Politicka debata
Re: Politicka debata
Tiež som dnes bol, no po takých troch sviatkoch si ľudia hádam zvyknú že 1 deň keď sú obchody zatvorené ešte neznamená že sa treba zásobiť ako na katastrofu
Pečivo nebude, budú pečené zemiaky
Pečivo nebude, budú pečené zemiaky
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
to ludia fakt nie su schopny prezit den bez obchodu? Volakedy to bolo bezne ze obchod v nedelu bol pravidelne zavrety, do obchodu sme chodili max 2x za tyzden a nebol problem. Dnes ked pozeram, ze ako su ludia nervozny, lebo je obchod zavrety, zasnem
quick: ja sa cudujem, ze ludia naozaj verili ze sa nieco vysetri a ze sa zacne s obvinenim proti istym osobam. Cele je to bullshit. Je to vytahovanie kostlivca zo skrine.
Mozne vysetrenie bude iba vtedy, ked nie je za vymenia politici, ale ludia co stoja za stranami.
quick: ja sa cudujem, ze ludia naozaj verili ze sa nieco vysetri a ze sa zacne s obvinenim proti istym osobam. Cele je to bullshit. Je to vytahovanie kostlivca zo skrine.
Mozne vysetrenie bude iba vtedy, ked nie je za vymenia politici, ale ludia co stoja za stranami.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Prezit preziju, ved sme tu aj dnes. Ale z akeho dovodu ma stat diktovat kedy co bude otvorene? Hlavne ked kaviarne, kina, restauracie su otvorene... Dnes som cital ako v kine nemali problem nacapovat colu ale predat flaskovu nemohli
Osobne sa chodim prejst do obchodu kazdy den.
Osobne sa chodim prejst do obchodu kazdy den.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja sa necudujem na slovensku a vo svete nicomu ...ludska blbost, chamtivost a ego niektorych jedincov je nekonecne, preto to tu vyzera ako to vyzera. kam vietor tam plast - charakter nerozhoduje
je to zmenou myslenia. Ludia zpohodlneli, zvykli si na to, ze netreba pri nakupe mysliet na x dni dopredu ale ides kupit len to co teraz potrebujes. Osobne na tom nic zle nevidim, nebudem predsa na nakup brat auto, ked potrebujem kupit chleba a maslo, nie?HellAngel napísal:to ludia fakt nie su schopny prezit den bez obchodu? Volakedy to bolo bezne ze obchod v nedelu bol pravidelne zavrety, do obchodu sme chodili max 2x za tyzden a nebol problem. Dnes ked pozeram, ze ako su ludia nervozny, lebo je obchod zavrety, zasnem
...
Tiez neviem preco by som mal nakupovat par dni dopredu a vediet co budem mat chut prave vtedy jest lebo niekedy sa chodilo do obchodu 2x tyzdenne a sunka sa jedla 2x mesacne.
Osobne chodim do obchodu kazdy den ked mi nieco treba/mam chut a ziadne zasoby nerobim. Ano, obcas aj v nedelu a doteraz som chodil aj cez Myrila a Cetoda. Obchod mam za rohom.
Osobne chodim do obchodu kazdy den ked mi nieco treba/mam chut a ziadne zasoby nerobim. Ano, obcas aj v nedelu a doteraz som chodil aj cez Myrila a Cetoda. Obchod mam za rohom.
.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Vsak kto chce / oplati sa mu, ma otvorene aj cez sviatok... male lokalne potraviny/pekaren, kde predava majitel alebo predavacky na zivnost, mozu legalne fungovat.
Stat nediktuje, co bude otvorene (ako pisal LordKJ), vztahuje sa to len na to, ze zamestnavatel nemoze zamestnancovi nariadit ani si vzajomne dobrovolne dohodnut v takyto den pracu (a k tomu je este mnozstvo výnimiek). Napr. preto ta kofola capovana bola poskytnutim sluzby... flaskovu predat nemohli, lebo to by uz bol predaj tovaru
Stat nediktuje, co bude otvorene (ako pisal LordKJ), vztahuje sa to len na to, ze zamestnavatel nemoze zamestnancovi nariadit ani si vzajomne dobrovolne dohodnut v takyto den pracu (a k tomu je este mnozstvo výnimiek). Napr. preto ta kofola capovana bola poskytnutim sluzby... flaskovu predat nemohli, lebo to by uz bol predaj tovaru
-
- Sponzor fóra gold
No ale kedze sa nemozes dohodnut so zamestnancom tak ti diktuje, ze mas byt zavrety alebo pracuj ako majitel naraz v 200 pobockach.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Ale ty sa nemozes dohodnut s nim cez sviatok nie? Tak sa dohodnes pred sviatkom.
.
-
- Sponzor fóra gold
Proste je to podla mna nezmyselne opatrenie a argumentovat tym co maju v nemecku alebo co bolo u nas je mimo.
A teoria, ze pojdu ludia do prirody .. preto bolo plno fotiek z rakuskeho pohranicia kde boli plne parkoviska s BL spz
A teoria, ze pojdu ludia do prirody .. preto bolo plno fotiek z rakuskeho pohranicia kde boli plne parkoviska s BL spz
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Dnes je aj trosku rychlejsia, hektickejsia doba. Argumentovat tym, ze kedysi boli obchody zavrete je podla mna jemne mimo. Dnes je vela ludi, ktori naozaj casovo funguju nadoraz (cestovanie, presuvanie) a je pre nich ovela praktickejsie, ked maju tu istotu, ze su obchody, ktore su naozaj otvorene nonstop.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
https://www.etrend.sk/firmy/bizarna-sit ... u-nie.html
clanok o tom predaji/nepredaji koly vo flasi v kinach. osobne sa mi zda ako blbost typickeho predposrateho korporatneho pravnika ktory anonymne nieco odporuci a ludia pred zakaznikmi urobia so seba keketa, aj z celej firmy
clanok o tom predaji/nepredaji koly vo flasi v kinach. osobne sa mi zda ako blbost typickeho predposrateho korporatneho pravnika ktory anonymne nieco odporuci a ludia pred zakaznikmi urobia so seba keketa, aj z celej firmy
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bullshit zakon co narobis,vzdy niekomu viac zapasuje ako inemu...ale je to vysmech zakonodarcovi
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
taky kadehacky... paradoxne presadeny vtedy ked kdh prvykrat vypadol z parlamentu. ocividne objavili revolucny sposob presadzovania svojej agendy....