molnart napísal:chod cez staru cestu cez rusovce. ja som parkrat tak isiel ze dialnicnu som kupil az na cerpacke na velkej dialnici, ale spoplatneny je aj ten usek.
TU som našiel, že ten úsek nie je spoplatnený. Tak teraz neviem.
Edit: No, tak pozerám, že stránka je neaktualizovaná od roku 2012
chalani, da sa opravit defekt, na hrane kolesa? mam slabo seknutu gumu (zrejme obrubnik) na ovalnom rohu. (dufam ze som to miesto popisal dobre). Dnes mi v servise povedali (nebol to priamo pneu servis, chodim tam na vyvazovanie, vymenu pneu), ze je to na hlupom mieste a najlepsie riesenie je kupit novu pneu
Broslo mam na to rovnaky pohlad, ale za opytanie nic nedam. Mozno sa to da opravit, aby som sa na tej gume nemusel bat chodit.
Stefan, rezervu mam, ale nie je pouzizelna ako dlhodoba nahrada. Momentalne som tam dal zimnu na plechaci, ta je skoro nova
pripajam sa k chlapcom, zivot mame kazdy z nas len jeden.
Inak tema rezerva : tento tyzden som kupil 215/55/R16 Dunlopku za 10,-eur... slovom desat, uplne novu zimnu, mali iba jediny kus. V rovnakom obchode teraz maju rovnaky rozmer za 5 eur Bridgestone LM30 a 10 eur Pirelli W210. Iba jeden kus z kazdej ale na rezervu ten pocet staci.
Maju aj ine rozmery napriklad 205/55/r16 Dunlop WinterSport 4D za uzasnych 5 eur.
Ja som nahradil svoju neviemkolkorokov staru rezervu tymto kusom. U mna perfektne. Nemusim sa strachovat ci ju viem pouzit ked to pride.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ja mam na defekty celkom šťastie. Za cca 10 rokov som mal až jeden a aj to na pneu ktorú som sa chystá na konci sezóny vymeniť.
Inak odked som si skúsil Matadorky a Nankangy, tak som si povedal že už viac nebudem experimentovať s pneu a beriem už len top značky s najlepšími výsledkami na mokrom povrchu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Stevo nie, nejde sa tu skladat kazda pneu na naprave ina... ide len o rezervy. Preto su tie pneu take lacne. Su to kusovky.
Pekelny Anjel : no hadam nejdem robit reklamu ked dam priame linky, ale do heureka.sk hadam kazdy z nas dokaze napisat 205/55 r16 a potom zoradit podla ceny, rovnako aj kazdy iny rozmer kto z nas potrebuje :
Chris : ja by som bral nexena a kruto opatrnejsie jazdil na mokrom. Rozdiel v rychlosti 20km/h sposobi casove zdrzanie nula cela tri, ale zato moze zachranit kopec rozbitych plechov a pokrcenych rebier.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Scream ked sme pri gumach ty co mas na SSS? Ja momentalne conti sport 3, nastupca je 5. len ma to zaujima, ja asi ostanem pri continentaloch buduce roky len zistit ci 3 ci 5.