Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Ford Galaxy, rv. 09 - po vybratí baterky zablokované rádio, ako sa dostať ku kódu?
v autorizaku by ti ho mali dat bezplatne
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
jo, osobna skusenost pre Galaxy2001 a S-Maks 2012 co je rovnake ako mas ty. Bratislava, asi v roku 2014/2015 som tam bol.
>> Peugeot HDI, ople CDTI, mbcky TDI. 2003+ niektoré 2016
Ople : opcom, verziu neviem sorry, 30eur
embéčky tédéí : vcds 17.x, 35eur
peužeugeot : lexia3 verzia tusim 7.6x, 80eur
dockaj ked zas doleti snejki na tieto fejki
>> Že si zrovna spomenul HDI Pežota. Nejaké ohlasy na Pežoťácke 2.0 HDI? 508 2012 53k km
absolutne najlepsi. Bez srandy. Drzia vstreky, drzia dvojhmoty, ked mas automaty a menis olej tak aj tie, su to jedny z najkvalitnejsich dieslov na svete. O emisiach nic neviem, velryby a tucniaky ma nezaujimaju. Repasovany originalny FAP stoji tusim 300 eur v autorizovanej sieti [!!!], viem ze Renoualt a Peužeugot ich mali najlacnejsie, samozrejme s garanciou. Egr sa neserie ako na 1.6tdi.
>> Peugeot HDI, ople CDTI, mbcky TDI. 2003+ niektoré 2016
Ople : opcom, verziu neviem sorry, 30eur
embéčky tédéí : vcds 17.x, 35eur
peužeugeot : lexia3 verzia tusim 7.6x, 80eur
dockaj ked zas doleti snejki na tieto fejki
>> Že si zrovna spomenul HDI Pežota. Nejaké ohlasy na Pežoťácke 2.0 HDI? 508 2012 53k km
absolutne najlepsi. Bez srandy. Drzia vstreky, drzia dvojhmoty, ked mas automaty a menis olej tak aj tie, su to jedny z najkvalitnejsich dieslov na svete. O emisiach nic neviem, velryby a tucniaky ma nezaujimaju. Repasovany originalny FAP stoji tusim 300 eur v autorizovanej sieti [!!!], viem ze Renoualt a Peužeugot ich mali najlacnejsie, samozrejme s garanciou. Egr sa neserie ako na 1.6tdi.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ako najlepšie na škrabance na interiérových plastoch? Také tie biele pruhy na šedých/čiernych tvrdých plastoch... takéto niečo (nie je moje foto):
Vystriekal som na to postupne pol nádoby "oživovača" plastov, drobné ryhy zmizli, ale tie väčšie sú stále veľmi dobre viditeľné.
Vystriekal som na to postupne pol nádoby "oživovača" plastov, drobné ryhy zmizli, ale tie väčšie sú stále veľmi dobre viditeľné.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Nicim, tie tam uz ostanu, nesmirgluj to. Len to viacej pokazis. Ja som lamacim nozikom vyrovnal povrch a tym to skoncilo
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
da sa vymenit diel ci? ked mas kod dielu:
https://www.partacus.de/
zopar ludi z mazdy si pochvaluje aj dodanie dielov.
https://www.partacus.de/
zopar ludi z mazdy si pochvaluje aj dodanie dielov.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
vymena dielu je asi jedine moznost ak to chces mat pekne
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
http://www.trnavskyhlas.sk/c/21817-trag ... odkynu.htm
Prechadzal som tadial zopar minut po...nebolo veru prijemne vidiet kusok za prechodom vnutornosti na ceste a a dalej ludske telo na 2 kusy. Dalsi pretekar, ktory si myslel, ved to stihnem...
Prechadzal som tadial zopar minut po...nebolo veru prijemne vidiet kusok za prechodom vnutornosti na ceste a a dalej ludske telo na 2 kusy. Dalsi pretekar, ktory si myslel, ved to stihnem...
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Pokročilý používateľ
ak by zrazit ciganku(mamu,babku) ta sa rana nedozije, to aj policajti by boli radi ze teraz nemusia 300papierov vyplnat a uchovavat, preto v secovciach a inych obciach s cernotou sa jazdi pomaly, raz uakzal v spravach ako osadnici skoro zabili jedneho sofera(btw sam na seba radsej volal policajtov aby ho ochranili) a tak sa skutok nestane bo chlapec je slotov matky kozy otca brat. mozno aj kapitan zasiahne a skutok sa fakt nestal, je mi lto tej pani a ako syn asi by som siel kupit pistol a cakal na sude
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
praveze ja v osadach idem priemerne 70 minimalne, nedovolim kktom aby sa mi hodili pod auto s deckom. co robia ked vidia ze clovek nema gule ist na nich ako zviera. ked sa neuhynaju z cesty pomaha podradit a trochu poturovat vacsinou zutekaju ako psy (ktorymi su). Ale pravda, zrazis dakoho skoncil si. mi hovoril zachranar na skoleni raz ako za nim stal typek v osade zo sekerou ked isiel ozivovat mu syna. ze ked syn neprezije neprezije ani on. retardacia. Poslal ocka von ze inak ozivovat nezacne.
A uprimnu sustrast kazdemu koho zrazi egoisticky kar. snad skape na lepru a zacne to penisom ten sofer.
A uprimnu sustrast kazdemu koho zrazi egoisticky kar. snad skape na lepru a zacne to penisom ten sofer.
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
mp3turbo not sure if to myslíš vážne nebo ne... Ale pokiaľ áno, tak to
Od oranžovej som očakával iný odtieň, tento mi prijde príliš svetlý (čo sa týka farby).
Biela je pekná, ale aj v garáži sú veľmi výrazné tie 3 body kde je AE podsvietené, tak vonku to bude ešte horšie. A k tomu ešte vidno aj žltkastú farbu samotných AE kruhov.
Hmm
Asi tam nechám tie biele, pre zmenu. Od tých oranžových som fakt očakával iný odtieň.
Od oranžovej som očakával iný odtieň, tento mi prijde príliš svetlý (čo sa týka farby).
Biela je pekná, ale aj v garáži sú veľmi výrazné tie 3 body kde je AE podsvietené, tak vonku to bude ešte horšie. A k tomu ešte vidno aj žltkastú farbu samotných AE kruhov.
Hmm
Asi tam nechám tie biele, pre zmenu. Od tých oranžových som fakt očakával iný odtieň.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Shairachaz
- Používateľ
Nojo, som si hovoril jak tie oranžové budú khůl... no strašný tuzing to jest Už tam švicjá bíle.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Pokročilý používateľ
no kebyze nechas obidve ta iny dzefo by si bol, ale to neviem ci sa moze panom policajtom pacit. resp stk.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Shairachaz
- Používateľ
Tých votuzených E36tiek je dosť, netreba ďalšiu