Ahojte, mam jednu otazku.
Nedavno som si objednal vec z Ameriky (stala viac nez 22 eur) a o par dni nato mi prisiel E-mail z DHL, ze im musim poslat zopar dokumentov(APV a Splnomocnenie), ale kedze som neplnolety, APV som si nemohol vybavit. A tak som im napisal, ze ci to moze byt vypisane mojim zakonnym zastupcom. Napisali, ze ano, ale je potrebne ,,zaslanie prehlasenia, ze zasielka sa bude preclievat na zakonneho zastupcu , nakolko prijemca je neplnolety." Ale ja vobec netusim, co to prehlasenie je a co tam treba napisat. Mozete mi poradit, prosim, kde najst tlacivo alebo nieco take? Dakujem
DHL colne konanie neplnoleteho
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Re: DHL colne konanie neplnoleteho
Toto si uprav ako potrebujes a posli to do DHL: http://www.tlaciva-online.sk/tlacivo-vz ... ti-udajov/
Inak ak sa nemylim, tak ti darmozraci v DHL si pytaju 18 eur len za to, ze ta budu zastupovat v colom konani. Posta to robi za zlomok ceny a nepytaju zbytocne milion dokladov.
Inak ak sa nemylim, tak ti darmozraci v DHL si pytaju 18 eur len za to, ze ta budu zastupovat v colom konani. Posta to robi za zlomok ceny a nepytaju zbytocne milion dokladov.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
A nevedel by si mi poradit co dat do jadra textu? Lebo som z toho totalne vymlety a netusim co napisat po ,,tymto cestne prehlasujem" ... Keby som len predtym vedel, ake papierovacky to budu, kaslal by som na to No nic, uz to necham na DHL, snad ma tie ceny nezabiju.
- geroswen
- Používateľ
Ja neviem, napis tam nieco taketo:
Ak by s tym neboli spokojny, tak ti sami napisu, co ma ten text obsahovat.Ja dolu podpisany *tvoje meno* cestne prehlasujem, ze som este nedosiahol plnoletost a preto ziadam, aby bola zasielka *cislo zasielky* preclena v mene mojho zakonneho zastupcu, ktorym je *meno rodica*.
Okay, skusim to tak napisat, snad to prijmu a nebudu okolo toho kecy. Dakujem, neskutocne si mi pomohol. A myslis, ze za menom mojho zakonneho zastupcu musim dat aj jeho rodne cislo, alebo to uz je vela?
- geroswen
- Používateľ
Podla mne netreba. Predpokladam, ze ma rovnake trvale bydlisko ako na tvojom baliku a to im bude stacit.
btw: Ja som si dal v ramci colneho konania spojit 4 zasielky do jednej a to bola kazda pisana na ine meno v inom meste.
btw: Ja som si dal v ramci colneho konania spojit 4 zasielky do jednej a to bola kazda pisana na ine meno v inom meste.