Motorka na leasing
Motorka na leasing
cafte, potrebujem poradit... v zime si chcem kupit jazdenu motorku na leasing... nevie niekto, aka leasing-ovka to umoznuje? a zaroven vypocitat kolko by som preplatil?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
j aked som rozmislal o novej tak asi najnicia ponuka bola z VB leasing, ale na ojetunu neviem ci sa ti oplati brat lizing,
Uz sa nepametam na presne cisla ale ked som chcel zobrat 150000 uver/3r tak splatka bola okolo 5500 a poistka + okolo 2500
Som sa nato vykaslal (a velku motorku stale nemam)
T.
Uz sa nepametam na presne cisla ale ked som chcel zobrat 150000 uver/3r tak splatka bola okolo 5500 a poistka + okolo 2500
Som sa nato vykaslal (a velku motorku stale nemam)
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
uz som si pozistoval co bude najlepsie... bezucelovy uver v banke... a uz som si aj vybral motorku z www.mobile.de
je to ten bandit na druhom obrazku... mal som ho na tyzden doma pozicany od kamarata a nenormalne je dobry... akceleracia a radost z jazdy je neuveritelna
je to ten bandit na druhom obrazku... mal som ho na tyzden doma pozicany od kamarata a nenormalne je dobry... akceleracia a radost z jazdy je neuveritelna
neviem kolko merias,ja som krpec mam 166cm(ked som jazdil aktivnejsie mal som cca55kg,teraz okolo 70 ) a hornet my fakt sedi.... je to vyborna kompaktna motorka ,ktora aj na okruhu ponahana supersporty a velke biki(xx a podobne obludy) nechava za sebou,podvozok je vyborny to honda perfektne zvladla(starsie modely mali trosku nestastne 16kola vpredu z 900RR,ale to su rocniky okolo a pred tusim97,teraz uz su 17 aj vpredu aj vzadu)a motor je osvedcena koncepcia 600F/PC25/s trosku upravenym sanim a obmedzenym vykonom,ale to motorke pridava na krutaku,takze netreba ju tocit a napriek tomu ide a to krasne... neviem ake su ceny ja to moc nesledujem,ale ak mas moznost skus tu Suzuki SV 650 S(alebo aj tu bez stitka)takisto paradne vozenie ,a tych cca 65k sa neboj je ich tam viac a hlavne tahaju pohromade=vlastnosti vydlicoveho 2valca...
yop, hornet r.v.98 stoji cca 120.000, za taku cenu kupim GSF Bandit S r.02, a paci sa mi aj viac ten dizajn, tak berem suzuki... viem ze hornet je lepsi, ale chcem polokapotovanu verziu a hornet sa mi vobec nepaci s nou... ked sa vyjazdim na bandite, kupim hornet 900 alebo nejaky liter od japoncov a bude uplna spokojnost