USB 3 je u televizora uplne nanic. Nemas pre to ziadne vyuzitie.Hardy napísal:Vadí mi len že zrejme nepodporuje USB 3.0 (treba to ale vôbec?)
Finlux nema 100 Hz model a ani ten Hisense nie je 100 Hz. Neviem odkial to mate.
USB 3 je u televizora uplne nanic. Nemas pre to ziadne vyuzitie.Hardy napísal:Vadí mi len že zrejme nepodporuje USB 3.0 (treba to ale vôbec?)
Beriem tvoje rady na vedomie a už som ti raz odpísal že telku nevyberám na rok ale možno aj na 5 rokov a preto chcem aby tam bola rezerva do budúcna a áno, mám teraz pomalý internet ale od júna by malo byť VDSL 80Mbit len tak naokraj témy. Teraz na tom určite nebudem pozerať a ani púšťať nejaké 50GB brripy atď ale vieš mi povedať čo bude za 5 rokov? Nevieš, a neviem to ani ja a ani nikto...mp3turbo napísal:...a ked sa clovek niekolkokrat opyta aky premiovy 4K 50fps nedajboze 100fps material asi chce majitel na tom pustat (ze mam problemy s 12Mbit DSL linkou najdes v inej teme, takze toho ani vela nenastahujem a uz vobec nie stogigabajtove filmy) tak zostane velke ticho...
Zauraduje aj pri 25fps. A nie nieje to placebo.mp3turbo napísal:>> to, ze ma obrazovka 100hz a film 25fps je uplne z ineho sudku a nie "placebo"...
jednalo sa o plynulost pri akcnych scenach ktora bola vytknuta. Tam 25fps nezauraduje.
Ano, USB 3.0 je rychlejšie, lenže aj USB 2.0 ma obrovsku rezervu priepustnosti aby zvladlo akekoľvek 4k HDR video aj do buducna. Viac pixelov, lepši foťak. To je rovnaky marketing.Hardy napísal: Ďalej USB 3.1 Gen2 by malo mať vyšie prenosové dátové toky alebo nie? Čiže v budúcnu rezerva pri púšťaní si nejakého veľkého filmu z USBčka napr či zle tomu chápem?
V obchodoch toho napišu kvanta, väčšinou bludy ako aj v tomto pripade. Je to 50 Hz. Aj ten Hisense, to je potvrdene. Nezvlada interpolovať 60 fps, takže to nemôže byť 100 Hz. Aj na displayspecification je uvedene 50 Hz (resp. 60).Hardy napísal: A ešte k tej frekvencii, na stránkach viacerích obchodov sa pri tejto TV FINLUX čo som sem postol píše o frekvencii panelu 100Hz a 800Mhz FMX-index spracovania obrazu. Napísal som email výrobcovi nech mi dá k tej frekvencií panelu presné info. Ak to bude 100Hz tak rozmýšľam že by som ho objednal a vyskúšal.
Zo "srandy" to uvadzaju. Na alze je popisanych plno nezmyslov. Často o tom nemaju ani šajnu.Hardy napísal:Istota tu samozrejme nie je žiadna, ale tak snáď by to zo srandy neuvádzali.