Dovolenka v chorvatsku - ubytovanie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Dovolenka v chorvatsku - ubytovanie
my ideme po svadbe teraz do kalabrie (tropea) pre zmenu este som tam nebol tak sa velmi tesim, taliansko mozem a toto je myslim velmi pekna cast
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
quicky a rozlúčku kedy robíme? kamarátov z pretaktovania nevoláš?
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
alebo nekamaratom kolace aspon. svadobny dar more fiatik bol. som bop dole v sorente pod neqpolom a za mna italy tak skoro nebude. my zase myslime turecko asi v sept alebo egyptik ale tonsa bojime s malou ze aj dlhy let a tie ich faraoniky, mala ma skoro20mes.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
Nebude rozlucka tak ja sa ciganom v turecku a egypte budem zatial vyhybat nemam moc doveru:)
-
- Pokročilý používateľ
sak to ma tiez hneva ist k indianom ale pre malu pozerame teple more a to tu v EU neni nikde, jedine an tunisko som pcoul same zle reci ze mega vela pedofilov tam je.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
tunisko urcite nie , turecko detto... ked tak este egypt... ale hovorim,ze proste momentalne sa na tuto destinaciu "necitim"...
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
aj keby to bola pravda planujes dvojrocnu dceru pustat samu na diskoteky vecer?stefan.koval napísal:jedine an tunisko som pcoul same zle reci ze mega vela pedofilov tam je.
Spoiler: ukázať
Skor si myslim ze sa mu nepaci ked bude s dcerou na plazi lezat a bude na nu zizat 10 spotenych dochodcov a nebodaj si ju nenapadne fotit
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak to zasa nejsu tunisania ale turisti a ti ze by explicitne vyberali tunisko ako lokalitu? nevidim dovod preco by malo byt zrovna v tunisku a nie v chorvatsku alebo hocikde inde. to mi pripada ako rovnaka logika ze npojdem lietadlom lebo padne, nepojdem na sardiniu lebo utecenci, do turecka lebo erdogan a do chorvatska lebo vladna kriza.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
ved to appa, kazdy pojde kde nakoniec sam zuna za vhodne. ja hladam teple more a budget. nerad si poziciavam
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
poziciavat si na dovolenku je dobra konina
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Asi si nebol v belgicku minuly rok pred velkou nocou, ked to tam buchalo o 107. Ja som bol. Zavreli letiska, zeleznice, metro. Autobusy kazdy piaty, taxi tak na 20%. Restiky zavrete...Broslowski napísal:Tiež začínam uvažovať čo toto leto a či vôbec. Nikdy som nebol v HR. Skôr ma lákajú destinácie na severe (swe, norsko, fínsko, dánsko) poprípade belgicko som bol tento rok a super! (teda vsetko okrem hlavneho mesta super to je odpad bordel hnus, strasne som bol šokovaný...).
Celkom ale nerozumiem prečo sa bojíme lietadla? Teroristi? Rly? par dni po udalostiach vo FR sme leteli dokonca do belgicka ktoré malo špeciálny stav a všade boli chlapci s nabitými automatickými puškami Samozrejme sa nič nestalo, letenky boli krásne lacné a celý týždňový trip nás stál asi 300e na osobu. Veď umreť môžeš aj v tescu pri čakaní na pokladňu
K ubytku: Ak chcete skúmať určite odporúčam B and B. Spolieham sa dlhodobo na booking.com a ešte som nikdy nemal problém.
Čo amsterdam? Boli ste? Kamarát tam šiel s priateľkou a strašne si vychvalovali. Hlavne ten sex turizmus že to tam bol masaker ale viac neprezradím lebo by to bolo fakt asi v rozpore s pravidlami fóra
Q: ak nemáš nič proti premenujem to na dovolenka? Dáka všeobecná diskusia?
Ja som zazil vybuch metra v priamom prenose, ale to som bol hore na ceste, len som videl ako to dymi zo vstupov.
A potom ani do nakupneho centra si nemohol vojst aby ta nekontroloval policat s pipacom, druhy so psom a minimalne dvaja vojaci so samopalmi. A ked inde uz kupit coi zjest.
Navyse pred velkou nocou, takze vlada rozhodla vsetko zavriet, kym sa to neporiesi. Keby som nemal brata, ktory ma odtail zobral autom, tak neviem...
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
D3 battletag: LubikKiller#2504
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
akoze ano, len totok mas supervynimocnu situaciu. Taketo sa nestava kazdy den, ani kazdy druhy a ani kazdemu tretiemu.
Ja som mal styroch kolegov minule leto v Mnichove ked tam bola ta prestrelka v Olympii, a ? Semtam cirkus, dosli domov, nemali tam nikoho.
Ja som mal styroch kolegov minule leto v Mnichove ked tam bola ta prestrelka v Olympii, a ? Semtam cirkus, dosli domov, nemali tam nikoho.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Amesterdam je fajn na vikend ale dlhsie by som nesiel, sa clovek prehuli prezerie kolacikov, das si plavbu kanalom a koniec. ozaj vikendik viac nic.
Ono vsade sa da ist. vsade. pokial vyslovene niesme dve feministky co idu do islamskeho statu ukazat ako sa tam dobre zije a nechaju si nalozit od zopar lokalnych spredu zozadu lebo feminizmus tak sa nemame coho bat minuly rok ci kedy boli celkom slavne tie dve slecny vratili sa uz?
Ono vsade sa da ist. vsade. pokial vyslovene niesme dve feministky co idu do islamskeho statu ukazat ako sa tam dobre zije a nechaju si nalozit od zopar lokalnych spredu zozadu lebo feminizmus tak sa nemame coho bat minuly rok ci kedy boli celkom slavne tie dve slecny vratili sa uz?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
co ja viem amsterdam bol pekny, a ked nehulis tak tam mas aj dost atrakcii
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2