Dobrý deň, mal by som záujem o štuple do cca 50€ / 1300CZK.
Napojené budú najčastejšie k mt Xiaomi Mi4, resp. notebooku. Mikrofón nie je nutnosť, avšak ak bude, využijem ho. Priamy, nezalomený, konektor je výhodou - vzhľadom na to, že mt nosím vo vačku nohavíc.
Hudba pochádza z 95% zo Spotify, pričom žánre sú naozaj rozmanité - rock/metal, elektronická aj vážna hudba.
Doteraz som mal AKG K323XS - kvalitou prejavu som bol mierne sklamaný. Navyše, v poslednom čase hrá pravé slúchadlo tichšie než ľavé.
Vedeli by ste mi niečo odporučiť?
Čo sa týka obchodov, alza je pre mňa výhodou - možnosť reklamácie, a spokojnosť s ich vybavením, aj v ČR. Avšak nebránim sa ani iným, overeným, predajcom v ČR.
Za pomoc vopred ďakujem
In-ear slúchadlá do 50€
In-ear slúchadlá do 50€
Spoiler: ukázať
Re: In-ear slúchadlá do 50€
Trinity Hyperion, Mee Audio M6Pro, Soundmagic E50, rock jaw alfa genus v2.
Rovny konektor odpecies skor ako zahnuty. Rozhodne to nie je ziadna vyhoda, skor naopak.
Rovny konektor odpecies skor ako zahnuty. Rozhodne to nie je ziadna vyhoda, skor naopak.
Re: In-ear slúchadlá do 50€
Na bežné počúvanie (po ceste do školy/práce alebo do posilky, proste všetko okrem profesionálho mixovania hudby ) ja používam Lamax Pax a zatiaĺ parádička. Bluetooth, mikrák a čistý zvuk. Nič viac nepotrebuješ na bežné nosenie