Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
To vyzera ako zrypane od niecoho.
Naposledy upravil/-a stiv v Po 19. Jún, 2017, 21:01, upravené celkom 1 krát.
.
Je to kov... dneska asfaltovali cestu v BA. Jeden smer pustili priamo na ten novy asfalt, ktory bol este makky. Vtedy bolo pocut kamienky do spodku. Navyse mam z toho zajebane pneu. Mma napada len toto.. ako nikdy som si pod auto nelahol mam ho len chvilku a nechcel som volat do poistovnr kym si nepotvrdim ze to fakt daco je.
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Nepoznám históriu auta, zda si prvý majiteľ alebo či je to bežnou praktikou výrobcov, ale vyzerá to akoby cez ten veľmi hrubý povrch bola nastriekaná farba = nič aktuálneho.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Auto je nove praveze.. 3/4 roka ma. Nic musim pozriet ine oktavky ci to maju.. mozno fakt len kktinu riesim.
Kazdopadne ten asfalt ma ale dojal.. stale to mam na gumach dpc, miestami normalne presmykujem na jednotke. Ma s tym niekto skusenost ci sa to da dat vobec dole z pneumatik?
Kazdopadne ten asfalt ma ale dojal.. stale to mam na gumach dpc, miestami normalne presmykujem na jednotke. Ma s tym niekto skusenost ci sa to da dat vobec dole z pneumatik?
ten zdrsneny povrch? ved to je bezna protikorozna ochrana, je to tak od vyroby, kopa modelov to ma spravene takto
golf variant
https://t2.aimg.sk/inzercie/ab_orig_383 ... 2145916800
seat ibiza
https://t1.aimg.sk/inzercie/ab_orig_339 ... 2145916800
peugeot partner
....
golf variant
https://t2.aimg.sk/inzercie/ab_orig_383 ... 2145916800
seat ibiza
peugeot partner
....
No zas takto extremne az nie. Maximalne to vyzera ako kladivkova farba. Toto vyzera teda desne.
.
lebo biele auto a fotil z blizka
na 110% to je origo z fabriky, na logane zo spodu podbehov to mame este vyraznejsie ako tu
na 110% to je origo z fabriky, na logane zo spodu podbehov to mame este vyraznejsie ako tu
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Je to z fabriky ako uz bolo napisane.
Cely koncern a aj kopa inych znaciek ma takto chranene podbehy.
Cely koncern a aj kopa inych znaciek ma takto chranene podbehy.
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ocuj mam to takto na Aurise tiez, auto skoro nove. Neriesim, fakt to takto bolo tiez od vyroby na bielej farbe. Ked som to tiez prvy krat videl, skoro ma chytil sok Ale je to normalne.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
na prvy pohlad to vyzera ako kvitnutie/hrdza pod farbou.nenavidim bielu na aute
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Shairachaz
- Používateľ
N46B20B gut endžin? Myslím čo do spoľahlivosti. Pokukujeme po peknej sociál E90ke s 80k km.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja to mam tiez na aute a je to podobne drsne, chvilu som na to tiez kukal a hladkal na parkovisku ostatne auta ci to maju (maju to)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
nepokukujteShairachaz napísal:N46B20B gut endžin? Myslím čo do spoľahlivosti. Pokukujeme po peknej sociál E90ke s 80k km.
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Shairachaz
- Používateľ
Dôvod? Ako ani nie rok staré s 6k km dovezené z DE, odvtedy pravidelne narastajúce km. O problémoch s cievkami a mierným žraním oleja už viem. Silnejšia motorizácia v žiadnom prípade nie je treba, 2L dízlov sa vyhýbam oblúkom kvôli rozvodom.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Snejki? Už som ťa tu síce dlhšie nečítal, ale ak by si sa náhodou vyskytol - si odborník iba na Audi, alebo aj povedzme na prevodovky ZF?
Ak by náhodou - nepovedal by si mi niečo o ZF8HP45? Ja som samozrejme aj Googlil, ale možno by som rád prečítal aj tvoj názor, aj existuje....
Ak by náhodou - nepovedal by si mi niečo o ZF8HP45? Ja som samozrejme aj Googlil, ale možno by som rád prečítal aj tvoj názor, aj existuje....