Motorka na leasing

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2005, 20:00

Motorka na leasing

Príspevok od používateľa erik »

cafte, potrebujem poradit... v zime si chcem kupit jazdenu motorku na leasing... nevie niekto, aka leasing-ovka to umoznuje? a zaroven vypocitat kolko by som preplatil?
Používateľov profilový obrázok
Jerry
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Jerry »

Zavolaj sem a skus sa spytat ci sa to da a za akych podmienok ...
erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný

dik za tip ;)
jose
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 10. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jose »

aky typ motorky chces?horneta 600? :wink:
VB leasing robi nejake,ale s tymi vacsimi je problem,kvoli poistke,ktora je na SK nehorazna :!: ,a tak pri leasingu vacsej moto preplacas na poistke,ale kur*vsky :E
erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný

jj chcem horneta 600

Obrázok

alebo potom Suzuki Bandit 600 S

Obrázok

toho bandita mozem mat za 130K, rocnik 02, leasing by som chcel na rok, max. dva...
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

j aked som rozmislal o novej tak asi najnicia ponuka bola z VB leasing, ale na ojetunu neviem ci sa ti oplati brat lizing,
Uz sa nepametam na presne cisla ale ked som chcel zobrat 150000 uver/3r tak splatka bola okolo 5500 a poistka + okolo 2500
Som sa nato vykaslal (a velku motorku stale nemam)

T. :wink:
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný

uz som si pozistoval co bude najlepsie... bezucelovy uver v banke... a uz som si aj vybral motorku z www.mobile.de
je to ten bandit na druhom obrazku... mal som ho na tyzden doma pozicany od kamarata a nenormalne je dobry... akceleracia a radost z jazdy je neuveritelna :bravo:
jose
Používateľ
Používateľ

jj ta radost :) ,ale skusil si horneta?aj starsie rocniky su vyborne(ak sa s nim majitel moc nevalal),al. SV650=to je parada :wink: ,imho=ked leasing tak nove,vtedy je cez leasing.spol.ina=nizsia poistka...
erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný

nie, horneta som neskusil, nemal som prilezitost :( imho hornet je vykonnejsi a ma super podvozok, ale cena je o nieco vyssia (u jazdenych)
jose
Používateľ
Používateľ

neviem kolko merias,ja som krpec mam 166cm(ked som jazdil aktivnejsie mal som cca55kg,teraz okolo 70 :red: ) a hornet my fakt sedi.... je to vyborna kompaktna motorka ,ktora aj na okruhu ponahana supersporty a velke biki(xx a podobne obludy) nechava za sebou,podvozok je vyborny to honda perfektne zvladla(starsie modely mali trosku nestastne 16kola vpredu z 900RR,ale to su rocniky okolo a pred tusim97,teraz uz su 17 aj vpredu aj vzadu)a motor je osvedcena koncepcia 600F/PC25/s trosku upravenym sanim a obmedzenym vykonom,ale to motorke pridava na krutaku,takze netreba ju tocit a napriek tomu ide a to krasne... :wink: neviem ake su ceny ja to moc nesledujem,ale ak mas moznost skus tu Suzuki SV 650 S(alebo aj tu bez stitka)takisto paradne vozenie :) ,a tych cca 65k sa neboj je ich tam viac a hlavne tahaju pohromade=vlastnosti vydlicoveho 2valca...
erik
Deaktivovaný
Deaktivovaný

yop, hornet r.v.98 stoji cca 120.000, za taku cenu kupim GSF Bandit S r.02, a paci sa mi aj viac ten dizajn, tak berem suzuki... viem ze hornet je lepsi, ale chcem polokapotovanu verziu a hornet sa mi vobec nepaci s nou... ked sa vyjazdim na bandite, kupim hornet 900 alebo nejaky liter od japoncov a bude uplna spokojnost :D

Návrat na "Debata o všetkom"