Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Mna originál koncovka stoji okolo 300 €. Polske nahrady od 100 tusim.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Tam stoji original tusim 35 alebo 40€
Polske nahrady za 18
Polske nahrady za 18
joj tie tvoje videamp3turbo napísal:mimo misu alebo v mise, 5w-30 je olej ktory sype Lambo Michigan svojim zakaznikom, 626$ za vymenu vratane oleja po price-match s konkurenciou. Masina 13.500 mil, ucet ukazany na videu : nasypali tam G0521951L. April 2017.
Mišigen mi zatial neprisiel ako RUS/FIN ale viem ze Rusi mali nejake ksefty s Amerikou ohladne uzemia, som dlho nepozeral na mapu.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
veru, minule ma stara nacapala a taaaaaak ma hlboko vyhresila, som rad ze neni tehotna.
Bude tam s tym Lambom nejaky fak up ale naliali, s uctom paradnym. Som kukal jak dva puky.
Bude tam s tym Lambom nejaky fak up ale naliali, s uctom paradnym. Som kukal jak dva puky.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Zbavujem sa svojej nesmrtelnej Toyotky, ak by mal niekto zaujem:
https://www.autobazar.eu/toyota-yaris-1 ... 69600.html
Auto je bez problemov, 100% technicky stav.
https://www.autobazar.eu/toyota-yaris-1 ... 69600.html
Auto je bez problemov, 100% technicky stav.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
mal si postnut pred par tyzdnami, quicky by to zobral manzelke, ten kufor vyzera byt idealny na detsky kocik
-
- Pokročilý používateľ
neeeeee, prilis velke, tazko cez 280 litrov - tam by si kocik musel hladat s GPSkom a este by k tomu vyskocil na teba aj toten havo co maju v reklame na Ocktaviu "aaaaaaaaa tu si"
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Jj urcite,ani by sa nestihol inzerat ohriat
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Tak to ma byt:) my sme peugeot206 predali za 4dni?prvy kupec prisiel a hned zobral,ani nezjednaval:) -co som este nezazil
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak necudujem sa, ta yariska vyzerala byt v peknom stave
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
predal si za cenu co si mal v inzerate, alebo si nieco pustil?
-
- Pokročilý používateľ
za poslednych 5 rokov investoval WV do vyvoja elektromotorov a baterii 3 miliardy eur.
Ja sa tak trosku pytam - kde v riti su ? Splachnute do podoby "vylepseneho software" ktory zistuje ci sa toci nepohanana naprava a ci chyta signal GPS aby odhadol ci sa nachadza v testovacej hale na valcoch eventualne na heuristicku analyzu obrazkov z kamery na potvrdenie ?
Statne dotacie, prispevky a podobne sracky ktore... no... ved vieme ako efektivne sa da fungovat... akoze nech sa na veci SNAZIM pozerat ako sa len snazim, nevidim ZIADNY WV vysledok v oblasti elektroveci ktory by stal za sto milionov, nieto tri miliardy. A to sa teda fakt velmi velmi silno snazim.
Mam taky skaredy vodojem ze v dnesnom svete zlepit dohromady osemtisic 18650 clankov od Panasonicu, pricapit k tomu chladiace a vyhrievace okruhy plus nejaku inteligentnu nabijaciu elektroniku na urovni siestich jednocipakov dokaze skoro kazdy za pol roka. Spravit appku na telefon moze aj Snejkiho a moja konzultacka, davam tomu maximalne dva mesiace a styroch chlapov aby dokazali sifrovane prenasat zopar prikazov autu na dialku a prijimat naspat response cize aby sme vedeli ukazat teplotu v interieri masiny a podobne sracky (a viem uplne presne ktorych dvoch by som do toho zapriahol plus si necham poradit dalsich dvoch ich kamaratov).
Rimac. Chodte za tym chlapcom do Zahrebu. To je dedinsky Pišta od ktoreho kupuju elektroveci firmicky ako Koenigggseggegg. Nepotrebuje tri miliardy. Nepotrebuje dva miliony zamestnancov aby dokazal co dokazal. Ten chlapec zdaleka predaleka nesnival ani sto milionov aby spravil kompletne auto ktore zabije vsetko elektricke co WV dokazal a dokaze najblizsiu polovicku dekady. Chodte sa s nim stretnut.
Kde su tri miliardy ? Aky motor WV vyvinulo, co zlepsilo ? Nic. Aky pokrok v bateriach dokazali ? Samozrejme nic. Kde su tri miliardy ? Fak up ?
Ja sa tak trosku pytam - kde v riti su ? Splachnute do podoby "vylepseneho software" ktory zistuje ci sa toci nepohanana naprava a ci chyta signal GPS aby odhadol ci sa nachadza v testovacej hale na valcoch eventualne na heuristicku analyzu obrazkov z kamery na potvrdenie ?
Statne dotacie, prispevky a podobne sracky ktore... no... ved vieme ako efektivne sa da fungovat... akoze nech sa na veci SNAZIM pozerat ako sa len snazim, nevidim ZIADNY WV vysledok v oblasti elektroveci ktory by stal za sto milionov, nieto tri miliardy. A to sa teda fakt velmi velmi silno snazim.
Mam taky skaredy vodojem ze v dnesnom svete zlepit dohromady osemtisic 18650 clankov od Panasonicu, pricapit k tomu chladiace a vyhrievace okruhy plus nejaku inteligentnu nabijaciu elektroniku na urovni siestich jednocipakov dokaze skoro kazdy za pol roka. Spravit appku na telefon moze aj Snejkiho a moja konzultacka, davam tomu maximalne dva mesiace a styroch chlapov aby dokazali sifrovane prenasat zopar prikazov autu na dialku a prijimat naspat response cize aby sme vedeli ukazat teplotu v interieri masiny a podobne sracky (a viem uplne presne ktorych dvoch by som do toho zapriahol plus si necham poradit dalsich dvoch ich kamaratov).
Rimac. Chodte za tym chlapcom do Zahrebu. To je dedinsky Pišta od ktoreho kupuju elektroveci firmicky ako Koenigggseggegg. Nepotrebuje tri miliardy. Nepotrebuje dva miliony zamestnancov aby dokazal co dokazal. Ten chlapec zdaleka predaleka nesnival ani sto milionov aby spravil kompletne auto ktore zabije vsetko elektricke co WV dokazal a dokaze najblizsiu polovicku dekady. Chodte sa s nim stretnut.
Kde su tri miliardy ? Aky motor WV vyvinulo, co zlepsilo ? Nic. Aky pokrok v bateriach dokazali ? Samozrejme nic. Kde su tri miliardy ? Fak up ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ked povedia ze investovali 3mld, neznamena ze aj minuli v skutocnosti, staci ze len zaplatili vyskusm 3rd party firme. easy a uz boli naklady.
inac mazda 3 v super teste ako radit bez spojky:
http://www.auto.cz/naucime-vas-s-manual ... bre-106009
skusali ste niekto? podradenie som videl kolegu ale zaradit by som si ja netrufol, teda nie na mojom aute
inac mazda 3 v super teste ako radit bez spojky:
http://www.auto.cz/naucime-vas-s-manual ... bre-106009
skusali ste niekto? podradenie som videl kolegu ale zaradit by som si ja netrufol, teda nie na mojom aute
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook