Steam digitalna distribucia hier
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Steam Digital Distribution
este otazka k tomu idlovaniu, mozem normalne hrat na steame hru?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Mohamed: automaticky ti to bude robit. Kazda hra sa ale idluje samostatne a karty zacnu padat po 2 nahratych hodinach.
Hell: ked budes hrat nieco tak ASF vypnes. Ked dohras tak zapnes.
Hell: ked budes hrat nieco tak ASF vypnes. Ked dohras tak zapnes.
.
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
@stiv a ved icefire pisal: Bot zapne dokonca viacero hier naraz, cize na zaciatku mozes idlovat aj 600 hier napriklad a potom sa ti to po 2 hodinach prepne do individualneho rezimu a budu ti padat karticky pre iba jednu hru.
Spoiler: ukázať
Mne to nikdy az tolko hier naraz nezaplo. Zalezi kolko hier mas na idlovanie.
Ono ak mas uz nejake hry rozohrate tak vydropuje tie a potom naraz zapne viac (aby si mal 2 hod v kazdej) a ide zase po jednej.
Ono ak mas uz nejake hry rozohrate tak vydropuje tie a potom naraz zapne viac (aby si mal 2 hod v kazdej) a ide zase po jednej.
.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Da sa to, prave mi to tak tiez bezi teraz (kazdy riadok iny ucet), 2 hry sucasne: Akurat to treba nastavit v nastaveniach.mohamed napísal:@stiv a ved icefire pisal: Bot zapne dokonca viacero hier naraz, cize na zaciatku mozes idlovat aj 600 hier napriklad a potom sa ti to po 2 hodinach prepne do individualneho rezimu a budu ti padat karticky pre iba jednu hru.
Ban za to nie je, nezasahujes do Steamu ziadnym sposobom, akurat pustas naraz viacere hry (co mozes tak ci onak spravit aj bez ASF, pojdes do priecinka so Steamom a tam pustis normalne viacere).
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Tvl, to sú taktiky.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Som jediný co nechápe načo sa levelovat na steame ?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Rozmyslam, ze to hodim v robote na server a bude idlovat cely den, 7 dni v tyzdni
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Budu ti padat do inventara a dostanes na steame upozornenie, ze mas novu polozku v invente.CageJ napísal:A kartičky to samo vyberá?
To je dlhorocna praktika. Ak mas dost hier z ktorych padaju karty tak sa na tom da dost dobre zarobit. Teda minimalne na kupovanie hier / odznakov...Urcite lepsie ako stahovat kazdu hru a nechavat ju zapnutu.loleqboleq napísal:Tvl, to sú taktiky.
Prehliadky v profile, iny odznak, viac priatelov vo friendz liste, zvyseny drop booster packov...Pein napísal:Som jediný co nechápe načo sa levelovat na steame ?
Ak mas tolko hier tak to kludne takto pusti. Tiez som to niekedy nechaval 24/7 ked som mal 1000+ kariet na drop.HellAngel napísal:Rozmyslam, ze to hodim v robote na server a bude idlovat cely den, 7 dni v tyzdni
Inac ak by mal niekto pochybnosti o tomto tak oficialna skupina uzivatelov: https://steamcommunity.com/groups/ascfarm
.
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
akoze mas 3 botov pustenych cez asf naraz ?icefire napísal:mohamed napísal:@stiv a ved icefire pisal: Bot zapne dokonca viacero hier naraz, cize na zaciatku mozes idlovat aj 600 hier napriklad a potom sa ti to po 2 hodinach prepne do individualneho rezimu a budu ti padat karticky pre iba jednu hru.
V configuratore si mozes pridat (+) ucet ak mas viac uctov a budu sa dropovat sucasne.
.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
nie, tiez kukam co tu sudruhovia riesiaPein napísal:Som jediný co nechápe načo sa levelovat na steame ?