Bezdratove sluchadla k notebooku
Bezdratove sluchadla k notebooku
Zdravim
zhanam bezdratove sluchadla k notebooku pre vyuzitie na klasicky multimedia content (youtube, hudba, sem tam hry). Budget okolo 50-100 EUR, viem ze na bezdratove sluchadla to nieje vela, ale verim ze nejake s rozumnou kvalitou sa daju najst.
Zatial som nasiel nieco taketo: https://www.alza.sk/sony-mdr-rf895rk-d4 ... d=18859896
zhanam bezdratove sluchadla k notebooku pre vyuzitie na klasicky multimedia content (youtube, hudba, sem tam hry). Budget okolo 50-100 EUR, viem ze na bezdratove sluchadla to nieje vela, ale verim ze nejake s rozumnou kvalitou sa daju najst.
Zatial som nasiel nieco taketo: https://www.alza.sk/sony-mdr-rf895rk-d4 ... d=18859896
Re: Bezdratove sluchadla k notebooku
Chceš radiove či BT?
Myslim, ze viac by vyhovovali BT.
Tak preco mas v tom linku radiove?
Ber Mee Audio Matrix 2. Tazko najdes za stovku nejake lepsie.
Ber Mee Audio Matrix 2. Tazko najdes za stovku nejake lepsie.
Zvaz este lamax elite, sice stoja kus viac ako tie mee ale stoja za to. Zvuk paradny na hudbu aj hry (aj vysky aj basy su kvalitne – pouzivam ich aj na dlhe cesty a nikdy ma z nich nebolela hlava alebo usi ).
Lamaxy urcite nezvazuj, tie na Matrixy nemaju ani nahodou.
Neviem Matrixy som nemal, ale oproti tomu co som mal su zatial najlepsie. Podla mna stoja ze tie peniaze.
akurát včera som videl na tie elite reklamu, dosť sa páčia vyzerajú zaujímavo
Ano su velmi fajn, neviem ci za 100e zozenies nieco vyrazne lepsie.
Neprehanaj. Hra to uplne priemerne.
Na klasicke multimedialne vyuzitie su fajn, z toho co som mal urcite nadpriemer. A bavime sa o cenovej relaci ktoru tu zadal esdxx teda 50-100 ? Samozrjeme ze ak zacnes porovnavat k nim sluchatka co su drahsie tak budu horsie.
A čo je to, to čo si mal?
Neporovnavam to s drahšimi sluchadlami, ale v ramci kategorie. Napr. tie Matrixy hraju minimalne o triedu lepšie.
Neporovnavam to s drahšimi sluchadlami, ale v ramci kategorie. Napr. tie Matrixy hraju minimalne o triedu lepšie.
Ved dobre nemusis za kazdu cenu obhajovat tie Matrixy, nepovedal som na ne ani pol slova. A mal som nejaké Sony, Philips a Creative.
Ja nic neobhajujem, nevymyslaj. To ty vychvalujes do neba uplne priemerne sluchadla, ktore sa kupit velmi neoplati. A od toho sa snazim varovat.
Ja som len dal tip na sluchadla ktore mam ja, a som s nimi spokojny. Neviem preco by sa ich neoplatilo kupit ale to je tvoj nazor, nikto ti ho neberie.