ehm...nie je. Dokonca zaruka u vyrobkov S nie je podmienena ani vykonavanim garancnych prehliadok. Jedine z coho moze byt zaruka vylucena, je ked to opravuje neautorizovany servis, a u seatu ides reklamovat vec ktoru montoval neautorizovany servis. Dokonca plati 24 mes. zaruka na vozidlo bez ohladu km, a plati aj zaruka na diely montovane v zaruke.stefan.koval napísal:na spojku si daj pozor-zsruka len 15tis km. ak by si pri napr 14tis km nieco nebol isty radsej svihaj do servisu.
Takze - jedine ako tebe mohli pri 20k odmietnut (opakujem - tebe - ne kamosovho kona pes*) zaruku na spojku je ak sa dokaze ze bola umyselne znicena, diel sa posiela na rozbor vyrobcovi dielu (v tomto pripade SACHS/ZF), a ten sa vyjadri ci sa jedna o vadu dielu alebo o nespravne pouzivanie.V negativnom vyjadreni posudku (realny rozbor, nie halabala) zakaznikovi sa bud diel vrati a plati pracu (dem./mont), alebo plati novy diel v plnej vyske.
Dovod preco pisem TEBE, je ten, ze ja sa na kluboch stretavam s cca 15% ludmi, ktori hraju hrdinov, trosku hans christian andersenuju ze boli tam a tam, a dosla cena taka a taka. Uvediem ti priklad - na ACIS otvorenu (co je skupina pre debilkov kvazi), raz za mesiac niekto napise ako mu nacenili robotu + diel v sume x000€. konkretne minuly mesiac sa tam ocitol chlapcisko, ktory tvrdil ze v TT (nebudem menovat servis) mu nacenili za kalibraciu predneho radaru + vymena predneho radaru skoro 5000€
chlapec mi nevedel zodpovedat na par otazok
1) kedy tam bol
2) kto mu robil servisneho poradcu
3) ake je cislo ponuky zo systemu ETKA/DMS/DEAS
4) ake zavady hodil ODIS
keby nevedel stvorku, srat na to, trojku, ok, chlapci nespravili, opytali sa, sice pri diagnostike musi vyjst protokol a na protokol sa pise vysledok, ale ok, papier stratil, servisneho poradcu najdes na webe ked chces klamat, ok, ale aby si nevedel povedat kedy si tam bol (a ver tomu ze by som si to vedel pozriet na kamerach), tak to je len ceresnicka, preco?
Lebo radary su dva, ak nejde jeden, ide druhy, ze by sa pokakali oba naraz, nerealne, ze da chalan fotku prednej masky a on mysli kameru nocneho videnia, oki, ale to s ACC naozaj nesuvisi, a predstav si ze ta kamera je zadeklovana, a cely objektiv jej ide kupit.
Cize v konecnom dosledku story taka - bol som v autorizaku, chceli 5K, davam vam to vediet, nechodte tam, idem prec dalej splacat auto na ktoreho udrzbu nemam.
Takze - miesto citania seat clubu, skoda clubu, audi clubu a podobnych klubov kde ludia do skupin pisu tieto story aby boli nad vecou, sa na to vyser a nehlas to dalej.
Ď