mazda -czk/sk/pl/de-15k€
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: mazda -czk/sk/pl/de-15k€
aaaaaaaaano, widow maker ked to presvihnes v prvej zakrute. 20 rokov dozadu sa to volalo Porše 911 turbo, dnes Subaru Turbo
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ja premyslam fakt ze 17 zimne by som skusil. tie letne 19 idu pekne
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Tiez som za. Jednoducho zima nepraje nizkoprofilovkam. Predsalen 17" baloniky lepsie odfiltruju nerovnosti a odpustia aj nejake to opretie sa o obrubnik schovany pod snehom. A pneu budu o poznanie lacnejsie ako 19".
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Sak preto take auta vtedy ani teraz nie su pre mamrdov
-
- Pokročilý používateľ
no 19 by som kupoval ale fakt len enake supaky za 80e kde ako tak kvalitka zacina na 140e.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
no mna picne
to na pistu sa uz ani quicky nechyta
to na pistu sa uz ani quicky nechyta
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Toto je spravny kseftar, da o 2k vyssiu cenu ako kupil a ked sa niekto ozve tak preco nezarobit. A este si aj druhu sadu diskov preda zvlast a ma 4kila navia, vlastne 420 .
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
-
- Pokročilý používateľ
no nemal som skusit cx 5 s 2,5L benzinom
ale k veci"
neuverite ale nebol to moj napad. kamos na obede do mna hucal sak daj na net inzerat, bude fun, ozval sa mi jeden chalan ze 17tis by to mozno vzal, tak to by som mal len liter, inac co badam je tazsie predavat drahe jazdenky,ked som sedel v cx5 mal som konecne flek nad hlavou a aj v tej 6tke je to na hrane to fakt.
Bol som v mazde cistit klimu a krasne 18e som cvakol. mechanik mi vravel ze pohode stav a ze dobre som kupil,
ňmanzelke som teraz povedal ze sa mi smeju na fore ze predavam mazdu a ona nervy ze co, krivo na mna kukal a vravi" no ale sak ty predsa nepredavas mazdu a uz mam o zabavu na vecer postarane, naposledy pol dna bola ticho
inac som tipoval chrisa alebo turba ze si to vsimnu ta som nebol daleko, chris evidentne ti hondicka uz nebavi na lasku tak sa jej fakt zbav.
ale k veci"
neuverite ale nebol to moj napad. kamos na obede do mna hucal sak daj na net inzerat, bude fun, ozval sa mi jeden chalan ze 17tis by to mozno vzal, tak to by som mal len liter, inac co badam je tazsie predavat drahe jazdenky,ked som sedel v cx5 mal som konecne flek nad hlavou a aj v tej 6tke je to na hrane to fakt.
Bol som v mazde cistit klimu a krasne 18e som cvakol. mechanik mi vravel ze pohode stav a ze dobre som kupil,
ňmanzelke som teraz povedal ze sa mi smeju na fore ze predavam mazdu a ona nervy ze co, krivo na mna kukal a vravi" no ale sak ty predsa nepredavas mazdu a uz mam o zabavu na vecer postarane, naposledy pol dna bola ticho
inac som tipoval chrisa alebo turba ze si to vsimnu ta som nebol daleko, chris evidentne ti hondicka uz nebavi na lasku tak sa jej fakt zbav.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
a preco by nezarobil ked moze?
p.s. ale pekna je
p.s. ale pekna je
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
honda je rozumna volba, len uz mam svoje roky a chcem automat
ale aj tak sa nic zaujimave na SK nepredava
ale aj tak sa nic zaujimave na SK nepredava
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
podla mna by teraz mal kupit nejaku Trojku
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
boa, tu budu dalsie desiatky stran aku mazdu kupit za 18k... ocividne sa niekomu zapacilo sponzorovat policiu cez registracny poplatok
-
- Pokročilý používateľ
urcite nie viac stran ako brosklo koli ibize tolko ludia ani "lambo" nevyberaju