1.6 97kw?icefire napísal:Ja mam teraz na Aurise 5.4l na 100km, benzin, 130 ponikov. 110km/dialnica.molnart napísal:lebo na mojej kii 1.6 GDI som menej ako 6,5 nikdy nevidel.
benzin
1.6 97kw?icefire napísal:Ja mam teraz na Aurise 5.4l na 100km, benzin, 130 ponikov. 110km/dialnica.molnart napísal:lebo na mojej kii 1.6 GDI som menej ako 6,5 nikdy nevidel.
Papek napísal:Ak chces POV zabery a nejaky head mount, tak by som pozeral skor tuzkove kamery, nie tieto GoPro kocky s celovkou, je to dost neprakticke. GoPro je dobra na bicykel, snowboard .. proste outdoorovo, ale na hlavu do auta je velka a tazka, pretoze ju musis dat do plexi puzdra a az potom ju dokazes na nieco uchytit. V robote mam k dispozicii GoPro 4 black. Fakt to toci pekne zabery, da sa to namontovat hadam na hocico.SpQx napísal: To sú to isté jeden s a druhý bez displeja? alebo iný rozdiel?
Inak chcem si s tym auta natočiť
Potom mame Panasonic HX-A1. Obrazok tiez velmi pekny a s head mountom si to vies dat na siltovku, alebo okolo ucha ako okuliare. Ta Panasonic sa uz tusim nevyraba, ale dobra alternativa je od Sony AS20, pripadne nejaka miniaturna cina. Pripadne GoPro Session, tu som mal iba raz v ruke takze neviem dat moc skusenosti, ale prisla mi praktickeja oproti klasickej GoPro.
Ako majitel cierneho auta mozem len suhlasit. Cierne auto na udrzbu je ciste zlo. Jeden den umyjes a na druhy bez toho aby sa pohlo z miesta (nekryteho) je na nom prach, pel alebo ina sr*cka vidiet ze to az do oci bije.SpQx napísal:...
Ja mám ako hobby starostlivosť o auto a sranda je, že biela nie je tak náročná ako čierna, tam mi špina vadila ďaleko viac.
Po tom ako príde superba oktavka ostane na zábavu, dostane komplet prerobenie enginu a vymýšlame ako na haldex do nej.
Čau, zajtra ak nezabudnem, zavolám známemu a písnem ti.Kukiak napísal:Chalani je tu niekto kto mi vie pozriet VW vinko? Kludne poslem nieco na pivo . wvwzzzauzgp080730
Takychto chlapcov uz bolo a velaSpQx napísal:Čau, zajtra ak nezabudnem, zavolám známemu a písnem ti.