co ti ja vim karle, na to musi mat clovek naladu. To neni o rychlosti nikdy, skor o adrenaline a o tom ze sa chces zosuladit s autom trosku , a da sa to aj bezpecne ofc. Posledny mesiac je Audi vonku iba cez vikendy kedze je trosku viac roboty, ale aj tak cela zima bola o tom, tempomatik, comfort, hudba, a ides. Ziadna potreba nebola .SKiLEX napísal:imho snake si to vala daleko viac ako je 200
Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Počúvaš dobrú hudbu
Inak, kde do čerta si mal kameru? Držal si ju v zuboch? Alebo sa medzi tvoju hlavu a strop ešte vošla kamera? Nejaká špiónska od kolegov z NCIS alá špendlíková hlavička?
Inak, kde do čerta si mal kameru? Držal si ju v zuboch? Alebo sa medzi tvoju hlavu a strop ešte vošla kamera? Nejaká špiónska od kolegov z NCIS alá špendlíková hlavička?
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
to uz si kupil svoju, ci to su stale videa z tej audi akcie ?Snake napísal: co ti ja vim karle, na to musi mat clovek naladu. To neni o rychlosti nikdy, skor o adrenaline a o tom ze sa chces zosuladit s autom trosku , a da sa to aj bezpecne ofc. Posledny mesiac je Audi vonku iba cez vikendy kedze je trosku viac roboty, ale aj tak cela zima bola o tom, tempomatik, comfort, hudba, a ides. Ziadna potreba nebola .
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
to je ASES, kto by to zivil
Nieco sa samozrejme na net nemoze dostat no
PS: buduci tyzden zacinaju Audi Innovation Days stavte sa u dilerov
Nieco sa samozrejme na net nemoze dostat no
PS: buduci tyzden zacinaju Audi Innovation Days stavte sa u dilerov
.
testoval si zadne sedadla?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Mirko nebolo casu na to :/ pravdu ti poviem ze radsej som sa siel hodinu povozit nez takto preyebat cas
.
pravda, kebyze mam S8 na vikend, tak na yebacku ani nepomyslim
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
co vikend dva tyzdne kamos a neboj, dva tyzdne lamania krkom, mas dovod na masaz
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
co chces prosim ta robit hodinu na zadnych sedadlach
cistiace ucinky a udrzovanie v cistote nezavisia od viskozity.
Isteze tie 0w-30 aj 0w-40 oleje funguju.
Natiskaju sa otazky : kedze ziadny iny vyrobca neponuka 0w-30 viskozitu v norme 504.00 alebo 507.00, je Shell vpredu pred ostatnymi ?
Kedze vo viskozite 0w-30 / 0w-40 existuju oleje od Castrolu, Aralu, BP, Totalu, Shellu, Mobilu aj inych vyrobcov so schvaleniami BMW Longlife, Mercedes Longlife, GM/Opel Longlife, Ford Longlife, Renault Longlife, preco neexistuju s VW Longlife specifikaciami ? Je VW prisnejsie na vyber olejov nez ostatni alebo je to specifikum motorov ?
edit : ked zaratam tie tri kosicke pubertacky co boli spomenute, aj tak mi to vychadza na 21 minut na zadnych vratane prestupovania
Natiskaju sa otazky : kedze ziadny iny vyrobca neponuka 0w-30 viskozitu v norme 504.00 alebo 507.00, je Shell vpredu pred ostatnymi ?
Kedze vo viskozite 0w-30 / 0w-40 existuju oleje od Castrolu, Aralu, BP, Totalu, Shellu, Mobilu aj inych vyrobcov so schvaleniami BMW Longlife, Mercedes Longlife, GM/Opel Longlife, Ford Longlife, Renault Longlife, preco neexistuju s VW Longlife specifikaciami ? Je VW prisnejsie na vyber olejov nez ostatni alebo je to specifikum motorov ?
edit : ked zaratam tie tri kosicke pubertacky co boli spomenute, aj tak mi to vychadza na 21 minut na zadnych vratane prestupovania
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
neviem ci sa mi zda ale mam pocit ze to auto hadalo do stran kvalitne, ale to asi budu vymole
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
To iba Snake mykal hlavou.
Ved pozri na volant ani nim nehybe az v tom useku kde su na ceste vlny.
Ved pozri na volant ani nim nehybe az v tom useku kde su na ceste vlny.
.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Daj mi to do ruk a myslim, ze nebude problem navarit aj 130 stupnovSpQx napísal: Chalani, preháňate to s olejmi... Napr. moja 2.0tsi ešte nešla nad 105C, 1.4. tiež nepojde a určite s tym nič nepokazí, chalani to dávajú roky a autá v pohode... No ja idrm na ďalšie úpravy, takže tam už pojde 5w40 millers.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
mp3turbo napísal:co chces prosim ta robit hodinu na zadnych sedadlach
Mobil 1 napr. robi do P911, GTR a pod. 0w40, pripadne pre narocnejsich 5w50
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Captain?mp3turbo napísal:edit : ked zaratam tie tri kosicke pubertacky co boli spomenute, aj tak mi to vychadza na 21 minut na zadnych vratane prestupovania