mne v poslednej dobe klesa rychlost netu aj 100x menej a to je naozaj 100x menej mam net od Slovanetu
ma to vzdy nasere lebo nemozem hrat css
Hapruje mi pripojenie na net
- Riddick1990
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Aug, 2006, 02:00
Tiez mam internet od T-comu s rovnakym modemom a tiez sa mi parkrat stalo to iste co tebe.Aj teraz ked som sa chcel pripojit na net tak to neslo.Musel som chvilu pockat.Najdlhsi vypadok som mal asi tak na 3hod.Pise mi tam,ze nastala chyba,ze pouzivatelske heslo alebo meno nie je platne,co je samozrejme somarina.Myslel som,ze to len mne tak blbne,ale ked to robi viacerim,tak by s tym mali nieco robit!
- stefantoth
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Sep, 2006, 02:00
DSL
co sa tyka teba chlapec s tou chybou 691 na tom je uz zalozeny kanal na tomto forum DSL asi druhe od vrchu a ja s Vigorom sa s tm uz trapime nejaky cas a nieje to nasa chyba ale T-Com ma v tom dobre zmatky a ja co uz som vsetko spravil vymenil komp aj modem bol reklamovat splitter vymenil aj telefonny kabel, udaje, a stal to robi, T--Com ma zacina dost srat a asi tam napisem staznost lebo uz neviem co s tym mam robit a odpojim to uplne,
A co sa tyka teba druheho, Win generic host 32 adapter je virus ktory som nevedel odstranit, aj mne to robilo, prenasa sa pomocou p2p siete, mne pomohol jedine format disku
A co sa tyka teba druheho, Win generic host 32 adapter je virus ktory som nevedel odstranit, aj mne to robilo, prenasa sa pomocou p2p siete, mne pomohol jedine format disku
No sak ale to je jasne ze to nejde.Ak sa nekorektne odhlasis to znamena ze akymkolvek inim sposobom prerusis spojenie ako tym ze odpojis pripojenie dole pri hodinach,tak u t-comu si este stale pripojeny ale ty si uz po restarte.A oni tam maju si myslim urcity cas kym ta odhlasi pri necinnosti.No a kym ta u nich neodhlasi tak tebe bude pisat nespravne meno alebo heslo z dovodu ze niekto z takym uz je pripojeny.A ty musis dockat az ta to u nich automaticky odhlasi a vtedy ti to vypisovat nebude.Alebo je mozne ze pri pokuse sa prihlasit na uz prihlasene konto ho po nejakom case odpoji.A preto to za chvilu ide.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
skill3r napísal:No sak ale to je jasne ze to nejde.Ak sa nekorektne odhlasis to znamena ze akymkolvek inim sposobom prerusis spojenie ako tym ze odpojis pripojenie dole pri hodinach,tak u t-comu si este stale pripojeny ale ty si uz po restarte.A oni tam maju si myslim urcity cas kym ta odhlasi pri necinnosti.No a kym ta u nich neodhlasi tak tebe bude pisat nespravne meno alebo heslo z dovodu ze niekto z takym uz je pripojeny.A ty musis dockat az ta to u nich automaticky odhlasi a vtedy ti to vypisovat nebude.Alebo je mozne ze pri pokuse sa prihlasit na uz prihlasene konto ho po nejakom case odpoji.A preto to za chvilu ide.
dovolim si nesuhlasit.. Ja antvrdo resetnem pc, nic neodhlasi, znova zapnem a v pohode sa pripojim..
Chyba bude dakde u vas.. DSL mam uz 3 rok a vypadok mozno jedenkrat.. rychlost stale 1mbit, nikdy menej..
bla bla Host bla bla neni virus, je to sluzba winu, treba dat firewall.. Verejna ip + DSL je chytac havede..
Dat firewall, a vsetky sluzby winu bloknut.. To je najjednoduchsi sposob.. Proste sa napojit na net bez dobre nastaveneho firewallu je blbost..