 či podobného stroja (ak by vôbec pasovali) keďže netuším ako a či vôbec by si ten airbag rozumel s RJ, nehovoriac o tom čo by napáchal airbag z úplne iného auta v prípade havárky keďže voľný priestor nebude úplne rovnaký, nehovoriac o deformačných zónach.molnart napísal:nemas v tych sedackach airbagy? celkovo si to neviem dost dobre predstavit, rozparat sedacky, dat do toho penu ktora musi byt vytvarovana presne podla kostry sedacky, ako to vobec tvarovat a zasit naspat aby to nejak vyzeralo?
Airbag by nemal robiť problémy pri výmene keďže je to samostatný modul pripevnený k sedačke, no a poťah tiež vyzerá že stačí rozšnúrovať a vyvliecť, žiadne páranie (na youtube sú videá ako jednoducho zvliekajú poťahy, nepárajú ich po celej dĺžke). Ale ak je to zbytočne komplikované/drahé tak sa na to vykašlem, zisťujem len aké sú možnosti.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_f ... celeration
kúzlo, proste kúzlo. Akurat nie do pusy.
Ferari LaFerari : 9.7 sekundy stvrt mile. Zatialco sa to moze zdat hodne blizko 9.65s Demona, cenovky tych masin sa mi nezdaju az tak blizko. Je tam ale jeden drobny zadrhelik, to by bolo aby nebol : Ferari LeFerari dosiahne 9.7s akurat na Ferari testovacej trati, ktora ma 1.4% sklon.
To su ňeňi kurvy, to je uplne v poriadku testovanie jak spotreby
Inak mu nameras 11.07s na trati kde sa meraju ine auta. Este raz - LeFerari jedenast sekund a kolko SEDEM MILIONY z penazenky, Demonik 9.65s a iba 80 tisic dolare prec z penazenky. Primerane zaujimave.
Ktore je to hiper-sportove nacinie co sa nemoze pouzivat na normalnej ceste keby som nim napriklad chcel ist do roboty ?
kúzlo, proste kúzlo. Akurat nie do pusy.
Ferari LaFerari : 9.7 sekundy stvrt mile. Zatialco sa to moze zdat hodne blizko 9.65s Demona, cenovky tych masin sa mi nezdaju az tak blizko. Je tam ale jeden drobny zadrhelik, to by bolo aby nebol : Ferari LeFerari dosiahne 9.7s akurat na Ferari testovacej trati, ktora ma 1.4% sklon.
To su ňeňi kurvy, to je uplne v poriadku testovanie jak spotreby
Inak mu nameras 11.07s na trati kde sa meraju ine auta. Este raz - LeFerari jedenast sekund a kolko SEDEM MILIONY z penazenky, Demonik 9.65s a iba 80 tisic dolare prec z penazenky. Primerane zaujimave.
Ktore je to hiper-sportove nacinie co sa nemoze pouzivat na normalnej ceste keby som nim napriklad chcel ist do roboty ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
je to masinka o ktorej bude mat nie len turbo mokre sny
ale zaujimalo by ma ako to zajazdi mimo rovnej priamky...
ale zaujimalo by ma ako to zajazdi mimo rovnej priamky...
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
to ma uzsie predne kolesa?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Okej nemam prehlad myslel som, ze su to len 1.2. Cize TSI EA211 su podla vas spolahlive motory?molnart napísal:1.4 ma verzie 92 a 110 kw.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
1.2 uz ani nie je, len dopredaj, nahradila 1.0
tiez som pozeral, podla mna je to nejake drag racing feature aby mal nizsie trenie na nepohananej naprave a lepsie zrychlil.LordKJ napísal:to ma uzsie predne kolesa?
-
- Pokročilý používateľ
nie, to ma sirsie zadne kolesa
ale ano, je tam jedna konfiguracia aj taka užšopredná...
Inak v AAA ked zacinali v Bratislave veeeeela rokov dozadu mali nejaku ciernu americku potvoru, nepamatam si co to bolo, to malo pneumatiky tak sialene siroke ze to hadam ani do zakruty jazdit nemohlo. Jakoze 245/285 pneu ma nevzrusuju ani trochu - len ked ich musim platit - ale toto bolo sialenstvo, to bolo minimalne 35 centimetrov.
America zacina byť "grejt egen" uz hodne vela rokov dozadu https://youtu.be/pZ2a2PdCpXU?t=3346
ale ano, je tam jedna konfiguracia aj taka užšopredná...
Inak v AAA ked zacinali v Bratislave veeeeela rokov dozadu mali nejaku ciernu americku potvoru, nepamatam si co to bolo, to malo pneumatiky tak sialene siroke ze to hadam ani do zakruty jazdit nemohlo. Jakoze 245/285 pneu ma nevzrusuju ani trochu - len ked ich musim platit - ale toto bolo sialenstvo, to bolo minimalne 35 centimetrov.
America zacina byť "grejt egen" uz hodne vela rokov dozadu https://youtu.be/pZ2a2PdCpXU?t=3346
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
nie, to nie je problem s prerazenym turbom a zranim oleja :
http://imageshost.eu/images/2017/04/13/durango.png
to je iny problem - kolko poschodi mala ta budova ? https://www.youtube.com/watch?v=EnWDN2jbcaU
http://imageshost.eu/images/2017/04/13/durango.png
to je iny problem - kolko poschodi mala ta budova ? https://www.youtube.com/watch?v=EnWDN2jbcaU
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
uzsie kolesa dostanes do kufra, ked prides na trat prehodis
http://www.inautonews.com/wp-content/up ... mon-43.jpg
http://www.inautonews.com/wp-content/up ... mon-43.jpg
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
ale tak oni v amerike ficia na tychto drag rejsing masinach.. co mne pride uplne scestné. ten demon ten cas spravil na plne street legal pneu dufam.
ak nie tak to je presne ako mclaren P1 co vsade urobil rekord... az vsetci skumali ako moze byt to auto vsade rychlejsie ako vsetko mozne co moze jazdit po ceste medzi hornymi a dolnymi orešanmi. Nakonec prisli na to ze to robia na semislikoch.
LaFerrari je o niecom uplne inom ako demon. Pre uplne inu klientelu. s inym zameranim, prevadzkovymi nakladmi, prestizou atd atd... Je nieco co moze jazdit po cestach schopne obkruzit Algerve rychlejsie ako Porsche 918, F LaFerrari alebo M P1? Asi len Agera RS ci co to je.
ak nie tak to je presne ako mclaren P1 co vsade urobil rekord... az vsetci skumali ako moze byt to auto vsade rychlejsie ako vsetko mozne co moze jazdit po ceste medzi hornymi a dolnymi orešanmi. Nakonec prisli na to ze to robia na semislikoch.
LaFerrari je o niecom uplne inom ako demon. Pre uplne inu klientelu. s inym zameranim, prevadzkovymi nakladmi, prestizou atd atd... Je nieco co moze jazdit po cestach schopne obkruzit Algerve rychlejsie ako Porsche 918, F LaFerrari alebo M P1? Asi len Agera RS ci co to je.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tiez ma zaujima ake tsi su ok. aspon 1,4 a inac nie su ani v astre nahkdou?tiez su 92 a 110kw 1,4 u opla. a na 92kw tu bol dakde odkaz na forum kde 100stran ludi fnuka, ze im cosi hrkoce. a to som sam rozmyslal nad astrou. velmi sa mi paci posledny model
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
pisali tusim ze pri pridani plynu im to cukne a videl som to aj v recenziach, pravdepodobne to robi kazdy jeden kus bez rozdielu
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
tie TSI po 60k km