ChudakBroslo streamuje...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: ChudakBroslo streamuje...
Kedy bude stream najblizsi?
Dam info asap ako budem vediet Dnes som dosiel poobede na Slovensko a instantne zaspal. Cez vikend sa ide na vychod zasa.
@gabo support by sa zisiel hlavne daka masina
@odar - karty su droga a fakt dobra vec na stream. Zial z uvedenych mam skusenosti len s HS a aj ten neviem hrat, iked co ja viem mozno aj viem? Bude zabava pozerat sa na niekoho co to nevie hrat? Akoze kariet mam dost no uvidime
@gabo support by sa zisiel hlavne daka masina
@odar - karty su droga a fakt dobra vec na stream. Zial z uvedenych mam skusenosti len s HS a aj ten neviem hrat, iked co ja viem mozno aj viem? Bude zabava pozerat sa na niekoho co to nevie hrat? Akoze kariet mam dost no uvidime
Leon vobec nie len mam nove auto tak som za tento tyzden nadrvil presne 30 minut ale znova ma chyta HS asi to dnes pustim po robote
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Zda sa, ze posledna (Un'Goro) expanzia HS tej tragedii pomohla. Kto sleduje, tak vie, ze pred vydanim expanzie sa hrali asi 3 META baliky, co rozhodne nie je zabava. Hlavne ak kazdy ma cca winrate 54 % a hraci uz "hranie" oznacovali za "grinding" . . . teraz sa sice hraju podobne baliky (archetype decks), ale aspon s obmenami. Da sa narazit na kadeco. Nie je to take jednotvarne.
TO moze byt pravda az tak do toho nevidim, inak teraz cez vikend bude daky HS turnaj v alze, kamos tam ide tak som zvedaf asi sa tam zastavim pozriet
ja mam dva deky poskladane, jeden shitnejsi ako druhy ale je to fun tie kombinacie
ja mam dva deky poskladane, jeden shitnejsi ako druhy ale je to fun tie kombinacie
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Tak samozrejme som pisal o Ranked game. Ak hras Casual, tak tam je mozne narazit fakt na kadeco (hlavne vo Wild, kde sa hraju vsetky karty od zaciatku hry). Ale prave by to malo byt o zabave. Je jasne, ze kazdy chce vyhravat, ale ak to je len dookola o hrani toho isteho "aby som vyhral", lebo to ma momentalne najvyssi winrate, tak je to o nicom.
Alza v CR dost propaguje Pro Gaming. Snad sa cosi zmeni aj na Slovensku a profi hraci hier nebudu brani len ako sasovia, co cely den hraju hru a sedia pri pocitaci. Ono trebars hrat seriozne HotS, alebo aj Overvatch nie je ziadna sranda. Treba na to skusenosti a aj urcite nadanie. Nie je to pre kazdeho "len tak".
Alza v CR dost propaguje Pro Gaming. Snad sa cosi zmeni aj na Slovensku a profi hraci hier nebudu brani len ako sasovia, co cely den hraju hru a sedia pri pocitaci. Ono trebars hrat seriozne HotS, alebo aj Overvatch nie je ziadna sranda. Treba na to skusenosti a aj urcite nadanie. Nie je to pre kazdeho "len tak".
Hravam len Ranked - ine len ked chcem skusit nieco speci (vacsinou to samozrejme vôbec nefunguje )
Prave sa sklada streaming PC na ryzene tak som zvedavy ci to daco pomoze. Ak vsetko pojde OK zajtra odpalime testovaci stream
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Dnes asi nic, vsak?
Budu karty urcite len som in da slovenia tak ked sa vratim dam echo
wolololoo broslo je doma PC je redy a dnes si dame Heartstone. Vela som nehral v tejto sezone tak som sam zvedavy na aky rank sa dostanem/prepadnem Hrat sa bude rex. Tesim sa na vas okolo osmej - mozno aj skor dam este echo
Tusim je aj hokej kua https://www.twitch.tv/somhrac_sk 2015 go