Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
z tohoto videa nic nevidno, zrovna tam bol strom
Spoiler: ukázať
http://www.cyclingweekly.com/news/racin ... lingweekly
https://streamable.com/j7gqb - slowmo pre vsetkych slepcov...
ta jury je politicky odpad ...ked sa tresta, ze ne*ebnes na zem a len sa snazis chytit balanc, ked do teba tupelo zo zadu drbne, tak potom uz fakt neviem... holt ten kkt aka sef komisar uci vyzera tak, ze si nevidi ani na koniec nosa, tak vlastne sa neni co cudovat... sak kazdy rok upravuju pravidla a peto to furt s prehladom da, tak teraz su vsetci dosrany radostou, ze ten sontavy francuz môze trhnut zeleny dres... ten odpad veru uz nepozeram a ako pozeram FB tour de france, tak to tak vnima väcsina (vdaka bohu)
https://streamable.com/j7gqb - slowmo pre vsetkych slepcov...
ta jury je politicky odpad ...ked sa tresta, ze ne*ebnes na zem a len sa snazis chytit balanc, ked do teba tupelo zo zadu drbne, tak potom uz fakt neviem... holt ten kkt aka sef komisar uci vyzera tak, ze si nevidi ani na koniec nosa, tak vlastne sa neni co cudovat... sak kazdy rok upravuju pravidla a peto to furt s prehladom da, tak teraz su vsetci dosrany radostou, ze ten sontavy francuz môze trhnut zeleny dres... ten odpad veru uz nepozeram a ako pozeram FB tour de france, tak to tak vnima väcsina (vdaka bohu)
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Z tych videi nic nevidno ale tiez sa priklanam k nazoru, ze ten laket tam bol len kvoli udrzaniu balancu.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja myslim,ze na tych videach vidi kazdy to,co chce vidiet
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
nneviem mne sa nezda ze ten pohyb lakta bol uplne prirodzeny ale zase si mysim ze o nom nemohol vediet
Celé rozhodnutie jury o DQs, je až by som povedal komické, neadekvátne a tak ďalej. Je to doslovný výsmech cyklistike. Uvideli šancu, chytili sa jej.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
hlavne dsq bola az po tom ako sa dimension data (cavendishov tim) stazovali na slaby trest, komicke je, ze bora sa nemoze odvolat
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Praveze z tych videii pekne vidno, ze padol skor ako vyletela laket, on sa donho zacal opierat hlavou a to ho odrazilo spat a uz nemal sancu vybalancovat, proste tupy Cav, kde sa tam pchal, kolkokrat on toto spravil na tdf a nic, ani penalizacia, vrchol jeho kktstva boli OH. Keby to bolo opacne nic sa nedeje, ideme dalej, hanba aj tym rozhodcom
e: dalsia vec, nech si pozru Demareho ako skrizoval cestu Bouhanimu, len ten mal rozum a radsej spomalil aby sa nevytrieskal, zato Cavendick sa pchal jak cigan do neba...ale tak frantik Demar, on moze
e: dalsia vec, nech si pozru Demareho ako skrizoval cestu Bouhanimu, len ten mal rozum a radsej spomalil aby sa nevytrieskal, zato Cavendick sa pchal jak cigan do neba...ale tak frantik Demar, on moze
dneska som isiel dole z mierneho kopceka po cyklochodniku, akurat som 1. rukou telefonoval... z prava ma obehol srsen velky jak palec na nohe, a sadol mi na clenok a zacal liest dole do topanky...
vysledok?
zahnuta predna (rafikova) brzda, jedno z tych "ramienok s gumickou" alebo ako to nazvat natlacilo az pod rafik, na rafiku od toho samozrejme ostal odtlacok, scuchane koleno, a diera v tricku
vysledok?
zahnuta predna (rafikova) brzda, jedno z tych "ramienok s gumickou" alebo ako to nazvat natlacilo az pod rafik, na rafiku od toho samozrejme ostal odtlacok, scuchane koleno, a diera v tricku
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
to je hned diera v tricku ked do teba ide srsen laktom... dokial neni fraktura tak je dobre
jaaaaj toto sa nemalo stat, do tej riti
jaaaaj toto sa nemalo stat, do tej riti
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
ale musi byt sposob ako sa nie odvolat alebo nechat presetrit cely ten proces ktorym sa dopracovali k dsq, vsak to je vsade na nete ze nikto nerozumie tomu ze ho diskvalifikovali okrem teda cavendishovho tymu
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
nie neda sa, rozhodnutie jury je final a nie je mozne ho menit
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
aj keby sa dalo, ked uz nastupil na dalsiu etapu a potom by aj DQ zrusili, tak uz to nic nepomoze. ja to vidim trosku ako publicity stunt - potrebovali sa zviditelnit nejakym kontroverznym rozhodnutim a dat exemplany trest ktory si kazdy zapamata - to sa da robit jedine na favoritoch, kebyze takto vylucia nejakeho na 150. pozicii tak to nikomu nic nepovie. teraz kazdy bude vediet ze pri sprinte ma ist rovno a nikam sa netlacit. ale to este neznamena ze to bolo spravodlive.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
sa bojim ze na sprinte sa neda ist uplne rovno, s tymi bycygláma mávajú horedole teda ľavopravo
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.