Aky film ste naposledy videli?
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Aky film ste naposledy videli?
@blackred98 Film, kde jeden clovek postriela 100 ludi, ale jeho netrafi nikto. Tazke retro.. styl ala steven seagal
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
A Cure for Wellness - nebyt toho sfusovaneho konca, tak by som pisal ody na vynikajuci thrillerokvazihorror, ale nestalo sa. Mozno stacilo skratit minutaz a zamysliet sa nad tym, ako to rozumne ukoncit, ale uz asi nebola energia. Ako celok musim hodnotit pozitivne. Hlavne prve 3/4 filmu su naozaj putave a napinave. Zaujimavy vizual.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Kill Switch - 3/10,... niekto sa strašne silou mocou snažil vykradnúť Half Life ale vôbec sa mu to nepodarilo. Pozretá len 3/4.
.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
boli pasaze kedy som plakal od smiechu aka to je kktiny ale oni to vedia a spravili to dobre bavil som sa cele dve hodiny
Spoiler: ukázať
https://www.csfd.cz/film/266802-wonder-woman/prehled/
- 5/10
Gal Gadot je nadherna zena, ale ako herecka je slaba. I ked jej sluzi ku cti, ze zaverecnu scenu natacala v 5. mesiaci tehotenstva.
Casting zaporakov- velmi nestastne volby!
- 5/10
Gal Gadot je nadherna zena, ale ako herecka je slaba. I ked jej sluzi ku cti, ze zaverecnu scenu natacala v 5. mesiaci tehotenstva.
Casting zaporakov- velmi nestastne volby!
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som prave dopozeral S05 House of cards... to je strasny masaker serial! a ten koniec,zas rok nebudem spavat co bude dalej proste topka v tomto zanri
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Tak to si ma potesil, lebo som uz cital komentare, ze posledna serka je o nicom. Ale aj kolega, ktory to uz zacal pozerat ma ubezpecil, ze kvalita standardna - na zaciatku rozbeh. Tak sa tesim a som zvedavy, co tam zas dovymyslaju
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
neexistuje... kazdy diel ma hadam 9plus/10 hodnotenia :O strasne dobre to je ...ked sa ti pacili predchadzajuce, neexistuje,ze sa ti toto nebude.
zas to nechali top otvorene,neviem sa dockat teraz len preckat cakanie...
zas to nechali top otvorene,neviem sa dockat teraz len preckat cakanie...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Vcera vecer som bol na wonder woman ale uprimne pre mna to bolo velké sklamanie... zacalo sa to ako tak dobre 1/4 filmu 6/10; 2-3/4 filmu 3/10 ale zaver to zabil na 2/10
Battletag: Expodan#2226
KONG:Ostrov Lebiek. Klobúk dole zatiaľ najlepší film aký som kedy videl herecké obsadenie, efekty, dej, napínavosť a fantázia ... za mňa 10 z 10 film nemá chybu. Samuel L. Jackson tam rolu poručíka obsadil ako správny vojak-veterán terajších filmov.