to je sice pravda, ale keby som dalej komunikoval, tak ten policajt by to presne vedel /kedze vedel, co a kedy som mu poslal ako prvu sms../, nemyslis?
urcite mal v ruke komplet vypis komunikacie kazdeho s tym cislom z bazosu... a keby bol ten clovek obvineny z nejakej kradeze, prisla by otazka kde je ta kradnuta vec - on predana - a teraz policajt mne - ano, kupili ste kradnuty disk - vratte ho ( a tych 25€ si rieste s tym, co vam kradnutu vec predal)?! ci?
mna nenapadlo to ze do formulara bazosu sa da vlastne napisat hocico no newa, za otazku som nic nedal..
este jedna vec, colnici mi stopli jeden balik, ktory mal dojst ako dva samostatne - kazdy v cene 26e. Ked chodili samostatne tak mi to pustali, ale dementni cinani mi dali dva do jedneho..
chcem sa spytat mensia uprava PDFka (vypis z Aliexpressu) ktore im davam vzdy ked preclievaju z 26 na 21 e (koli clovemu limitu od 22e vyssie) bude to nejaky problem ? to pdfko im vzdy stacilo len ked zapytaju vypis z banky tak som nahraty.. lebo to nebude siediet co potom ? upravoval niekto uz tie pdfka ?
jedna sa mi o to, ze tento tovar tak isto objedavam pravidelne a ked zistia teraz jeho hodnotu (nad 22e) tak mi ho mozu preclievat uz aj ked to pride ako jeden kus..
Xbox Series X... Samsung S24 ... AMD Ryzen 7600X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Dual Radeon RX 9060XT 16GB, 1TB M2 SN7100, 4TB HDD, 27" AOC Q27G4XF
Mili pani kupujuci, urcite ste zachytili spravy ohladom noveho colneho konania cez elektronicky system, neviem ci niekto z vas ma s tym skusenosti (narazam na turba, on je na colnici castejsie nez v kostole), ale tento clanok ma celkom "pobavil". Ak je toto slovenska realita, tak je to na plac.
Ak mate chvilu cas, tak si to precitajte, stoji to za to.
k tomu telefonatu. Mohol colnikovi ale ten colnik s tym nic neurobi, je to len vykonavac. To ze ministerstvo nasadilo nefunkcny system, za to ziadny uradnik nemoze, a mozno by najradsej povedal ze je to pico*ina nefunkcna, ale nemoze. To iste bolo pri elektroniskom systeme na nade a v podstate skoro vsetky statne systemy pri spusteni boli katastrofoum kym sa to ako tak vyladilo. Mne napriklad vadi, ze pri vyuzivani statnych elektrockych systemoch sa musi casto pouzivat iba IE.
keby to stalo 140 tisic € a fungovalo v obmedzenom rezime iba v EU - super.
ale za 15 milionov €? ved to cele je jak jeden nedorobeny studentsky projekt ktory je polroka pred finalnym odovdzanim. za co 15 mil €? ked neviem co mam zle vyplnene, a typek na hotline nevie co ktora chyba znamena?? really,? lol dementos muchachos.. akokeby podnikatelom z tovarom z ciny vadilo, ze sa vieme k mnohemu dostat za par centov miesto za par eur, a chceli nas odstavit od china zasielok.. neviem no .. PS: ja nad 22€ neobjednam nic kym to nedaju dokopy
foboss napísal:mna nenapadlo to ze do formulara bazosu sa da vlastne napisat hocico no newa, za otazku som nic nedal..
este jedna vec, colnici mi stopli jeden balik, ktory mal dojst ako dva samostatne - kazdy v cene 26e. Ked chodili samostatne tak mi to pustali, ale dementni cinani mi dali dva do jedneho..
chcem sa spytat mensia uprava PDFka (vypis z Aliexpressu) ktore im davam vzdy ked preclievaju z 26 na 21 e (koli clovemu limitu od 22e vyssie) bude to nejaky problem ? to pdfko im vzdy stacilo len ked zapytaju vypis z banky tak som nahraty.. lebo to nebude siediet co potom ? upravoval niekto uz tie pdfka ?
jedna sa mi o to, ze tento tovar tak isto objedavam pravidelne a ked zistia teraz jeho hodnotu (nad 22e) tak mi ho mozu preclievat uz aj ked to pride ako jeden kus..
Toto robia Číňania mne bežné zaplatím dve pošty a oni to dajú do jedného balíka ako kde sme kebyže sa to stane jeden krát ale toto mi spravili už viac krat, vďaka bohu vždy to prešlo.