Ahojte,
trošku hlúpy názov ale neviem, kde niečo také pridať - ide mi o to, že v rámci predaja volantu mám dvoch záujemcov, pričom jeden je z Trenčína a druhý zo Žiliny - posielať to kuriérom nemôžem, nemám dostatočne veľkú krabicu alebo 3km bublinkovej fólie na zabalenie, aby sa to vôbec dalo poslať kuriérom. Je to rovno kombo aj s WheelStandPro, ktorý pre dopravu len skloním do najnižšej polohy a je to potom pekne spratné (inzerát).
Je niekto, kto by mal možnosť zobrať v prípade predaja (viem to prispôsobiť aj tomu, že napríklad chodite tak len raz do mesiaca a podobne) cestou do Trenčína alebo Žiliny?
Mali by ste za to 10€ vo vrecku, takže ak niekto tak chodí aj tak, tak je to zárobok v podstate za nič.
Približné rozmery sú:
dĺžka: 1m
šírka: 35-50cm
výška (v sklopenom stave): asi 10-60cm
váha: spolu asi 8kg (nevážil som, len eyeballing)
Chodieva niekto z Košíc do Trenčína alebo Žiliny?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Chodieva niekto z Košíc do Trenčína alebo Žiliny?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Chodieva niekto z Košíc do Trenčína alebo Žiliny?
Ahoj, obcas chodievam tuto trasu, bohuzial ale neviem povedat najblizsi termin, kedy pojdem zase. V priemere cca 1x do mesiaca. Takze by som ti to mohol vziat, ale skus este pockat, ci nie je niekto, kto pojde skor, ja sa ked tak ozvem.
skoda ze si nedal trocha skor vediet, v nedelu som absolvoval presne tvoju trasu. najblizsie mozno o 2 tyzdne
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Takže aj cez Žilinu? Ak jo, tak výborne - nie je problém počkať dva týždne.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305