zvysok doriesime v SS, teda ak to nechces od spiksiho po telefoneKukiak napísal:Je to rocne auto, malo by mat 20k km... tak by tych zaznamov byt vela nemalo, ide mi hlavne o servisne zaznamy. chcem vediet, ci tam nebola vaznejsia nehoda alebo nepreslo za ten rok fakt extra davku km.. ved snake povedz si do SS kludne co zato
Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Snake napísal:Takychto chlapcov uz bolo a velaSpQx napísal:Čau, zajtra ak nezabudnem, zavolám známemu a písnem ti.
Som zvedavy co si telefonicky odkomunikujete, 200 riadkov vybavy? Kazdy jeden servisny postup a vymeneny diel zapises? Ci bolo ZDA urobene?
To sa riesi pri aute, ne to ci to malo vtedy a vtedy tolko km, to je nepodstatne, kazdopadne, gut lak prajem , ked bude chcet sieste auto, das mi vedet , co povedal znamy.
Butthurt pretrváva, alebo sa ti moj nick nepáči?
Známy pracuje vo VW, síce neviem aku má poziciu(posielali ho do USA atď.), ale viem, že je zlatý a nápomocný. Mne povedal kompletnú historiu mojho fára pdola vin, kedy bol menený blok, ako a čo ešte bolo robené, tj. full historiu. Nič okrem tohoto ani oni nevedia povedať Zhodou okolností, ak si z GA(ako mas pri nicku), tak je velká pravdepodobnosť, že ho poznáš, býva v Nebojsi.
nene, ja nie som butthurtnuty, pokracuj v tom, zistis sam, plus, povedal, dat ti to nemoze (tebe hej, ale inemu ne), a to je velmi velky rozdiel
.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Snake napísal:nene, ja nie som butthurtnuty, pokracuj v tom, zistis sam, plus, povedal, dat ti to nemoze (tebe hej, ale inemu ne), a to je velmi velky rozdiel
Nerozumiem čo mám zistiť a kto čo povedal komu
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
to sa asi vylucuje so stefanovou skrytou poziadavkou
nj, este dobre ze to nechcel po telefone pekna lakovacka , asi riadne oskrete ked to museli vytahovat plus davat dokopy zamkove dosky + ochranu spodku
.
Takze oskrete? Ako pozeram nic sa tam nemenilo, takze daka supa to byt nemohla. Zlava v porovnani s novym tam je 7000€. Silno nad tym teda uvazujem.
//ci si mi tu prilohu naschval zmazal?
//Snake: ano
//ci si mi tu prilohu naschval zmazal?
//Snake: ano
Naposledy upravil/-a Kukiak v Št 18. Máj, 2017, 15:25, upravené celkom 2 krát.
Dvere
Postranica
Nosnik strechy
Prah
Predne dvere
Doska zamkov
Kufrove dvere
Vsetko oprava+lak + d+m
Diely neofiko (pripadne dovezene zakaznikom)
Vyser sa na to
Postranica
Nosnik strechy
Prah
Predne dvere
Doska zamkov
Kufrove dvere
Vsetko oprava+lak + d+m
Diely neofiko (pripadne dovezene zakaznikom)
Vyser sa na to
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
moze ti ukazat akekolvek foto v priebehu opravy kde uz najhorsie veci boli schovane/spravene, to sa robi bezne. Ty si myslis ze len boli klepnute dvierka a pritom bol polmeter zatlaceny stredny stlpik donutra... co ale nevidis na foto lebo ho tyzden predtym vytahovali a lepili.
... by ma zaujimalo kolko tomu laku namera KO
... by ma zaujimalo kolko tomu laku namera KO
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
EE, co som vypatral historiu na nete, tak bolo po roku predane leasingovkou (nasiel som tu aukciu na nete, ale bez loginu mi ju neukaze) a z tadial to kupil bazar.
Leasingovke som pisal mail (vw financne sluzby) z tadial mi odpisal tipek, ze celu kartu aukcie mi poslat nemoze, ale ze na nej nevidi nic podozrive.
//keby to bola supa, nestrelia aj airbagy a teda by tam boli zapisane tiez?
Leasingovke som pisal mail (vw financne sluzby) z tadial mi odpisal tipek, ze celu kartu aukcie mi poslat nemoze, ale ze na nej nevidi nic podozrive.
//keby to bola supa, nestrelia aj airbagy a teda by tam boli zapisane tiez?
napr. mohol do neho niekto naburat ked stalo na parkovisku(teda airbagy off...), alebo do nasho logana tiez raz nabural citoren jumper z boku v rychlosti asi 20kmh, akurat ho tlacil asi 10metrov bokom(sobota rano, typek po tazkej zurke)... a rozmrdal cely bok od predneho blatnika po zadny(menene obe dvere, vytahovane blatniky, rozbite okno) ale airbagy ostali na miesteKukiak napísal://keby to bola supa, nestrelia aj airbagy a teda by tam boli zapisane tiez?
Na aukcnom portali ho naslo, vies si to pozriet cez "pamät google" aj bez loginu
http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-b
http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-b
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed