Fajcenie,prestavanie,skusenosti
- BigRoland
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 14:44
Re: Fajcenie,prestavanie,skusenosti
Tak ja sa s tým miešaním asi babrať nebudem aby som sa nezabil náhodou. Priamo do pľúc to ťahám, ale skúsim tú 12ku asi aby som to nefajčil ako teraz od rána do večera vkuse, a keď večer vydychujem tak cítim všade okolo seba pomaranč.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
dnes 2 tyzdne bez
uz je to ok
sumar:
uz je to ok
sumar:
- 201 cigariet nevyfajcenych
31€ usetrenych
usetrenych 16,5 hodiny
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
mno, fajčil som tiež.. kedysi, ale mal som tú "výhodu" oproti väčšine.. že som vedel zároveň aj z fleku prestať a teraz ak si zapálim.. jedine pri alkohole a aj to tak, že raz za 3 mesiace, inak vôbec. Držím palce každému, kto chce skončiť
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tiez viem z fleku prestat..
nebezpecne su pre mna chaty..tj viacdnove seansy tam viem zas z fleku zacat
nebezpecne su pre mna chaty..tj viacdnove seansy tam viem zas z fleku zacat
-
- Pokročilý používateľ
Popravde u mňa to je rovnako.. akcie na domoch/chatách, tam sa tomu asi nevyhneš
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak ale to tiez znaci slabu volu
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
cim viac nasrot,tym mensia vola
musim prestat seansovat
musim prestat seansovat
-
- Pokročilý používateľ
Pokiaľ ideš na vypínačku, tam nemá čo vôľa hľadať
-
- Sponzor fóra gold
neviem v zivote som nebol opity a podla mna ani nebudem
ale tak poznam takych co ani ked sa opiju nemaju problem vydrzat
ale tak poznam takych co ani ked sa opiju nemaju problem vydrzat
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
ja som najdivnejsi fajciar akeho poznam fajcim 6 rokov ale tak ze ked som doma cez vikend niekde von ale cez den(nie s pivom) ani ma nenapadne ze by som si zapalil... vecer ked si sadnem do kludu taha ma... niekedy zase vobec 2-3 dni nic. inokedy si dam pivo a za vecer aj 10... a hlavne sa snazim nefajcit pred spanim potom sa fakt horsie zaspava. nahorsie je asi to ked si clovek zapali hned rano ako vstane to som nikdy nepraktikoval tak ma pravdepodobne kvoli tomu tak neberie.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
najdivnejsi fajciar je spoluziak, fajci len ked si nezabudne kupit cigarety, ale ked ma tak fajci jedna radost, ale ked sa mu nechce ist kupit tak mu to nechyba
- BigRoland
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 14:44
No ja sa teda snažím prestať pomocou tej e-cigy, ale nemôžem si pomôcť a nestačí mi to a musím do toho fajčiť aj normálne cigarety, asi som na tom už príliš závislý alebo nemám takú silnú vôľu. Ale čo sa týka chlastania, tak ja zase čím viac chlastám tým menej pijem
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
a vselijake tie zuvacky s nikotinom su pase?
teda ja som nikdy nefajcil, za cely zivot som vyfajcil pol cigarety, ako sucast stavky /ako inak na srot/ inak nikdy nic...
je to take vtipne, ze hocijakeho fajciara sa spytam preco fajci, odpoved nevie, chuti mu to, odpoved nie, vona mu to, odpoved nie ...
frajerka prestala zo dna na den ako sme zistili,ze sme v ocakavani a musim povedat, na zaklade jej vyjadrenia, ze jej to vobec nechyba, ani som si nevsimol, ze by bola "nad primeranu zensku nervlost" podrazdena alebo nieco ine.
teda ja som nikdy nefajcil, za cely zivot som vyfajcil pol cigarety, ako sucast stavky /ako inak na srot/ inak nikdy nic...
je to take vtipne, ze hocijakeho fajciara sa spytam preco fajci, odpoved nevie, chuti mu to, odpoved nie, vona mu to, odpoved nie ...
frajerka prestala zo dna na den ako sme zistili,ze sme v ocakavani a musim povedat, na zaklade jej vyjadrenia, ze jej to vobec nechyba, ani som si nevsimol, ze by bola "nad primeranu zensku nervlost" podrazdena alebo nieco ine.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
fajcenie nechuti,neni dobre,nie je absolutne na nic
ale ,ako som uz pisal..po poslednej cige nikotin rychlo unika z tela a dostavuje sa abstak..tak do hodiny po poslednej si uz treba zapalit..
no a ked si zapalis,je to akoby si si vyzul po hodine male topanky..je to ulava a skvely pocit..
ale treba kvoli tej ulave nosit male topanky ?
ale ,ako som uz pisal..po poslednej cige nikotin rychlo unika z tela a dostavuje sa abstak..tak do hodiny po poslednej si uz treba zapalit..
no a ked si zapalis,je to akoby si si vyzul po hodine male topanky..je to ulava a skvely pocit..
ale treba kvoli tej ulave nosit male topanky ?
akú značku fajčíte? ja dlhé roky len ľahké Marlborky ale včera som bol na pivko a mali tam len Marsky a ťažké Petry tak som si zobral Marsky a normálne na ne asi prechádzam, tak mi zachutili že som bol až prekvapený
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)