Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
co mi chcete vysvetlovat ? ja sa len bavim nad tymito malichernymi net vojami..amd vs intel,geforce vs radeon,islam vs krestanstvo ..inter vs atd..
jedine co nechapem,preco si ludia myslia,ze ich nazor a to co si oblubili, je to naj pre vsetkych..ja som spokojny a to ze tu niekto vypisuje ze pouzivam mrtvy system mi zily netrha..ked ten system zdochne..pojdem sa poobhliadat inam..
lacika napísal:Rozmyslam, ze odidem od WP.
Stale to ma malo modelov, aplikacii a WP10 mi nepride az tak uzasny ako sa prezentoval.
WP10 ma zena na L535 a ja mam zatial L820, ale ked som k mailu nedokazal pripnut .pdf, tak az som vrel.
Ja som uz s nimi tiez skoncil. Aj tak je drviva vacsina aplikacii pre ios a android a na win vsetci kaslu. Ja som kvoli uzavretosti systemu prechadzal na ios kedze android mi nesedi ale to je cisto subjektivne.
zdravím mám lumiu 640 s win10 a v poslednej mi začala robiť problémy ako občas sa mi nemôže nikto dovolať ako keby som nemal sim a musím reštartovať alebo keď s niekym dovolám tak ostane zhasnutý displej a tiež to končí reštartom. Mám to dať reklamovať alebo pouvažovať nad novým?
Tie mapy a navigacia co su v desiatke, tak hlas po prvom slove usekne a nedokonci vetu. Ma povedat napr. "Po 150 m zabocte vlavo". No povie len "Po" a ostatne uz nie. Stretol sa s tym niekto uz ?
No mňa dostalo ked som šiel zadat trasu zo Žiliny, zadal som Žilina - v ponuke vybehlo Žilina, Slovakia - kliknem teda nato a napíše "not found".
Akože lol, tak načo mi to ponuka ?
a ak sa ti HERE mapy pacit nebudu, mozes im to vykricat priamo v NESSe na "Híre"
Ja mam tiez Here maps nainstalovane a funguju super a nie len z povinosti, ze nas zivia