Ahojte chalani,
kúpil som si OnePlus 5. Mám ho doma od piatku. Telefon je to fakt super. Som s ním spokojný
Avšak rozmýšlam či si ho nechat, alebo ho vrátiť (dá sa vrátiť do 15 dní). Nechcel by som ho vrátiť pretože by sa mi nelubil alebo tak nejako.
Skôr ide o to, že bol dosť drahý (499 € za verziu 6GB RAM/64 GB storage). Ide o to, že ja rozmýšlam či sa vôbec oplatí taký drahý a výkonny telefón pre bežného uživatela. Vo všeobecnosti je už dnes výkon takýchto zariadení veľmi vysoký a človek to však skoro ani nevyužije.
A preto sa naskytuje otázka či sa vôbec takto výkonne telefony oplatia. ja som bežný uživatel čo využíva telefón na bežné veci ako je telefonovanie, internet a rád si aj zahrám na nom.
Na druhej myslíte, že sa oplatia takéto flagship telefóny z hľadiska investície do budúcna ? Ja nekupujem telefóny každý rok, ale jeden využívam relatívne dlho. Napr. doteraz som fungoval na LG Nexus 5 (D821). Keby neodišiel do večných lovíšť, tak by som si na naom veru ešte fungoval. No a teda ak by bol OP 5 aktuálny ešte zopár rokov, tak by som si ho nechal.
A ja proste rozmýšlam či by nebolo dobré kúpiť radšej nejaký mainstream phone za tých 300 - 350 €. Aj tie peniaze čo by mi vratili by sa hodili. Myslím že s aktuálnou Snapdragon mainstreamovych CPU pre rok 2017 by to taktiež stačilo na nejaku dobu.
Ale ako hovorím ..aj- by som si to OP 5 nechal ak by vydržal dlhšie ako mainstream telefón. Čo myslíte vy chalani ?
Vklude zaplatim viacej ak sa to oplati
Taktiež ako je to podla vás s podporou pre OnePlus zariadenia ? Viem, že v minulosti, ked ta firma bola mala a začinala, tak softvérova podpora bola na nič. Taktiež slúbili že pre OP 3 a 3T dajú android O. Otázne je či to naozaj urobia. Už v minulosti sa dušovali, že pre staršie telefóny dajú myslím, že Nougat a nebolo z toho nič. ...to je tak pri týchto činskych firmách.
Tak Vás poprosím vyjadriť svoj názor
Ďakujem.
OnePlus 5 - Worth it ?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Sep, 2011, 16:37
OnePlus 5 - Worth it ?
MB: MSI Z77A-GD55, CPU: Intel Core i5 3570K + Enermax ETS-T40-TB, RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, GPU: MSI R7850 Twin Frozr 2GD5/OC, HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Green 1500GB 64MB cache, ODD: ASUS DRW-24B5ST/BLK/B/AS čierna, Case:Fractal Design Core 3000, PSU: Corsair TX650M
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: OnePlus 5 - Worth it ?
Telefon nie je investicia. Bud ti staci stredna trieda na aplikacie, ktore vyuzivas, alebo potrebujes (chces) najvykonnejsi model, ktory je na trhu.
no o tomto si mal rozmyslat pred kupou nie ?
Kazdopadne bud ti ho treba/chces ho alebo ti ho netreba. Neviem co cakas za rady.
Ak ti stacil N5, mozno si mal zvazit kupu N5X, ktory stoji cca 250€ (bazarovky v zaruke a top stave sa daju zohnat za 150) a bol by si spokojny.
Pripadne v tej cene mas kopec iných dobrych fonov (A5 seria od Samsungu, spominane OP3/3T, a pod.)
Nejaka podpora od vyrobcu je mne osobne ukradnuta, je mi osobne uplne sumak ci to ma android 6, 7 alebo buduci 8. Od lollipop (5) chodi ten droid velmi slusne a je to fakt o takých malých inovaciach ze podla toho si telefon nevyberam.
Kazdopadne bud ti ho treba/chces ho alebo ti ho netreba. Neviem co cakas za rady.
Ak ti stacil N5, mozno si mal zvazit kupu N5X, ktory stoji cca 250€ (bazarovky v zaruke a top stave sa daju zohnat za 150) a bol by si spokojny.
Pripadne v tej cene mas kopec iných dobrych fonov (A5 seria od Samsungu, spominane OP3/3T, a pod.)
Nejaka podpora od vyrobcu je mne osobne ukradnuta, je mi osobne uplne sumak ci to ma android 6, 7 alebo buduci 8. Od lollipop (5) chodi ten droid velmi slusne a je to fakt o takých malých inovaciach ze podla toho si telefon nevyberam.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
kludne ti ho vymenim za OP3 a doplatim nieco