AMD Rx 4xx Series - Polaris, Vega
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: AMD Rx 4xx Series - Polaris, Vega
Keby AMD malo prostriedky, tak samozrejme hned s uvedenim Vegy nahradi aj Polarisy. Ale nema, takze Polarisy ziju dalej.
O Vege sa moc nema zmysel bavit. Nie je o com spekulovat. Uvidime, co z toho bude. Pravdepodobne na protest kupim nVidia kartu
O Vege sa moc nema zmysel bavit. Nie je o com spekulovat. Uvidime, co z toho bude. Pravdepodobne na protest kupim nVidia kartu
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Ako nieje? http://wccftech.com/amd-radeon-rx-vega- ... 17-launch/M1ch4l napísal:Nie je o com spekulovat.
A k tomu protestu.. uz aj najvacsi fans si obzeraju bazarove 1070/80.
.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
No to je v pohode, mainstream Vega sa ocakavala az po highend, nie? Cize tam na tom nie je nic moc prekvapive. Len aby sa dovtedy z highendu nestal mainstream a z mainstreamu lowend
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Skôr mi ide o to, že keď teda nemám rozpočet, tak nevyvíjam dve technológie súčasne. Polaris pri svojej efektivite je už teraz morálne "stará karta", výkon a spotreba v podstate na úrovni toho čo tu bolo za Maxwella. Celkovo som nepochopil zmysel Polarisu, či to mala byť len taká "medzigenerácia" aby trochu zachránili čísla pred Vegou, alebo čo vlastne s tým chceli, lebo ako plnohodnotný line-up to neobstojí.M1ch4l napísal:Keby AMD malo prostriedky, tak samozrejme hned s uvedenim Vegy nahradi aj Polarisy. Ale nema, takze Polarisy ziju dalej.
Ktovie čo by na to dnes povedal Asnod, rok dozadu to tu boli samé async shaders...stiv napísal:A k tomu protestu.. uz aj najvacsi fans si obzeraju bazarove 1070/80.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Vzhľadom na to kedy vega vychadza/vide by sa tých 25% nad Ti aj patrilo
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Ja mám takého tušáka, že VEGA bude mať herný výkon maximálne ako GTX1080 a potom to bude pekný fail.
- Filipsss
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Apr, 2012, 14:22
Wtf, čo preplo tym minerom ? RX480/580 kompletene vypredane na alze, bazar preplneny *kupim RX480/580* asi predam aj svoju
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Ťažko špekulovať, ale až také slabé to nebude. Je to veľký čip, podľa leakov by to malo mať cca 2x výpočtových jednotiek ako RX580 a hrubý výkon cca 12000 TFLOPS, čo je niekde okolo 1080 Ti. O koľko to bude nad alebo pod ťažko povedať, záleží aké frekvencie zvládne tá architektúra a koľko to vyžerie. Očakáva sa ale, že efektivita oproti Polarisu bude o dosť lepšia /to aj musí byť, lebo ináč pri 250W by fakt nedohnali ani 1080/.
No teraz sa da predat za viac ako si kupil, takze sa urcite oplati.Filipsss napísal:asi predam aj svoju
.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
asi hej, minimálne slovenským. Niekto si myslí, že na jednej lowend karte teraz zato, že ide bitcoin po 2k+ zarobí tisíce pri tom aká je dnes už náročnosť vyťaženia bitcoinu by som sa čudoval keby našiel niečo za rok.Filipsss napísal:Wtf, čo preplo tym minerom ?
.
ja som uz chcel predat. a vsetci ponukaju 180e. jeden mi pisal, ze na nejakom abcvelkoobchod ju maju za 200e skladom novu. nech si ju kupi tam
Leon: oni chcu tazit ethereum. na to su najlepsie prave polaris grafiky. len ich nemozu nikde zohnat. ale jasne. je to tiez kvoli bitcoin hype.
Leon: oni chcu tazit ethereum. na to su najlepsie prave polaris grafiky. len ich nemozu nikde zohnat. ale jasne. je to tiez kvoli bitcoin hype.
- Filipsss
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Apr, 2012, 14:22
Nemyslim, ze tazia Bitcoin, nesledujem moc trh, ale ak posilnila nejaka alternativna mena je mozne ze sa snazia o to...
AMD grafiky fakt časom zrejú ako zlato Ted som svoju RX480 strelil za 300e a to som ju pred 1/2 rokom kúpil za 240e
AMD Ryzen R9 7950X3D PBO, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6200MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X @3/23,5Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB + Samsung 860 EVO 250GB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 32" Samsung LE32B551 RED, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz