Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia
ech ?
http://www.topspeed.sk/vypnut-motor-za- ... n=homepage
chudak konstrukteri, do akych volowin su dotlaceni. Som si absolutne isty ze bohovsky napad vypinat motor uz niekomu v makovici skrsol dost davno dozadu (start/stop a odpajanie valcov tu mame uz dekadu) ale doteraz nikto nebol ochotny do toho ist. Navyse, ked to moze polahky zhodit spotrebu o 0.4 litra, ved to je fenomenalny vysledok... takze natiska sa otazka preco. Elektricke serva sme tu mali uz v casoch HTP. Elektricke olejove cerpadla mali uz BMV E60 v roku 2005 a okrem toho pri vypnom motore tie cerpadla az tak netreba (jaj ano, styri turbiatka domazat dochladit v BMV M5 550d co je zasrany trojliter...). V tomto problem nebude. Kde teda ?
Preco az teraz prisiel niekto na to ze namiesto dvoch valcov odpojime... vsetky ?
Som zvedavy kedy niekoho napadne marketing... ked uz tu mame tie sestvalcove zvuky z reproduktorov trojvalcovych Ekobuustov, vypinanie valca na trojvalcoch... ked uz tu mame 4.3 AMG akurat ze s motorom 2.0... normalne som zvedavy kedy niekto pride so sestvalcovym motorom ktory v skutocnosti bude mat tri valce. Lebo budu ratat hornu a spodnu uvrat, pripadne vysvetlia ze kluka sa toci dokolecka a vykonava pracu na nabeznej aj odbeznej hrane
Inak co sme sa zavzdušnili o olejoch toť nedávno... ten novy 1.5tsi od Wolcgagenu fičí na 0w-20 samozrejme preto aby znizil spotrebu o 0.0382l na tisic kilometrov.
http://www.topspeed.sk/vypnut-motor-za- ... n=homepage
chudak konstrukteri, do akych volowin su dotlaceni. Som si absolutne isty ze bohovsky napad vypinat motor uz niekomu v makovici skrsol dost davno dozadu (start/stop a odpajanie valcov tu mame uz dekadu) ale doteraz nikto nebol ochotny do toho ist. Navyse, ked to moze polahky zhodit spotrebu o 0.4 litra, ved to je fenomenalny vysledok... takze natiska sa otazka preco. Elektricke serva sme tu mali uz v casoch HTP. Elektricke olejove cerpadla mali uz BMV E60 v roku 2005 a okrem toho pri vypnom motore tie cerpadla az tak netreba (jaj ano, styri turbiatka domazat dochladit v BMV M5 550d co je zasrany trojliter...). V tomto problem nebude. Kde teda ?
Preco az teraz prisiel niekto na to ze namiesto dvoch valcov odpojime... vsetky ?
Som zvedavy kedy niekoho napadne marketing... ked uz tu mame tie sestvalcove zvuky z reproduktorov trojvalcovych Ekobuustov, vypinanie valca na trojvalcoch... ked uz tu mame 4.3 AMG akurat ze s motorom 2.0... normalne som zvedavy kedy niekto pride so sestvalcovym motorom ktory v skutocnosti bude mat tri valce. Lebo budu ratat hornu a spodnu uvrat, pripadne vysvetlia ze kluka sa toci dokolecka a vykonava pracu na nabeznej aj odbeznej hrane
Inak co sme sa zavzdušnili o olejoch toť nedávno... ten novy 1.5tsi od Wolcgagenu fičí na 0w-20 samozrejme preto aby znizil spotrebu o 0.0382l na tisic kilometrov.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No snad nepjdu 270km/h na matadorkach Su to road legal gumy. Bol tam instalovany bezpecnostny ram, ktory nemal vplyv na tuhost karoserie, umerne jeho vahe boli vyhadzane niektore veci z interieru. Ja za hondu ruku do ohna davat nebudem ale ked ten dvojlitrik aj prifukli, je to taky mensi zazrak pre mna, V8 tomu pod kapotu na nordschleife asi nedaliZubesuch napísal:Cas urobeny na michelin ps cup2, bez radia, bez AC, bez rear seats. Takze deti mozu ist zas a znova autobusom. Honda toto uz skusala minule so super casom na NS a tiez to bol fake. Polemizuje sa tiez o vykone kedze dosahuje rychlosti na rovinke ktore nedosahuju 400k+ auta s rovnakym p/w ratio a lepsou aero. Toto nebol production car ani omylom.scream napísal:The 2017 Civic Type R – “Hot Lap” Nürburgring https://www.youtube.com/watch?v=6LAB4cZ2V3Y
7:43 - kruty cas na auto, ktorym mozes rano odniest deti do skolky bez sklapania prednych sedadiel. To je cas pre supersporty minulej dekady.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
pekne sobotne ranooo... na merc CLA nejaky dobracisko si chcel sprijemnit sobotne rano tak 3x pichol do bocnice prednej pneu (cca 1cm rezy)...takze odtahovka,servis,vymena (este, ze su merc sluzby rychle a "free").
Dakujeme dobrakovi )
p.s. asi 70metrov od orgánu PZ, samozrejme bez kamery v okoli
Dakujeme dobrakovi )
p.s. asi 70metrov od orgánu PZ, samozrejme bez kamery v okoli
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
ehm prečo by niescream napísal: No snad nepjdu 270km/h na matadorkach
-
- Pokročilý používateľ
asi tak ako ked kamaratovi vyrypali hakovy kriz na kapotu
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
.
.
tak deťúrence a teraz koniec srandy : aky olej sa pouziva v Lambordžíni Huracáne ?
.
.
.
Kastról 5w-30. TRIDSAT. Slovom TRIDSAT. Kolko rpm ta masinka toci ? Ake teploty musi znasat ? Sa uz tolko netraste o tie téesíčka...
.
tak deťúrence a teraz koniec srandy : aky olej sa pouziva v Lambordžíni Huracáne ?
.
.
.
Kastról 5w-30. TRIDSAT. Slovom TRIDSAT. Kolko rpm ta masinka toci ? Ake teploty musi znasat ? Sa uz tolko netraste o tie téesíčka...
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Takže predsa má môj chrochták niečo spoločného s Hurikánom A to je asi tak vše
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Kolko tak stoji bezna vymena vyfuku?(absolutne nemam predstavu ci 10 alebo 500€)
Na logane MCV 2009 1.6 16V treba menit strednu aj koncovu cast, sice este nieje deravy, ale uz ma cez 8rokov, a drziaky tam uz boli 2x privarovane, a teraz by trebalo 3. Krat...
V autorizaku za to chceli aj s materialom 200€, tak ze ci to dat k nim, alebo ako.
Na logane MCV 2009 1.6 16V treba menit strednu aj koncovu cast, sice este nieje deravy, ale uz ma cez 8rokov, a drziaky tam uz boli 2x privarovane, a teraz by trebalo 3. Krat...
V autorizaku za to chceli aj s materialom 200€, tak ze ci to dat k nim, alebo ako.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Po mojich skusenostiach s matadorkami na bezne jazdenie ANO, na taketo rychlosti by som sa trosku bal. Ale bolo to myslene skor tak, ze na trati kde sa jazdi velka cast cez 200, by na matadoroch taky cas urcite nezajazdil.stanomx napísal:ehm prečo by niescream napísal: No snad nepjdu 270km/h na matadorkach
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Podla toho co mi tu pise moj mudry interny VWG portal tak odporucany pre 90% sveta je 10W-60, 5W-30 je iba pre RUS/FIN, a je to prvo napln ktora musi ist po 1600km von. Keby tam nebolo ID tak ti dokumentik poslem.mp3turbo napísal:.
.
.
.
.
Takze, opat Lubko mimo misu nevadi, raz dame kavu a ja ti to vysvetlim, ze svet neni taky ze tu je 32 v lete tak aj v rusku...
.
Ja len vravim ze nechat si ujst do nohavic z toho ze vyrobca bez nezaujatej kontroly spravi nejaky cas na NS je blbina. Porovnavat to s casmi nejakych Ssport aut tiez. Su casy ktore boli urobene bez toho aby vybrali sedacky a pouzili klietku. Ked sa bude civic v nejakej verzii predavat bez klimy a bez zadnych sedaciek s klietkou a konmi naviac...tak prosim potom to bude cas stock auta.
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Mas to rozdelene na pracu a material? Ked som menil na Toyote, tak vsetko od zvodov po koncovku (ale bez nej) s pracou bolo za 230 (neautorizak).SKiLEX napísal:Kolko tak stoji bezna vymena vyfuku?(absolutne nemam predstavu ci 10 alebo 500€)
Spoiler: ukázať
Nemam, to len tak medzi recou spomenul servisak ked ho naposledy privaroval
Ale ako tak pozeram tak 200€ vyzera byt OK
Ale ako tak pozeram tak 200€ vyzera byt OK
-
- Pokročilý používateľ
mimo misu alebo v mise, 5w-30 je olej ktory sype Lambo Michigan svojim zakaznikom, 626$ za vymenu vratane oleja po price-match s konkurenciou. Masina 13.500 mil, ucet ukazany na videu : nasypali tam G0521951L. April 2017.
Mišigen mi zatial neprisiel ako RUS/FIN ale viem ze Rusi mali nejake ksefty s Amerikou ohladne uzemia, som dlho nepozeral na mapu.
Mišigen mi zatial neprisiel ako RUS/FIN ale viem ze Rusi mali nejake ksefty s Amerikou ohladne uzemia, som dlho nepozeral na mapu.